Kaikessa hiljaisuudessa uutta musiikkia tehnyt Chisu on julkaissut uuden Ei riidellä enää -sinkun. Ihastuttava artisti vieraili Vapun Valtakunnassa kertomassa muun muassa biisin synnystä ja siitä, millainen riitelijä hän itse on. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Suomalaisartisti pitää tärkeänä sitä, että lapsi saa Suomessa liikkua vapaammin, kuten mennä metsään leikkimään ilman valvovaa aikuista.
Radio Novan 20-vuotis syntymäpäiviä kävi tähdittämässä myös brittiyhtye Hurts. Ennen esiintymistään suorassa radiolähetyksessä Adam ja Theo kävivät myös Vapun vieraana. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Tuure Kilpeläinen kävi Radio Novan 20-vuotis juhlalähetyksessä Vappu Pimiän ja Sari Seppälän vieraana. Keskustelua käytiin muun muassa siitä, miltä artistista tuntuu, kun kuulee oman biisinsä radiosta. Entä millainen oli Tuure Kilpeläisen ensimmäinen muisto Radio Novasta ja miten alastonmalli liittyy siihen? Kuuntele koko haastattelu.
Radio Novan 20-vuotis juhlalähetyksessä vieraillut Juha Tapio muisteli Vappu Pimiän ja Sari Seppälän kanssa ensimmäistä vierailuaan Radio Novassa. Mutta millaiset muistot Sarilla on tuosta vierailusta? Entä missä Juha Tapio oli silloin, kun hän kuuli oman kappaleensa ensimmäisen kerran Novan taajuudelta? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Radio Novalla oli käynnissä kilpailu, josta oli mahdollista voittaa Laura Närhi yksityiskeikalle äitienpäivän kunniaksi. Laura Närhi vieraili Radio Novan Aamussa keikkaa edeltävänä aamuna. Kuuntele haastattelu ja yllätyspuhelu voittajalle yläpuolelta.
Parhaillaan Teatteri Jurkassa pyörivä "Hullu" -näytelmä kertoo sen ohjaajan omista mielenterveysongelmista. Ohjaaja Hurme kertoo Niina Backmanin haastattelussa psykoosiin sairastumisesta ja suljetulla osastolla olemisesta.
Uuden She -sinkun julkaissut Isac Elliot kävi Radio Novan Illan Oku Luukkaisen vieraana. Keskustelua käytiin musiikin tekemisen lisäksi muun muassa myös idoleiden tapaamisista, hankalista toimittajista ja tyttöystävästä. Haastattelun aikana korviin kantautui myös hienoja uutisia, mutta millaisia? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Kevät on aikaa, jolloin pihat ja puutarhat saavat uutta eloa ja ilmettä. Piha- ja maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoi Vapun Valtakunnassa muun muassa, mitkä ovat tämän kevään pihatrendejä, miten istutuksia voi suojata kylmiltä öiltä sekä millaisia kukkia aurinkoiselle parvekkeelle voi laittaa? Kuuntele haastattelu ja nappaa vinkit talteen.
Uuden Satama -sinkun julkaissut Aurora vieraili Radio Novan Illassa. Hän avasi Okulle ja Eskolle biisin syntyneen oman perheensä kaipaamisesta ja oivaltamisesta, miten tärkeää on palata kotiin. Mutta mikä keikkailussa on haastavinta? Entä miten Auroran perhe siihen suhtautuu? Kuuntele koko haastattelu.
Pitkän linjan urheilutoimittaja ja -selostaja Niki Juusela vieraili Radio Novan Aamussa ennen Sotshin ajoja. Mitä tulevalta viikonlopulta voidaan odottaa? Entä minkälainen musiikkimies Juusela on? Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.
Radio Novan Ilta soitti legendaariselle Timo Jutilalle kysyäkseen kulmaa ajankohtaisiin jääkiekkoasioihin. Millaisella pelillä Tappara voittaa mestaruuden? Entä mitä Jutila ajattelee siitä, ettei Patrik Laine edusta Suomea tänä vuonna MM-kisoissa? Kuuntele koko haastattelu.
Ellinoora ja Roope Salminen vierailivat Radio Novassa yhteisen kappaleensa ”Tanssi se ulos” julkaisuaamuna. Kuuntele Radio Novan Aamun haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.
Juha Tapio konsertoi Espoon Metro Areenalla 18.11. Liput tulivat myyntiin keskiviikkona 26.4. klo 9, jolloin Juha istui Radio Novan studiossa Aki Linnanahteen ja Minna Kuukan kanssa. Kuuntele Radio Novan Aamun haastattelu kokonaisuudessaan yläpuolelta.
Anssi Kela juhlistaa pitkää uraansa Helsingin Jäähallissa "30 vuotta Kelaa" konsertillaan 6.5. Kela vieraili Radio Novan Illassa muistelemassa uransa vaiheita. Miten Kela varasti Eric Claptonin yleisön 2011? Entä minkä esityksen jälkeen Kela oli varma uransa pelastumisesta? Kuuntele koko haastattelu.
Jenni Vartiainen suuntaa syksyllä konserttisalikiertueelle yhdessä Radio Novan kanssa. Jenni vieraili Radio Novan Aamussa tiistaina 25.4. Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.