Euroopan turvallisuus huolettaa Lamb Of God -yhtyettä – myös keikka Suomessa peruttu

20.11.2015 08:08 -

Children Of Bodomin kanssa yhteiskiertueella ollut yhdysvaltalaisyhtye Lamb of God on peruuttanut koko Euroopan kiertueensa. 

Samalla yhtyeen Helsinkiin suunniteltu esiintyminen Children of Bodomin ja Sylosiksen kanssa peruuntuu. Children of Bodomin ja Sylosiksen esiintymiset kuitenkin toteutuvat sovitusti loppuunmyydyssä Helsingin Jäähallin Black Boxissa torstaina 3. joulukuuta. Lamb of Godille etsitään parhaillaan korvaavaa esiintyjää ja siitä tiedotetaan järjestäjien mukaan pian.

Syynä Lamb Of Godin perääntymiseen on huoli turvallisuudesta. 

– Lamb Of God on päättänyt jättää kiertueen kesken, sillä bändiä huolettaa turvallisuustilanne Euroopassa tällä hetkellä. Meidän tiimimme on tehnyt kovasti töitä, jotta kiertueemme loput keikat saadaan toteutettua. Haluamme jatkaa kiertueen loppuun, Children Of Bodom kertoo. 

Torstainen keikka Oberhausenissa Saksassa peruttiin kuitenkin ja loputkin keikat Saksassa on jouduttu perumaan promoottorin päätöksestä. Keikoille tullaan Children Of Bodomin mukaan etsimään korvaavat päivämäärät. 

Kiertueen loput keikat ovat: 
 
22.11. Pratteln- Z7 Konzertfabrik
23.11. Lausanne- Les Docks  
24.11.  Milan- Alcatraz
26.11. TBD
29.11. Brussels- Ancienne Belgique
01.12. Copenhagen- Amager Bio
03.12. Helsinki- Old Ice Hall
05.12. Stockholm – Klubben
06.12. Oslo – Rockefeller Music Hall
09.12. Tampere- Tähtiareena
10.12. Seinajoki- Rytmikorjaamo
11.12. Jyvaskyla- PAVILJONKI
12.12. Oulu- SuperPark Areena

Konserttijärjestäjä Live Nation haluaa painottaa, että turvallisuus on heille erittäin tärkeä asia. 

– Tapahtumiemme, yleisön ja konserttipaikkojen turvallisuus on meille edelleen kaikkein tärkein prioriteetti. Pariisin tapahtumien ja viime aikojen varotoimien johdosta Live Nation on maailmanlaajuisesti ottanut käyttöön tiukennetut turvajärjestelyt.

Kilpailut

Uusimmat