Kuva: Senja Rapila

Marita Taavitsainen paljastaa: muutti unelmiensa asuntoon

02.02.2023 07:15 - Jenni Tuusjärvi

Laulaja Marita Taavitsainen iloitsee uuden kotinsa olevan tilava ja valoisa.

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen, 54, on ottanut uuden askeleen elämässään ja muuttanut unelmiensa omakotitaloon. Laulaja kertoo asiasta toimittaja Iriz Silanderin luotsaamassa Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa.

Taavitsainen kertoo uuden kodin sijaitsevan Hyvinkäällä, jossa laulaja kertoo asuneensa jo yli kymmenen vuoden ajan.

- Unelmien talo, siis ihan sellainen mieletön tuuri kävi yhden lehtijutun myötä, Taavitsainen iloitsee.

- Olin sanonut siinä [lehtijutussa], että etsin uutta asuntoa, sillä vanha oli menossa myyntiin. Minuun otettiin sitten yhteyttä ja tällainen asunto löytyi, laulaja jatkaa.

- Olemme kaikki ihan seitsemännessä taivaassa, niin ihana talo on, laulaja hehkuttaa.

Taavitsainen kertoo uuden kodin olevan tilava ja valoisa. Laulaja on ehtinyt nukkumaan uudessa asunnossaan vasta muutaman yön, mutta kertoo odottavansa innolla pääsevänsä sisustamaan kotiaan.

- Olen kuitenkin sisustaja perimmäiseltä luonteeltani, joten nyt pääsen sisustamaan niin että tuntuu, Taavitsainen nauraa.

Vaikka sisustaminen on lähellä Taavitsaisen sydäntä, ei hän kuitenkaan aio tehdä uusia hankintoja uuteen kotiinsa. Yhden esineen laulaja kertoo kuitenkin ostaneensa.

Hän kertoo hankkineensa kotinsa seinälle edesmenneen Andy Warholin lausahduksen sisältävän taulun. Taulussa lukee "all is pretty", eli vapaasti suomennettuna kaikki on kaunista.

Taavitsaisella on kaksi tytärtä yhdessä entisen puolisonsa Tomi Natrin kanssa: vuonna 2009 syntynyt Stella sekä vuonna 2011 syntynyt Iines. Natri ja Taavitsainen avioituivat vuonna 2008, mutta parin liitto päättyi eroon vuosikymmen myöhemmin.

Laulaja elää nykyisin parisuhteessa, mutta uusi puoliso ei muuttanut saman katon alle Taavitsaisen ja hänen lastensa kanssa.

Taavitsainen ja Natri asuvat lähellä toisiaan, joten yhteishuoltajuus sujuu laulajan mukaan vaivattomasti. Lapset ovat vanhemmillaan vuoroviikoin ja tarvittaessa hoitovuoroja on mahdollista järjestellä.

- Onneksi eksä asuu kilometrin säteellä, niin siinä on hyvä järjestää, Taavitsainen summaa.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Pamela Tola päätyi nuorena rajuun ratkaisuun ja lopetti näyttelemisen - "Olin ahdistunut ja valmis luovuttamaan"

Lue myös: Roni Bäck on tubettaja, jota seuraavat sadat tuhannet ihmiset - 'Julkisuus tuo etuja'

Voice.fi, Iskelmä, Radio Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat