Antaisitko lapsesi pukea sinut? Elätkö hetkessä? Entä miltä kuulostaa Minnan perjantai-laulu Tiktakilla höystettynä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Legendaarinen suomalainen tyttöbändi Tiktak tekee paluun 10 vuoden tauon jälkeen. Yhteyeen solisti Petra ja kitaristi-laulaja Emppu saapuivat Radio Novan Aamun haastatteluun varhain tiedonjulkaisuaamuna. Mitä kaikkea yhtyeen jäsenet ovat tehneet vuosien aikana? Kuullaanko bändiltä uutta musiikkia? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Kuinka karhu liittyy Akin yöhön? Mitä mieltä Cheekin lopettamisesta ollaan? Saako Paavi ajaa autoa? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Milloin Suomi voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden? Missä valinnoissa Aki sössi? Miten Minnan yö Bangkokissa meni? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla Radio Novan Aamun parhaat palat!
MM-95 olut, työajat, jouluvillapaidat ja posti. Nämä aiheet puhututtivat Radio Novan Aamussa. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Missä se kaakko oikein sijaitseekaan ja miksi Minna kiipeilee katolla? Turun murre ja Salattujen Elämien juonen käänteet herättivät myös keskustelua. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Minnan epäonni jatkui, kun bussin ovet eivät auenneet hänelle. Sen lisäksi Radio Novan Aamussa puhututti mm. myös Nurmijärven arki, Ankkalinnalaisten suhteet ja Suomen seksikkäin nainen. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Radio Novan Aamussa keskustelua herätti Minnan taskujen sisällön lisäksi myös mm. hurja hissiseikkailu ja Taco Bell. Kuuntele Radi Novan Aamun parhaat palat!
Keskiviikko aamuna kurkattiin Radio Novan palautelaatikkoon ja ihmeteltiin tonttuovea. Selviääkö Aki tälläkään kertaa nyrkkeilytreeneihin? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat!
Tiistaiaamuna Minna koki tarvetta avautua vihastaan, minkä johdosta Aki oli jo lähettämässä häntä rajan yli. Mistä sosiaalisessa mediassa kohistiin tällä kertaa ja onnistuiko Aki kumoamaan kohun? Minkälaiset musiikkivideot tekisivät oikeutta maakuntalauluille ja pitäisikö Minnan esiintyä niissä? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Edellisen Laatikon Salaisuuden ratkeamisesta oli kulunut melkein kuukauden päivät, kun Annina soitti 7. marraskuuta Akille ja Minnalle. Kuuntele voiton hetket.
Marraskuun ensimmäisenä maanantaina starttasi Miesten Viikko. Mihin miehiä tarvitaan ja mikä miehissä on hyvää? Kenen alitajunta ei ollut ottanut häneen pitkiin aikoihin yhteyttä? Miksi suomalaiset artistit eivät vaihda nimeä? Pitäisikö Radio Novan Aamun aloittaa ruotsinkieliset lähetykset? Kuuntele parhaat palat.
Perjantaiaamuun lähdettiin parsien. Mutta pysyikö Akilla ja Minnalla neula kädessä. Miksi urheilussa käytetään mitä kliseisimpiä metaforia ja miksei kukaan keksi uusia? Miltä näyttää Pyhäinpäivän muistio vuonna 2017? Manageri Linnanahde vastasi aamun päätteeksi yleisön huutoon ja asetti artisti Kuukan räppärin saappaisiin. Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Torstaiaamuna Aki oli hypännyt kalsareihin, joiden kategoria joutui selvityksen alaiseksi. Minna tarjosi Akin tutkimusnälkään lääkettä paikka- ja ensisuudelmatutkimuksella. Joko veropornosta oli saatu tarpeeksi? Minkälaisia tunteita herätti Suomen olympiajoukkueen asut? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Keskiviikko ei ole Radio Novassa mikä tahansa viikonpäivä. Se on Aki Linnanahteen nyrkkeilypäivä eli toisin sanoen treenien skippauksen ja koottujen selitysten päivä. Minkälaisia tunteita "kateellisuuskalenterin" julkaisu herätti? Minne Patrik Laine oli kadottanut pelin ja kuka sen löytäisi? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Jannika B kilpailee tällä hetkellä MTV:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Minkälaista on hypätä joka viikko uuteen rooliin? Minkälainen riitelijä Jannika on? Jannika B saapui Radio Novan Aamun haastatteluun uuden sinkun ”Riisu kokonaan” julkaisuaamuna. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.