Musiikkiteollisuus on armoton tekijöilleen.
Hanna Sumari ja Jari-puoliso ovat olleet naimisissa yli 25 vuotta. Rakkaus syttyi tv-ohjelman kulisseissa.
Valosaari muistelee Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin haastattelussa muun muassa missikisoja, julkisuutta ja avioeroja.
Näyttelijä Mia Ehrnrooth muistelee, kuinka hänen aatelistaustastaan uutisoitiin hänen uransa alkuvaiheilla.
Juontaja ja entinen Miss Suomi muistelee podcastissa, kuinka törkeästi hänen ja hänen isänsä välejä kommentoitiin aikoinaan.
Esko Eerikäinen kertoo avoimesti ensimmäisen avioliittonsa kariutumisesta toimittaja Iriz Silanderille.
Kallio kertoo erikoisista kohtaamisistaan Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastin haastattelussa.
Piritta Hagman kertoo elämästään uudessa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa, jonka voi kuunnella Podplaysta.
Radio Novan Aamussa on jälleen suuri hirvivaellus! Mikä Aki ketuttaa ja mikä on Minnan säteilyn salaisuus? Tututtuun tapaan tuottaja Parta-Markus antaa viikonlopun ruokavinkin. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Uutta musiikkia julkaissut ja tänä vuonna täyttä kymppiä juhliva Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani keikkailee ahkerasti huhtikuun loppuun, jonka jälkeen kesällä odottaa täysi festarikattaus. Miten uusi 'Mä oon sun' syntyi ja millaisena lauluntekijänä Tuure näkee itsensä? Mikä on paras muisto 10-vuotisella uralla? Entä millaisia haaveita miehellä on tulevaisuudesta? Kuuntele koko haastattelu.
20 vuotta keikkaillut Juha Tapio on ilmoittanut jäävänsä tauolle vuonna 2020, mutta ennen taukoa luvassa on konsertti täydellä Hartwall Arenalla. Mitä ilta tuo tullessaan ja minkälaisia suunnitelmia artistilla on tauon ajaksi? Entä millaisia haaveita hänellä on tulevaisuuden suhteen? Kuuntele koko haastattelu.
Sunrise Avenue tarjoaa harvinaista herkkua suomalaisille faneilleen. Keväällä loppuunmyydylle Hartwall Arenalle esiintynyt Sunrise Avenue nähdään ensi kesänä stadionilla, Helsingin Telia 5G Areenalla! Mitä kaikkea on luvassa, kuuntele Samu Haberin koko haastattelu!
Parhaillaan kuudetta albumiaan työstävä Vesterinen Yhtyeineen julkaisi uuden Tummilla teillä -singlen viime perjantaina. Tummilla teillä käsittelee tekstissään yksinäisyyttä, syrjäytymistä ja toisista välittämistä. Mistä kappale sai alkunsa? Entä onko Tero Vesterinen itse kohdannut yksinäisyyttä? Kuuntele koko haastattelu.
Turhat huomautukset on hyvä pitää omana tietonaan.
Älä esimerkiksi istahda eturiviin vihkitilaisuudessa.
Vince Vaughn ei ottanut hyvin sitä, että poliisi väitti hänen ajaneen humalassa.