Radio Novan Aamussa tällä erää Aki tarjoaa ruokavinkin, jonka kanssa ei tarvitse nähdä liikaa vaivaa. Aki ja Minna tiedostavat olevansa vähän noloja, mistä selviää myös, minkälainen Minna tulee olemaan vanhana. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun tuottaja Markus on vääntänyt sellaiset tortut, että Akillekin maistuu. Minna aikoo tehdä perinteisesti puuroriisistä viinin ja valmistaa joulun kinkunkin mikrossa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnaa harmittaa tänään, kun Instagramissa ei saa nänni näkyä. Aki on nähnyt vaivaa ja suunnitellut huomisia pikkujouluja pitkän kaavan mukaan. Tarviiks isoihin pikkujouluihin edes muuta, kuin glögiä ja torttuja? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on Akille ja tuottaja Parta-Markukselle henkilökohtainen kysymys. Aki on viime viikolla ollut ihme hybrixissä, mutta onko hän taas palannut normaaliin mielentilaan? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on teknisenä tukena ja Akilla lupaa hoitaa tiimin joulupöytään. Minna on jäänyt pällistelemään pettymystä ja Akistoteles on myös studiossa! Kuuntele Jälki-Istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnan tuoli on tänään aivan Suvi Hartlinin pörrössä, mutta onneksi Ihmemies MC Rinne taikoo näppärän ratkaisun. Aki haaveilee apista puusaunaa varten, mutta mikä ihmeen joulumies studioon on saapunut? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun Akille ja Minnalle selviää tänään, että he ovat koko elämänsä hengittäneet väärin. Missä menee raja, jos pizzeriassa saakin eteensä hampurilaisen ja kuinka suuri kuusi on tarpeeksi suuri? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa juhlitaan tänään marraskuun suurinta päivää, kun tuottaja Partahiihtäjäsissikokkidarude-Markuksen syntymäpäivä on täällä! Markus lähetetään kevyelle ekskursiolle, josta kevyenä aasinsiltana pohdinnan aiheeksi herää myös kysymys: minkälaiset varoitustarrat Akiin ja Minnaan tulisi laittaa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ollaan pää kolmantena korvana, kun Minna ottaa vasaran käteen. Aki kertoo vanhana voimalakonkarina lähetyksestä ydinvoimalassa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa myydään tänään C-kasetteja huokeaan hintaan. Aki ja Minna tulevat siihen tulokseen, että Vantaa on mielentila, jonka ei kuitenkaan tarvitse näkyä ulospäin. Markus käy sisarkanavan juhla-apajilla ja saa hjärtslagin suklaakakusta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa kunnioitetaan tänään mahtavia miehiä kansainvälisen miestenpäivän aaton kunniaksi. Minna, Aki ja Markus jakavat omat top 3 -miesvalintaansa, jonka lisäksi tulikuumassa linjassa varrotaan jo innolla Tampereen miestenpäivän julistusta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa kohutaan tänään, kun Aki on änkenyt itsensä naamatta lehteen ja Minna löytää kodeista kaiken maan nappuloita ja namiskoja. Kaiken lisäksi Sissihiihtäjäparta-Markus on hukassa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa vahditaan tänään henkilöbrändejä ja toivotaan, ettei Joensuun Iso Myystä tule noottia. Sosialistisen median luomat stressitilat päätetään unohtaa, jonka lisäksi Aki ja Minna tuumailevat, viekö Tampereen Kannen Areena kaiken tilan kiertuepaidoista. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna käsitellään Landerallin jälkipyykkiä ja Minna kyselee mistä tunnistaa Suomalaisen kodin? Tuottaja Parta-Markus kertoo kuinka viikonloppuna hävetti ja Akilla on tähän vielä hävettävämpi kertomus, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun lähetys tulee tänään Kyöstilän maatilalta. Aki löytää yhteyden lehmän kanssa kun Minna vuorostaan tuupataan sivuun lypsykoneelta. Uuden etuliitteen saanut sissihiihtäjäkokki "Darude" Parta-Markus jakaa isänpäiväviikonloppuun ruokavinkin. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamun jengi suuntaa tänään vihdoin kauan odotetulle landerallille. Landetäpinöiden lomassa Aki ja Minna pohtivat mm. onko ihmeaine sinkki, vai perus keltainen Jaffa parempi flunssan taltuttamiseen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!