Kyllä Raimo niin mielensä pahoitti, kun pääsiäisenä on taas meluttu. Minnalla meinasi pääsiäinen mennä ikkunanpesuksi, mutta selvisi läheltä piti -tilanteesta kuin ihmeen kaupalla.
Minnan uudistuneen hiuslookin myötä pohdittiin, onko seuraavana vuorossa sateenkaaren värinen tukka? Grillaamista ja hyvää kevätmieltä vai hiekkapaperia ja remonttihommia? Minna ei ollut lukenut Akin ”pihatalkoiden” pientä pränttiä.
Santa Cruzista inspiroituneena aamussa kehiteltiin omat hevinimet. Minna tarjoili tv-vinkkejä liittyen huohottavaan mieheen, lakaisukoneeseen sekä pontikkaan.
Aki ja Minna olivat varautuneet virpojiin, joita ei kuitenkaan ovella näkynyt. Voiko virpojille palkan maksaa MobilePaylla? MM-lätkä ja vaali-ilta ajoivat Akin tulisille hiilille. Osoittautuiko uusi Game of Thrones -kausi huijaukseksi?
Haminan lipputanko ei ole enää mitään, kun Akin tuleva lipputanko näkyy Tallinnaan asti. Lahti on kusessa, eikä koiranilmajuttu pidä paikkaansa.
Pekka Poudan perjantainen mikittömyys ja puoluejohtajien ystäväkirja-vastaukset puhututtivat studiossa. Minnaa ei kiinnostanut, mikä eläin Aki olisi, eikä euron juusto ole enää euron juusto.
Aki muisteli kokemuksia kyseenalaisen pelin parissa. Vaaleista inspiroituneena tuottaja Rinne jakoi potentiaalisia sloganeita. Grillikausi on nyt myös avattu ja totta kai mukana myös perinteinen perjantailaulu!
Aki Linnanahde ja Minna Kuukka ovat juontaneet aamua yhdessä jo kolmen vuoden ajan.
Kuinka montaa muuta ärsyttää erilaisten palveluiden puhelinjonotus? Akia ja Minnaa ainakin. Aamusella selvitettiin myös tietokoneiden kummallisia algorytmejä ja lennätettiin (melkein) koiraa. Kaikki tämä selviää vain kuuntelemalla!
Kyllähän näillä taas shöw aikaansaatiin. Itä-Helsingissä oli mies aiheuttanut hämminkiä salaattibaarissa, Etelä-Helsingissä kadonnut puhelin taasen aiheutti eräällekin naisjuontajalle jupinaa ja häpsinkiä...
Lätkä- ja Lahtihuuma nousee samalla, kun Akin mittarit kertovat faktalukemia. "Mitä ihmettä siellä tapahtuu?" on ihan validi kysymys, kun Aki versioi Bäkkäreitä. Mutta mitä tapahtui Perjantai-laulun ruotsinkielisille sanoille?
Perjantaiaamuna juhlittiin sormet ryppysinä, hikiläiskät kainaloissa, kun "Kerran Bobby - aina Bobby" täytti pyöreitä. Suurinta hämmennystä aiheutti auton takakontin etuosan sijainti, vaikka Piin likiarvoakin pohdittiin biljardin tarkkuudella.
Minna ja Mikko kertasivat armeijan natsojen merkitystä Akin kertausharjoituksen innoittamana. Puhelimitse kuultiin myös Akin kuulumiset pääkallopaikalta. Minna tunnusti lähetyksen aikana lahjovansa itseään konsulenttien maistiaisilla. Lisäksi Star is born -leffa sai Minnalta murskakritiikin.
Viihdealan monitoimimies Mikko Leppilampi haluaa jatkuvasti kehittyä urallaan. Hän kuitenkin tietää, että asiat ovat muuttuneet hypen jälkeen.
Juttu meinasi lähteä ihan lipanteeseen, kun Aki vaati lisää efektejä. Euroviisuehdokas on nyt valittu ja kyllähän siitäkin taas saatiin spekulaatiota. Entäs miltä tuntisi jos sinun työkaverisi olisi kusipää kontrollifriikki seksiaddikti? Me tiedetään yksi, kuuntele niin tiedät sinäkin!
Kyseessä on The Barrel Challenge -niminen ajoretki, jossa ajetaan tuhansia kilometrejä noin 500 euroa maksavilla autoilla.