Sunrise Avenue on erittäin suosittu yhtye, varsinkin Keski-Euroopassa. Laulaja Samu Haberin on pitänyt viime aikoina kiireisenä yhtyeen lisäksi myös muun muassa Vain Elämää ja Voice of Germany. Kuinka Samulta sujuu Saksa? Entä säätietojen kertominen? Kuuntele Samun vierailu Radio Novan Aamussa yläpuolelta.
Seitsemän vuotta sarjasta pois ollut näyttelijä Olga Temonen odottaa innolla roolihahmonsa Nooran paluuta sarjaan. Temonen myöntää vaivaantuvansa aina tietyssä kohdassa sarjan kuvauksia.
Uuden Vaikee mut oikee -sinkun julkaissut Janna vieraili Radio Novan Illassa. Miten Nikke Ankara päätyi mukaan biisille? Entä miltä tuntuu, kun oman kappaleen kuulee radiosta? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Nova juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Radio Novan Kesäaamuissa viihdyttivät heinäkuun ajan tutut juontajat vuosien varrelta. Eppu Salminen juonsi Kesäaamuja viikon verran. Kuuntele yläpuolelta Epun tunnelmia ja muistoja.
Eppu ja Roope Salminen juonsivat yhdessä Radio Novan Kesäaamua. Studioon saapui puhelu Tiinalta, jota oli jo pidemmän aikaa vaivannut eräs asia koskien Roopen Madafakin darra -hittibiisiä.
Minkälainen festarikävijä keikkoja tahkova Paula Vesala on? Miten hänen biisinsä syntyvät ja millaisia tarinoita löytyy niiden takaa? Entä mitä kaikkea on luvassa syksyllä käynnistyvällä konserttisalikiertueella? Kuuntele koko haastattelu.
Mitä tapahtuu, kun laittaa isän ja pojan maanantaiaamuna klo 6 maananataiaamuna samaan radiostudioon? Kuuntele Eppu ja Roope Salmisen lähetyksen parhaat palat yläpuolelta.
Uuden Se oikea -sinkun julkaissut Jenni Vartiainen on palannut tauon jälkeen festarilavoille. Minkälainen festarikävijä nainen on itse? Entä mikä on hänen paras festarimuistonsa? Millaiset tarinat löytyvät uusien sinkkujen takaa ja mitä kaikkea on luvassa syksyllä starttaavalla konserttisalikiertueella? Kuuntele koko haastattelu.
Myös räppäri on osallistunut nuorena laulukilpailuun, eikä se mennyt toivotusti. Sen vuoksi hän rohkaiseekin, että epäonnistuminen opettaa.
Artisti oli Esko Eerikäisen vieraana Radio Novan Kesäiltapäivässä, missä Mikael puhui aiemmista juhlimistottumuksistaan.
X Factor -kilpailun jälkeinen elämä on ollut kiireinen Saara Aallolle. Laulaja myöntää miettineensä, että olisiko aikaa täytynyt priorisoida enemmän levytysstudioon, eikä lukuisille keikoille.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kolmannen viikon lopuksi Janne sai seurakseen Silvia Modigin. Silvia on ollut viimeisen vuosikymmenen mukana politiikassa. Sitä ennen hän oli tuttu ääni Radio Novalta ja monelta muultakin radiokanavalta. Minkälaisen kommelluksen kautta Janne ja Silvia lähtivät ensimmäiseen yhteiseen aamuunsa? Kuuntele yläpuolelta.
Jenni Vartiainen julkaisi 5. heinäkuuta uuden kappaleen nimeltä ”Se oikea”. Jenni Vartiainen vieraili Radio Novan Kesäpäivässä kertomassa hauskan tarinan kappaleen synnyn takaa ja vastasi Sari Seppälän kysymykseen omasta rakkauselämästään. Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen toisena viikkona Janne sai seurakseen poliitikko Maria Guzeninan. Minkälaista ohjelmaa Maria aikoinaan teki Radio Novassa? Entä mistä Maria sai idean lahjoittaa kesätyöpalkkionsa hyväntekemäisyyteen? Kuuntele aamun ensimmäisiä tunnelmia yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Ensimmäisen viikon ajan studiossa viihdytti suomalaisen viihteen monitaituri Jaakko Saariluoma. Kuinka Jaska sopeutui aamuheräämisiin? Entä mitä loppukesä ja tuleva syksy tuovat tullessaan? Kuuntele Jaskan haastattelu yläpuolelta.
Simon Elo laitettiin kovaan tenttiin Radio Novan Aamussa.