- Suomi on täynnä huikean lahjakkaita artisteja ja musiikintekijöitä kaikista eri genreistä, joten varmasti top-listoille tulee nousemaan tulevaisuudessa paljon freesejä ja uusia nimiä, kertoo Spotify Suomen Senior Editor Samuli Väänänen.
Tanssittavalla kappaleella on myös tärkeä sanoma.
Edellinen ennätys oli vuodelta 2019.
Brand avioitui kumppaninsa kanssa vuonna 2020. Pitkään yhtä pitänyt pariskunta ei ole kuitenkaan halunnut tuoda suhdettaan julkisuuteen.
Kappaleen ensiesitys tullaan näkemään perjantaina Emma-gaalassa.
JVG sai kolme ehdokkuutta, eikä tämä ole Ville Gallen mielestä tarpeeksi.
Suomalaisten eniten kuuntelema biisi Spotifyssa oli tänä vuonna Bessin Ram pam pam.
Monet pitävät konserttia Olympiastadionilla isona virstanpylväänä.
Tapahtuma järjestetään ensi kesänä.
JVG puhuu menestyksekkäästä urastaan avoimesti radiokanava Basson haastattelussa.
Albumilla on yhteensä 12 kappaletta.
Radio Novan Päivässä käydään läpi, mitä ihmiset ottavat kotimaasta mukaan ulkomaille? Pitkälle listalle mahtuu niin lonkeroita kuin imureitakin! Kuulija vinkkaa, mistä Niinaa aamuisin vaivaavat pohjekrampit johtuvat. Studiossa vieraili myös uuden albumin julkaissut JVG, jonka kanssa keskustellaan muun muassa musamaailman maskuliinisuudesta, kuuntele Lounastunti tästä!
JVG-elokuva sai vasta ensi-iltansa.
JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii -dokumentti sai ensi-iltansa tänään 25. maaliskuuta.
Radio Novan Iltapäivän haastattelussa kävi JVG! Jare ja VilleGalle kertovat tuoreesta elokuvastaan Vuodet ollu tuulisii. Esko ja Suvi haastavat myös JVG:n Kumpi teistä -visaan. Esko ja Suvi keskustelevat autoiluun liittyvistä peloista, onko ennemmin kuski vai istuuko mieluummin pelkääjän paikalla. Ylilyönnit ennen tärkeitä juhlia puhuttaa myös studiossa. Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Ikuinen vappu -biisin suurmenestys sai kaksikon etsimään suuntaansa, duo kertoo Pirkalle.