Akilla pitää tiukassa paikassa pokka ja ryhti, koska tanssi on opettanut miehelle nopeat ylväät liikkeet. Näistä voi olla hyötyä, sillä kuninkaallisia häitä tanssitaan briteissä jälleen. Minna on asian päällä ja luvassa on niin kattava raportti siniverisistä kuin rakkauden täytteinen perjantailaulukin. Tai sitten ei, saattoi mennä myös ihan nauramiseksi.
Minna teki nopean analyysin studiossa humisevasta oudosta äänestä ja otti tilanteen haltuun ennenkuin kunnolla kosahti. Tänään penättiin myös Tanssii Tähtien Kanssa romanssipaljastuksien perään... onko niitä meilläkin? Ei kai?
Latteuksien latteudet saatiin mukaan tänään, kun puhe siirtyi voimalauseita viliseviin sisustustauluihin. Viestejä on myös lipsahdellut vääriin ryhmiin, mutta oliko salaisuuden paljastuminen vahinko vai suurta neroutta? Arvio itse!
Keski-ikäisten Love Island voisi persvakojen sijaan esittää ihmisestä hieman syvällisempää puolta vai voisiko? Entäpä ruokasieni limanuljaska, olisiko sen menekki suurempi jos nimi brändättäisiin uudestaan? Näitä ja paljon muuta Radio Novan Aamun tiistaissa, kuuntele!
Uusi viikko käynnistyi paso doblen jälkihöyryissä ja joulukin tuli syksyn keskelle.
Helsingin muotipiireissä kuin kala vedessä uiskenteleva Aki Linnanahde avasi tänään pukeutumisen kapseliteoriaa. Korvamadon karistamiseen olivat neuvot monet ja miten muuten on, onkohan mitään mitä presidentti Putin ei osaa?
Minna oli nukkunut niin sikeästi, että nimmarin kirjoittaminen heti kuudelta osoittautui hieman hankalaksi. Puujalkavitsi lähti kuitenkin ihan normaaliin tapaan ja kysymys kuului, kenellä on parhaat sovellukset?
Lokakuun ensimmäisessä lähetyksessä koeponnistettiin tänään setämiespalvelu. Sisustuskarkit eivät kauaa kupissa lojuneet ja kyllähän siellä olivat Las Palmasin puumatkin valppaina.
Aki ei saa millään otetta mistään, mutta se ei kuulema ole Minnan syy. Las Palmasin puumilla sen sijaan on tukeva ote tilanteessa ja siitä saatiin tänäänkin raporttia. Lähetyksen lopussa ehkä legendaarisin perjantai-laulu ikinä. Ai niin, myös kalukukkaro mainittu!
Radio Novan Aamu seuraa mielenkiinnolla janoisen puumalauman seikkailua Kanarialla. Ensimmäisenä päivänä oli raapaistu luulot pois ja Aki epäili ettei seuraavana päivänä oltu parveketta pidemmälle päästy. No puumathan kuittasi. Miten, kuuntele. Täältä muuten myös jotain makeannälkään, nami nami!
Aamuun lähdettiin jännän äärellä, kun Aki kertoi muistoja lapsuudestaan. Suomen parhaat kuuntelijat eivät pettäneet tänäänkään - tytöt laittoivat viestiä Las Palmasin aamuyöstä ja Jussi täytti unelmansa laulamalla suorassa radiolähetyksessä. Maailma on valmis! Kuuntele!
Tunteiden aallokkoa Radio Novan Aamussa. Aki ei ole nyrkin heristäjä, vaan eläimille lepertelyyn hänkin sortuu. Mutta mitä kaikkea kissa osaa? Voisiko olla poliisikissa? Tullikissa? Opaskissa? Kaikenkarvaisuuksia tänäkin aamuna!
No uuteen ihanaan koiranpentuunhan se liittyy. Koko perhe on täysin lääpällään, ehkä eniten isi. Aki taas tanssi eilen ensimmäistä kertaa Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa ja tietenkin näyttävästi ryijy paljaana. Nyt maalaillaankin miehelle uutta lempinimeä; Ryijymies? Ryijis? Aki 'rakkaustalja' Linnanahde? Nämä ja monta muuta jo heitetty, kuuntele täältä loputkin ja mikset ilahduttaisi meitä myös omalla ehdotuksellasi?
Tänä aamuna oli taas melkoista! Onko sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa Pasi Jorman pöydällä? Minkälainen olisi Radio Novan Aamun oma gaala ja minkälainen koira tulee Minnan perheeseen? Kaikkein dramaattisin tilanne kuultiin kuitenkin Perjantai-laulun kohdalla, kun artisti sivutti managerinsa täysin pöyristyttävällä tavalla. Kuuntele täältä!
Sillä jonkunhan se ensimmäinen kananmunakin piti syödä. Tämän lisäksi käväisemme lentoemäntien pukukaapeilla ja kurkkaamme historian siivillä vuoden taakse Radio Novan aamuun. Mikä silloin puhutti? Kuuntele täältä!
Ja Minnallakin pääsi gallupit! Radio Novan Aamussa meni tänään molemmilla alusvaatteet vaihtoon.