Radio Novan Aamussa pohditaan tänään, että viitsiikö liian hyvällä säällä edes hiihtää. Minna ottaa pölyn laskeuduttua luutun käteen ja Markus valmistautuu Koff-seasonin päättymiseen. Mikä saa Akin olemaan täysin turtunut? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamu on tehnyt uusiksi legendaarisen Kummeli - sketsin. Aki ja Minna tekevät nimitestejä ja tuottaja Parta - Markus tuo lisäinfoa Landerallista, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa toivottu ja pyydetty Minnan sporttivartti ja Aki hyräilee tunnareita. Rennon jäykät juhlat on pidetty ja Landeralli tulee, oletteko valmiit? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa tilataan viiniä ilman ruokaa ja käy ilmi että viinasta tulee krapula. Aki esittelee giljotiini - ilmiötä, Minna puolestaan pistäytyy Hevi- osastolle ja käy ilmi että tuottaja Parta- Markus on mokannut. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa pidetään suuri Syksyn Sävel - visa ja hypätään aikakoneeseen. Studiossa naurunremakkaa aiheuttaa Minnan autoilut ja mietitään mitä siellä Annelissa olikaan, kuuntele Jälki - istunto tästä!
Radio Novan Aamussa leivonnan jumalat höristävät tänään korviaan. Aki on innokas apupoika, joka arvostaa selkeitä ohjeita Minnan luoviessa sämpylän (lue Gambinan) tuoksuisena mammana. Onks ees olemassa muita, kuin Sami Kurosen sämpyläreseptejä? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi mäkihypyn alkeet ja tullaan siihen lopputulokseen, että eihän se laji kovinkaan vaikea ole. Minna lähtee nuuhkien ovesta, Akilla on sarvi otsassa ja Markus on menestyksekkäästi tehnyt kansainvälisen vaikutuksen. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on takapaksissa lommo ja Aki pohtii, oliko Lahtea keksitty vielä 60-luvulla. Parta-Markus lähtee toteuttamaan suurta missiota: kauanko kuluu aikaa, kun jakaa 10 ämpäriä Helsingin keskustassa? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa ihmetellään ämpärin taikaa pohdiskellen, miksi ilmaislahjat ja etenkin ämpäri on niin jees. Minna Attenborough jakaa luontoviisauttaan mm. muurahaisista jotka harrastavat kerrostalokyttäystä, kun Aki alkaa badass kasuaarin daddyksi. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna tarjoaa rypäleitä Akistoteleen kölliessä marmoripedillä filosofisessa mielentilassa. Laulu- ja tanssikiellon poistuttua on aika iskeä Seija Simolat tulille ja ottaa juna Turkuun. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Olga Temosella on liekitetyt kivekset jo valmiina kun Aki ei kestä paineen alla, vaikka kerman osaakin vatkata. Minna ei jaksaisi veikeää viiniä, mutta onneksi siihenkin löytyy ratkaisu: jos et korkkaa Iken suosittelemaa viiniä, voit kuitenkin korkata Iken. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minnalla on kieli solmussa ja Aki suunnittelee palaavansa Bangkokista parin viikon kuluttua, kun etätyösuositus päättyy. Onko kadehdittavampaa kun saa olla töissä, vai kun saa tehdä etänä? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa päädytään pommipuistoon pienen nokareen kanssa, eikä raha oo muuttanut kumpaakaan ihmisenä, ei Saku Koivua eikä Markus Rinnettä. Akille ja Minnalle tulee komennus farmille ja kyseiselle ekskursiolle pitäisi nyt keksiä joku kiva nimi. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna keskustelevat työssä jaksamisen merkityksestä ja listaavat kuumimmat sukkahousuniksit. Norjassa rähistään kun maailma aukeaa ja Minnakin oli pilkkuun asti baarissa. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa käydään läpi kuinka kosinta kuuluu hoitaa puuskuttaen ja tukehtuen kihlasormukseen. Minna vinkkaa miten ollaan pöydällä aktiivisesti ja Aki toivoo, että ois kaljaa Markuksen jakaessa loppuviikon ruokavinkit. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on taas nukkunut alasti ja Aki tirkistelee hihnoille. Markuksen varhaiskeski-ikäisyys lävähtää silmille, mutta onneksi tilanteeseen löytyy täysin hyvä ratkaisu. Kuuntele Jälki-istunto tästä!