Kyllä Raimo niin mielensä pahoitti, kun pääsiäisenä on taas meluttu. Minnalla meinasi pääsiäinen mennä ikkunanpesuksi, mutta selvisi läheltä piti -tilanteesta kuin ihmeen kaupalla.
Minnan uudistuneen hiuslookin myötä pohdittiin, onko seuraavana vuorossa sateenkaaren värinen tukka? Grillaamista ja hyvää kevätmieltä vai hiekkapaperia ja remonttihommia? Minna ei ollut lukenut Akin ”pihatalkoiden” pientä pränttiä.
Santa Cruzista inspiroituneena aamussa kehiteltiin omat hevinimet. Minna tarjoili tv-vinkkejä liittyen huohottavaan mieheen, lakaisukoneeseen sekä pontikkaan.
Aki ja Minna olivat varautuneet virpojiin, joita ei kuitenkaan ovella näkynyt. Voiko virpojille palkan maksaa MobilePaylla? MM-lätkä ja vaali-ilta ajoivat Akin tulisille hiilille. Osoittautuiko uusi Game of Thrones -kausi huijaukseksi?
Dj Aki L haistoi salmiakkikossun ja ryömi ulos luolastaan muistelemaan nuoruusvuosiaan Ravintola Fenniassa. Kuinka tiskikone ja salmiakkikossu liittyy toisiinsa? Tuttuun perjantaiseen tapaan kuultiin myös perjantailaulu!
Pekka Poudan perjantainen mikittömyys ja puoluejohtajien ystäväkirja-vastaukset puhututtivat studiossa. Minnaa ei kiinnostanut, mikä eläin Aki olisi, eikä euron juusto ole enää euron juusto.
Lätkä- ja Lahtihuuma nousee samalla, kun Akin mittarit kertovat faktalukemia. "Mitä ihmettä siellä tapahtuu?" on ihan validi kysymys, kun Aki versioi Bäkkäreitä. Mutta mitä tapahtui Perjantai-laulun ruotsinkielisille sanoille?
Akilla on yllättävät pätevyydet takataskussa, joista ammentaa Minnan hyvinvointiin. Lukuja vaille valmiit opot Minna ja Aki pohtivat yhdessä opintomaailmaa ja erityisesti ysiluokkalaisille asetettuja paineita tulevaisuudesta. Lähetyksessä todettiin myös, että Minna ja Aki ovat lyhistymään päin!
Perjantaiaamuna juhlittiin sormet ryppysinä, hikiläiskät kainaloissa, kun "Kerran Bobby - aina Bobby" täytti pyöreitä. Suurinta hämmennystä aiheutti auton takakontin etuosan sijainti, vaikka Piin likiarvoakin pohdittiin biljardin tarkkuudella.
Mielenosoitusten tekninen toteutus pylväskiipeilyiden osalta mietitytti Akia ja Minnaa. Tähän oli kuulijalla tarjota lyömätön ratkaisu! Naistenpäivän kunniaksi Jussi pääsi yllättämään rakkaansa suorassa lähetyksessä.
Tänään studiossa vieraili yllättäen itse Björn Borg ja rippituolissa yritettiin parannella huonoa omaatuntoa. Hanhenmaksaa syötiin alasti eikä mirri ollut kaulassa, vaan jossain ihan muualla. "Tähdet, tähdet vastaan sunnuntain saunavuoro"-vastakkainasettelussa voiton vei perjantai-laulu.
Akilla pitää tiukassa paikassa pokka ja ryhti, koska tanssi on opettanut miehelle nopeat ylväät liikkeet. Näistä voi olla hyötyä, sillä kuninkaallisia häitä tanssitaan briteissä jälleen. Minna on asian päällä ja luvassa on niin kattava raportti siniverisistä kuin rakkauden täytteinen perjantailaulukin. Tai sitten ei, saattoi mennä myös ihan nauramiseksi.
Minna teki nopean analyysin studiossa humisevasta oudosta äänestä ja otti tilanteen haltuun ennenkuin kunnolla kosahti. Tänään penättiin myös Tanssii Tähtien Kanssa romanssipaljastuksien perään... onko niitä meilläkin? Ei kai?
Latteuksien latteudet saatiin mukaan tänään, kun puhe siirtyi voimalauseita viliseviin sisustustauluihin. Viestejä on myös lipsahdellut vääriin ryhmiin, mutta oliko salaisuuden paljastuminen vahinko vai suurta neroutta? Arvio itse!
Keski-ikäisten Love Island voisi persvakojen sijaan esittää ihmisestä hieman syvällisempää puolta vai voisiko? Entäpä ruokasieni limanuljaska, olisiko sen menekki suurempi jos nimi brändättäisiin uudestaan? Näitä ja paljon muuta Radio Novan Aamun tiistaissa, kuuntele!
Uusi viikko käynnistyi paso doblen jälkihöyryissä ja joulukin tuli syksyn keskelle.