Jo päättyneet Pariisin muotiviikot esittelivät tulevan kevään muotia.
Esko näki erikoisen unen ollessaan kipeänä, mutta yhtä asiaa hän ei anna itselleen anteeksi unessa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan seksikumppanien määrää ja pitääkö niistä kertoa. Keskustelua aiheuttaa myös lounasbuffettien tarjonta, miksi lohta ei voi laittaa tarjolle? Entä miten Sauli Niinistö pystyy pitämään salaisuudet itsellään? Hämmennystä aiheuttaa myös Pariisin muotiviikoilla on tapahtunut dramaattinen ryöstö!
Radio Novan Aamussa Kimmo saa jo ennen lähetystä puheluita ja Minna haluaisi kokea uuden yhdistelmälajin . Tuottaja - Markus on palannut reissuiltaan ja mietitään tulevaa inssiajoa, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa maistellaan silakkamarkkinoiden saldoa! Akin muoticornerissa sukelletaan Pariisin muotiviikoille ja pohditaan, pitääkö näytösmallin näyttää vihaiselta? Minna lepertelee studiossa ja kertoo, mikä ihme on söpöysaggressio. Yksi vitsi on kuplinut Parta-Markuksen sisällä jo pitkään – nyt se kuullaan, kuuntele jälki-istunto tästä!
Novan Iltapäivän Suvi on saapunut takaisin kotimaahan Pariisista ja Esko yrittää koko iltapäivän puhua hänelle "ranskaa".
XULY.Bëtin näytöksessä nähtiin monia kauluspaitalookeja.
Australialainen pariskunta sai otettua kuvia täysin autiossa Pariisin keskustassa.
Minna muistelee TODELLA kaunista pariisilais myyjätärtä, Akin mielessä taas pyöri Simolan Seija. Minna odottaa muotiasiantuntija-Akilta infoja seuraavan kauden väreista ja Akin aamu lähti käyntiin kunnon sekoilulla. VAROITUS: mukana myös Errrroottinen aamusatu. Parhaat palat tästä.
Esimerkiksi Pariisi sijoittui korkealle listauksessa.
Ilmiö on ajanut alueen asukkaat raivon partaalle.
Esimerkiksi Valentinon asuja yhdistivät valtavat ripset.
Kuinka mustat farkut yhdistellään? Yksi tyylisääntö toimii aina.
Aamutiimin pääsiäinen meni pääsiäisenä ohi eikä lampaanviuluja paahdettu uuneissa.Akin kasvot heijastuivat Minnan verkkokalvoille Pariisin taksissa ja sitten #kaikkimeni... Venäläisen Bilalovin "yllätysmyrkytys" mäkihyppytornin juurella puhutti ja opittiin myös,miten kymppikerholaisten poistoluukku toimii. Taikajuomapataan pudonnutta Reetua tsempataan pysymään lujana mummojen tulituksen keskellä.
Rick Owens räväytti taas.
Team Rynkebyn Markku Vihtilä lähti tsemppaamaan Aki Linnanahdetta pyöräilymatkalle Helsingistä Mikkeliin. Team Rynkeby pyöräili kesällä Helsingistä Parisiin hyväntekeväisyyden merkeissä. Kuinka pyöräilyreissuja varten voi treenata? Miten toimintaan pääsee mukaan? Kuuntele Markku Vihtilän haastattelu yläpuolelta.
Pariisilaiset luottavat laadukkaisiin ja istuviin vaatteisiin eivätkä käytä enempää kuin kahta asustetta kerrallaan.