Tiistaiaamun Kulttuurinurkkauksessa hehkutettiin Minna ja jääkone -elokuvan ensimmäisiä arvosteluja ja lyötiin metrimuna pöytään. Mikä aiheutti lämpimän läikähdyksen Minnan rinnassa ja millaiset ovat Akin mielestä ihan höpöhöpö-polttarit? Kuuntele aamun parhaat palat.
Perjantaiaamulla sekoitettiin aamu- ja iltanappulat, tehtiin rohkeita valintoja ja suunniteltiin teemaviikkoa. Millaiset ovat älyaluvaatteet ja entä jos niistä loppuu virta? Keitä oikein ovat Kardashianit ja kuinka monta heitä edes on? Entä millainen väri on juhlien teemavärinäkin ollut krusifiksi? Kuuntele kooste perjantaiaamun parhaista paloista.
Torstaina tökättiin puita uuniin ja jaettiin reseptejä. Lisäksi kuultiin alkoholidosentti Linnanahteen hintavertailuja ja pohdittiin herättikö zamboni uuden lintulajin löytäneen Minnan sisällä hirviön. Kuuntele kooste torstaiaamun parhaista paloista.
Keskiviikkoaamu piti sisällään selvityspyyntöjä ja journalistisia töitä. Lisäksi kerättiin arvokasta kisakokemusta ja testattiin kahisevuutta. Mitä on tapahtunut tuulipukukansalle ja mitä kaikkea kuuluu teräsvaariuteen? Entä mihin kohtaan karttaa sijoittuu hiippakuntavaltuusto? Kuuntele aamun parhaat palat.
Tiistaiaamulla mietittiin, mikä on Minnan pahin ammatillinen haaste ja onko Aki mahdollisesti trendikkyyden huipulla. Näkyykö hiihtotunnelin päässä jo lunta vai täytyykö Vantaan SM-hiihdot siirtää Saharan lumille? Kuuntele aamun parhaat palat
Viikko lähti käyntiin kaihoisten talvikuvien merkeissä ja Akin inttimuistoilla. Mitä ihmettä tapahtui aikoinaan happy hourille ja miltä näyttää limuviina? Kuka keksi teinien paljaat nilkat ja miksi koko ajan on kiire odottamaan? Kuuntele aamun parhaat palat.
Perjantaiaamulla kuultiin täysin uudistunut versio Perjantai-laulusta ja pohdittiin, minkä niminen olisi Minnasta kertova paljastuskirja. Mitä tapahtui Rukalla vuonna 2009 ja miten siihen liittyy Tiger Woods ja Tapio Suominen -vai liittyykö mitenkään? Kuuntele aamun parhaat palat
Torstaina saatiin talvinen tuulahdus tuhdin pilviverhon takaa ja kuultiin havaintoja indoor cycling 55 -tunnilta. Mitä kuului Bull Mentulan joulumenuun ja nähtiinkö Miedolta uusi syömisulostulo? Millainen on oman elämänsä sooloilija ja häämöttääkö meissä suomalaisen e-urheilun huippu? Kuuntele aamun parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna talvipäivän seisakki sekä auringonnousut ja -laskut aiheuttivat paniikinomaista hämmennystä. Voiko sisäpyöräilyssä päästä yhtä hyvään kuntoon kuin indoor cyclingissä? Mitä suuri Mutta-rekka kuljettikaan kyydissään ja onko vastakkainasettelun aika sittenkään ohi? Entä pärjääkö Aki kuuntelijahaasteessa voltti voltti näpy näpy -periaatteella? Kuuntele aamun parhaat palat.
Arki lähti liikkeelle Minnan näyttävällä paluulla someen ja Akin spinningjonoon. Mikä oli unta ja mikä ei? Millaisia uudenvuodenlupauksia tulikaan tehtyä ja miten siihen liittyy oman elämänsä personal trainer? Entä mitä paljastuu Akin alter egon vaatehuoneesta? Kuuntele aamun parhaat palat.
Keravalaisen Sompion koulun musiikkiluokka 2A toi joulutunnelmaa Radio Novan aamulähetykseen.
Perjantaiaamulla kävi arvovaltaisia vieraita, kun Sompion koulun 2 A -musiikkiluokan tonttukuorolaiset toivat lauluillaan joulutunnelmaa. Mutta minkälaisia bisneksiä Akilla oli kuorolaisten kanssa ja miten se liittyi Minnaan? Mitä kaikkea murentunut joulumuistio pitää sisällään? Entä mitä tapahtui, kun isit yllytettiin vesiliukumäkeen? Kuuntele aamun parhaat palat.
Torstaina oltiin päivänselvien asioiden äärellä sekä tarkasteltiin shakin MM-kisojen logoa pornolasit silmillä. Millä perusteilla Akille myönnettiin kunniakirja ja mikä puolestaan tuotti niin suuria vaikeuksia, että Nato-äänestyskin olisi ollut helpompi? Entä miltä näyttäisi Perjantai-biisin karaokevideo? Kuuntele aamun parhaat palat.
Keskiviikkoaamuna Hankintapäällikön mieltä lämmitti ja Minna löysi polun Joulumaahan. Mikä tekee suusta niin ihmeellisen ja miten päästään nextille levelille? Mitä löytyy Akin kalapöydästä ja mihin Astro-Kuukka tarvitsee foliota? Kuuntele aamun parhaat palat.
Suomen jääkiekkomaajoukkueen ensimmäisestä maailmanmestaruudesta kertovan elokuvan -95 ohjaaja Aleksi Mäkelä vieraili Radio Novan Aamussa. Millainen haaste elokuvan tekeminen oli? Entä kuinka kovaksi hockey -mieheksi ohjaaja itse tunnustautuu? Kuuntele koko haastattelu.
Tiistaiaamulla ei vältytty kyyneleiltä, kun jakoon laitettiin niin joulurahaa kuin piparkakkutaloakin. Kenen vastuulla on jouluvalmisteluiden ajatustyöt ja kuka seuraa ohjeita kinkkulivestä? Miksi Jack hukkui Titanic -elokuvassa 20 vuotta sitten? Entä mistä tunnistettiin naisen tuoksu? Kuuntele aamun parhaat palat.