Motörheadin Lemmy Pariisin iskujen tekijöistä: Paskiaisia ja raukkoja

24.11.2015 08:29 -

Motörhead-yhtyeen keulahahmo Lemmy Kilmister kertoo seuranneensa 13.11. Pariisin terrori-iskujen kulkua televisiosta. Hänellä on monien muiden tavoin hyvin vahva mielipide hyökkääjistä.

Lemmy Kilmister olisi esiintynyt oman yhtyeensä kanssa Pariisissa päivä iskujen jälkeen vain osoittaakseen uhmaa.  

– Me katsoimme televisiosta koko tilannetta. Lähetystä seuratessa pystyi kuulemaan jopa laukauksia. Se on niin typerää. Ne ihmiset ovat niin typeriä. Mitä varten? Luulevatko he, että heistä tulee sankareita tappamalla viattomia ihmisiä? Paskiaiset. Raukat, Lemmy tykitti ZDF Aspekten haastattelussa.  

Lemmy ei halua antaa pelolle valtaa, koska silloin hänen mielestään terroristit ovat voittaneet. Motörheadin sunnuntainen keikka 15.11. Pariisissa vain kaksi päivää iskujen jälkeen siirrettiin tammikuulle.

– Olisin soittanut siellä seuraavana päivänä. Jos terroristit pysäyttävät sinut, he voittavat. He eivät voita minua. Minä teen, mitä minun pitää. Jos poliisit peruuttavat konsertin, niin sille en voi mitään.

Pariisin iskujen vaatimista 130 uhrista 89 menehtyi Bataclanissa, kun terroristit iskivät keikkapaikalle kesken Eagles Of Death Metal -yhtyeen konsertin.

Kuva: www.facebook.com/OfficialLemmy

(NME/ZDF Aspekte/Nova) 

Kilpailut

Uusimmat