Artisti oli vain muutaman kilometrin päässä, kun New Yorkissa tapahtui yksi historian tuhoisimmista terrori-iskuista.
Uusien iskujen vaara on olemassa suosituissa matkakohteissa.
U2 palasi esittämään terrori-iskujen varjossa marraskuussa perutun keikan Pariisiin. Yhtye omisti keikkansa pariisilaisille ja lavalla nähtiin yllätysvieraana myös Patti Smith.
Motörhead-yhtyeen keulahahmo Lemmy Kilmister kertoo seuranneensa 13.11. Pariisin terrori-iskujen kulkua televisiosta. Hänellä on monien muiden tavoin hyvin vahva mielipide hyökkääjistä.
American Music Awards -gaalassa muistettiin Pariisin terrori-iskujen uhreja koskettavalla tavalla. Jared Leto nosti esille myös muita maita, joita terrorismi tai sota ovat koskettaneet. 
Papa Roach ja Five Finger Death Punch -yhtyeet joutuivat perumaan sunnuntaisen keikkansa Italian Milanossa.
Children Of Bodomin kanssa yhteiskiertueella ollut yhdysvaltalaisyhtye Lamb of God on peruuttanut koko Euroopan kiertueensa. 
Aarrearkullinen tähtien henkilökohtaisia tavaroita on kasattu internethuutokauppaa varten.
Muiden muassa Motörhead, Coldplay, Foo Fighters ja U2 ovat peruneet keikkojaan Pariisin tuhoisten terrori-iskujen jälkeen.
Huomionhakuisuutta vai hurja väite? Skrillexin, Diplon ja Justin Bieberin uutuuskappaleen musiikkivideo vilisee piilotettuja viestejä.
Stand up -koomikko ja tv-kasvo Jukka Lindström kirjoitti viikko sitten osuvasti Charlie Hebdonin toimituksen terrori-iskusta ja sananvapauden puolustamisesta. Jostain syystä iltapäivälehdissä kuitenkin unohtui sananvapauden puolustaminen lauantaina esitetyn Kingi-sketsiohjelman kohdalla. 
Syyskuun 2001 terrori-iskujen vuosipäivää on vietetty Yhdysvalloissa tiukkojen turvatoimien alla.
Koko maailmaa järkyttäneen 9/11 -terrori-iskujen muistojuhlaa vietetään tänään Yhdysvalloissa, New Yorkissa. On kulunut 10-vuotta tuhoisista iskuista.
Lady Gaga avautui omista kokemuksistaan 9/11 -iskuista terrori-iskujen vuosipäivänä MTV News -haastattelussa.
Järkyttävää video WTC-tornien romahduksista on kuvattu NYPD helikopterista. Video antaa uusia näkökulmia 9.11.2001 tapahtuneesta terrori-iskuista.