Viihdealan monitoimimies Mikko Leppilampi haluaa jatkuvasti kehittyä urallaan. Hän kuitenkin tietää, että asiat ovat muuttuneet hypen jälkeen.
Juttu meinasi lähteä ihan lipanteeseen, kun Aki vaati lisää efektejä. Euroviisuehdokas on nyt valittu ja kyllähän siitäkin taas saatiin spekulaatiota. Entäs miltä tuntisi jos sinun työkaverisi olisi kusipää kontrollifriikki seksiaddikti? Me tiedetään yksi, kuuntele niin tiedät sinäkin!
Kyseessä on The Barrel Challenge -niminen ajoretki, jossa ajetaan tuhansia kilometrejä noin 500 euroa maksavilla autoilla.
Juontaja Aki Linnanahde vieraili Iskelmän Satu Kotosen sunnuntaivieraana.
’Aki vastaa’ -osio sai tunteet ja studion puhelimen kuumaksi. Jalkarättituntemuksemme ontui, mutta sivuvaunullinen rekka selvitettiin asiantuntevasti.Mutta mikä tekee älysormikkaista niin älykkäät? Niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia Radio Novan Aamussa tänäänkin!
Hieno vuosi 2019 edessä ja Akilla taas uusi harrastus. Minna taasen on matkaillut Juicen jalanjäljillä, mutta mitä mieltä olette; oliko mies nero vai ei? Ja hei, Suomi on uusi maailmanmestari ja Aki sai jälleen hyvän syyn riisua paidan (ja housut) studiossa... Vauhtia ja vaarallisia tilanteita vuoden ensimmäisessä lähetyksessä, kuuntele täältä!
Akin ja Minnan vuoden viimeinen yhteinen lähetys on täynnä superia joulumieltä! Aikainen aamu menee pieneksi sählingiksi, mutta siitä selvitään. Lähetyksen aikana kuullaan jouluterveisiä niin talon isoilta jehuilta kuin kuulijoilta. Ja jos joulumieltä ei vielä löydy, niin studioon saapuu joukko erityisvieraita sitä jakamaan.
Ryhti! Ennen kaikkea ryhti. Aamussa mietitään ratkaisuja joulukriiseihin ja Aki yrittää vääntää rautalangasta Minnalle armeijajuttuja. Millä elokuvalla saisi heräteltyä joulufiilistä?
Koo, koo koo. Onko koolla väliä? Tämä kysymys herättää suurta keskustelun aihetta Novan aamussa. Minnan epäilys herää, kun uutiskohun keskellä on jonkun tutun henkilön tuntomerkit. Aki taas toteaa sormestaan huolimatta, että kaikki taitaa olla terveydellisesti ok.
Akilla alkaa polvet tutisemaan kun puheeksi otetaan naisten nahkahousut. Minna kertoo viikonloppuisesta aamulenkistään, sillä se oli mitä mielenkiintoisin. Ja mikä olikaan joulusimulaattorin lopputulos? Oliko se hitti vaiko huti? Kuuntele!
Aamussa juhlitaan vähän erilaisia kolmekymppisiä, jotka ovat Akille hyvin lähellä sydäntä. Minna miettii, miten voisi itseään uudistaa ja kyllä se Akin sormi on edelleen keskustelun keskipisteenä.
All female panel kokoontuu jälleen studioon, kun Akin eiliset salitreenit saivat ikävän käänteen. Jääkiekko on aamussa eniten puhuttava aihe ja Aki kertoo puhelinlankoja pitkin omat joulupäivän ei niin perinteiset perinteesä. Kuuntele!
Aamussa muisteltiin lapsuusvuosien noloinpia hetkiä. Minna arvuuttelee pitävätkö vuoden 2019 ennusteet paikkaansa ja Aki taas ihmettelee mitä ne ATK-tukihenkilöt ovat tehneet heidän nuoruusvuosinaan. Miten ne tyypit pysyvät niin rauhallisina?
Aki astuu asiantuntijan saappaisiin heti aamusta ja käsittelyyn otetaan kuluneen vuoden hyvät ja huonot muotimaailman ilmiöt. Minna taas matkustaa ajassa taaksepäin 2000-luvun alkupuolelle, muttei välttämättä omasta tahdostaan. Kuuntele!
Aamussa puhutti niin sanottu kuilun pohja ja Brittihovi. Aki palaa vielä hetkeksi takaisin viikonlopun tapahtumiin eli Linnan juhliin ja eräs Kuopion reissu myös astuu käsittelyyn. Se ei nimittäin mennyt ihan niin kuin piti.
Minna on löytänyt tiensä takaisin studioon! Joulupuu-liven ympärillä pyörii selkeästi jotain hullaannusta, kun se päätti lyödä päälle pientä tenkkapoota ja kaatua ohjelmineen päivineen! Kuusen alta löytyi myös pieni paketti mikä Akia ja Minnaa ihmetytti. Mitä sieltä löytyi? Selvitä se kuuntelemalla!