Radio Novan Aamussa Kimmolla on ollut tilanne keittiössä ja Minna liittyi tähän vahvasti. Käydään läpi Linnan juhlia ja Minnalla on mielenpäällä mainoskasvot, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi loput Kansallisasiat ja esitetään Kimmolle top3. Minna hämmästelee uutta trendivillitystä ja Markuksen haaveet yliopisto - opinnoista kaatuivat, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo kyselee synnytysraidereista ja Minna saa taas lahjaehdotuksen. Tuottaja - Markus perkaa tiimin kanssa kansallisasioiden tuloksia ja käy ilmi ettei ennen kuitenkaan ollut kaikki paremmin, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla käy läpi case autonavaimia ja Kimmolla on huone-esittely. Käydään läpi tulevien Linnan juhlien menu ja puhutaan toimintakomedioista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo käy läpi avaruuspussia ja Minna kyselee miten ennen ostettiin lippuja. Suomalaiset penkit on ylittänyt uutiskynnyksen ulkomailla ja kansallisasiat käydään läpi, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa testataan somehitiksi tullutta torttureseptiä ja käydään läpi Diderot - efekti. Minna kyselee ministereistä ja saadaan melkein mahdottoman marraskuun tehtäväksi kirjoittaa joulupukille, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo palaa lomiltaan ja tottakai mukana on tuliaisia. Penikset puhuttavat tuottaja-Markusta ja Minna puhuu rollareista, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Ile Uusivuori. Minna ja Ile käyvät läpi muistisääntöjä ja tuottaja-Markus kyselee kohua herättäneestä tv-sarjasta. Melkein mahdoton marraskuu saa jatkoa ja nyt lähdetään ulos studiosta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Ile Uusivuori. Tuottaja - Markus täyttää pyöreitä ja juhlahumua on luvassa. Ile miettii silmälaseja ja lasereita, onko se sama silmäleikkauksessa kuin karvanpoistossakin? Minna miettii aistimarkkinointia sekä tuo esiin tilanteen jossa Norja on kasvanut ja Ruotsi kutistunut, mistä on kyse? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja-Markus viettää viimeistä päivää kolmekymppisenä ja Minna on aina tarkastuksen alla. Ile saa melkein mahdottoman marraskuun - tehtävän ja siitähän tulee spektaakkeli, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana oli Ile Uusivuori. Minna ihmetteli saunalaituri-muotia esittelevää Balenciagan uutuutta, jota Ile ei osaisi kuvitella päälleen koskaan. Minna pohti, onko instagram saanut vihiä naisen inssiajosta? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa, Kimmon lomaillessa, Ile Uusivuori tuuraa. Minna halusi päästä paimentamaan lehtiä ja Ile inspiroitui keihäänheitosta keksiessään uutta lajia melkein mahdottomassa tehtävässä. Keski-iän harrastukset, here we come. Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa, Kimmon lomaillessa, Gogi Mavromichalis tuuraa. Gogi on pelastanut taloyhtiön pinteestä ja Minna miettii poliisin ammatin moninaisuutta. Tiettyjen ammattiryhmien painajainen, pikkujouluaika, on täällä taas, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Gogi Mavromichalis. Minna löysi Aalto-yliopiston tutkimuksen zombieista ja siitähän Gogi ja tuottaja-Markus innostuivat. Käydään läpi sukunimiä ja Gogin taustaa sekä saadaan uusi yllätystehtävä studioon, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Gogi Mavromichalis. Gogilla on tajunnanräjäyttävä ajatus miljoonien jakamisesta ja Minna miettii häpeää. Melkein Mahdoton Marraskuu antaa studiossa oleville tehtävän joka tuottaa hieman hankaluuksia ja mietitiin onko ammattilainen ammattilainen kotonaankin, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa, Kimmon lomaillessa, Minnan kanssa studiossa Gogi Mavromichalis. Gogin vauvalla on ollut elämänsä pahin päivä eikä ole ollut helppoa isälläkään. Minnan koiran kello on tarkka, todella tarkka ja tuottaja - Markus kyselee Gogilta kansalaisasioista, kuuntele Iltapalat tästä!