Uusimmat

Menneinä vuosikymmeninä keittiöissä vallitsi pelon ilmapiiri, jonka ovat saaneet tuta myös suomalaiset huippukokit.
Huippukokki Pekka Terävän mukaan yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota ravintolaa valittaessa. Erityisesti yksi paikka paljastaa hänen mukaansa paljon ruokapaikasta.
Huippukokki Petteri Luoto muistelee, kuinka oligarkki seurueineen nautti vieraillessaan Helsingissä öisistä shoppailureissuista, privaatista ruokasalista sekä ympäri vuorokauden päivystävistä kokeista.
Antero elää avoimessa suhteessa, ja hänellä on avioliiton ulkopuolella "friends with benefits" -suhteita. Hänen tarinansa kuullaan uusimmassa Himocast-jaksossa.
Entinen Jehovan todistaja kertoo Pinnan alla -podcastissa muun muassa, mitä jehovalaisuus vaatii lapsilta.
Nuoria osaajia houkutellaan keittiömestareiden mukaan alalle erilaisilla kilpailuilla. Erityiseksi esimerkiksi he nostavat Vuoden kokki -kilpailun.
Toisinajattelija puhuu maailmankatsomuksestaan Pinnan alla -podcastissa.
Elämäntapajuhlija Hermanni korostaa Pinnan alla -podcastissa, että bilettämiskulttuurissa on enimmäkseen kyse yhteisöllisyydestä.