Simon Elo laitettiin kovaan tenttiin Radio Novan Aamussa.
Salatuista elämät spin off-sarjan tähdet eli Pihlajakadun tuhmat tädit saapuivat yllättäen vierailulle Radio Novan Aamuun. Kuinka asiasta tietämätön Aki reagoi Minnan järjestämään yllätykseen? Kuinka vaikeaa on päästä Salatut elämät -näyttelijäksi? Entä kohtaavatko näyttelijät työnsä takia ennakkoluuloja? Kuuntele koko haastattelu yläpuolelta.
Monen huolena on ollut se, ettei kuolleen tietoja pysty poistamaan sosiaalisesta mediasta kuoleman jälkeen. Nyt myös siihen on tullut muutos suomalalaisten toimesta.
Sara Forsber, eli SAARA, kommentoi Eskon Sunnuntaibrunssissa saamaansa arvostelua suomalaismedialta.
Uuden Meidän biisi -sinkun julkaissut Arttu Wiskari kävi vieraana Radio Novan Illassa. Millaisia olivat Artun uran alkutaipaleen keikat ja mikä sai aikaan kylmiä väreitä? Entä miten torstai liittyy tähän kaikkeen? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Suomalaisten suosikkiartisti julkaisi eilen uuden sinkkunsa Riippumatto ja kävi juttelemassa muun muassa siitä Radio Novan Iltapäiväsäs.
Määrittelemättömän pituiselle tauolle jääneestä Indica-yhtyeestä tuttu Jonsu on julkaissut uutta musiikkia kolmen vuoden tauon jälkeen. Miksi Jonsu teki pesäeroa musiikkiin? Entä mikä oli yksi käänteentekevistä hetkistä hänen elämässään? Kuuntele koko haastattelu.
Akseli Markkanen ryhtyi yrittäjäksi, sillä hänen ikäisilleen on hyvin vähän kesätöitä tarjolla. Kuinka paljon hän uskoo tienaavansa kesän aikana? Entä kuinka hän tasapainoittaa lomailun ja työn teon? Kuuntele Akselin vierailu Radio Novan Aamussa yläpuolelta.
Kaikille naisille omistetun uuden In your head -biisin julkaissut Jannike kävi Radio Novan Illassa Eskon vieraana. Artisti on lähtenyt suoraan valloittamaan maailmaa, sillä Suomen lisäksi Janniken musiikkia julkaistaan myös Saksassa ja Aasiassa. Helpolla tätä kaikkea ei ole saavutettu, mutta luovuttaminen ei ole käynyt mielessäkään. Kaikella on tarkoituksensa, mutta miten esimerkiksi Robbie Williams siihen liittyy? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Uuden kesäbiisin Aurinko, ystävä ja kaljaa julkaissut Samae Koskinen kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Kyseinen biisi on tehty vuosi sitten, joten olisiko kappaleesta voinut tehdä esimerkiksi jouluversion ja millaiseksi se olisi silloin muuntunut? Entä millainen kesäbiisi Samae Koskiseen iskee? Kuuntele koko haastattelu.
Kymmenettä studioalbumiaan parhaillaan viimeistelevä Egotrippi on julkaissut uuden Vieläkö mut voi pelastaa -sinkun. Bändin Knipi ja Mikki kävivät Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraina, ja musiikista luonnollisestikin keskusteltiin, mutta miltä heidän mielestään tämän päivän musiikki kuulostaa? Entä mahtuuko Egotripin uralle asioita, joita olisi pitänyt tehdä toisin? Kuuntele koko haastattelu.
Kuumaa -bändin keulakuvana toimiva näyttelijänäkin tunnettu Johannes Brotherus kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Toukokuussa Uppoon suhun -debyyttisinkkunsa julkaisseella yhtyeellä oli levytyssopimus taskussa ennen kuin koko bändillä oli edes nimeä. Lisäksi bändi nousee suoraan Provinssirockin lavalle. Miten näin pääsi käymään? Kuuntele koko haastattelu.
Uuden Mitä jos -sinkun julkaissut Janna kävi Eskon Sunnuntaibrunssivieraana. Uusi albumikokonaisuus on syntymässä, mutta miten helposti uudet biisit syntyvät? Entä kuinka paljon niissä on mukana omia henkilökohtaisia kokemuksia? Kuuntele koko haastattelu.
Kaikessa hiljaisuudessa uutta musiikkia tehnyt Chisu on julkaissut uuden Ei riidellä enää -sinkun. Ihastuttava artisti vieraili Vapun Valtakunnassa kertomassa muun muassa biisin synnystä ja siitä, millainen riitelijä hän itse on. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Suomalaisartisti pitää tärkeänä sitä, että lapsi saa Suomessa liikkua vapaammin, kuten mennä metsään leikkimään ilman valvovaa aikuista.
Radio Novan 20-vuotis syntymäpäiviä kävi tähdittämässä myös brittiyhtye Hurts. Ennen esiintymistään suorassa radiolähetyksessä Adam ja Theo kävivät myös Vapun vieraana. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.