Perjantaisessa Novan Aamussa muisteltiin ikimuistoisimpia näyttelijänsuorituksia sekä polttareita. Kolmiyhdyssanoissa Markusta tuuraavaan Kimmon suoritus on niin ikään ikimuistoinen - omalla tavallaan. Minna tekee lähetyksen lopussa paljastuksen!
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia polttaritarinoita ja koettiin hankalia hetkiä pankkikorttien kanssa. Mitä yhteistä Niinalla ja Prinssi Rohkealla saattaa olla vielä perjantain aikana? Viikolla koettiin myös erittäin romanttinen hetki, sillä eräs kuulija päätti kosia puolisoaan radion välityksellä. Kuuntele viikon kooste tästä!
Keskiviikkona kurkistettiin tulevaisuuteen, mutta miten siihen liittyivät harava, ilmakivääri ja ninjapotkut. Esille nousivat myös kolme koota ja kiittämättömyys sekä myyjien palvelualttius.
Aki ja Minna pohtivat pitäisikö Eloveenan nimi vaihtaa uudistuksen yhteydessä myös Elaveenaksi. Minna alkaa pelätä talitinttejä uutisten myötä ja Aki intoutuu jakamaan meikkivinkkejä. Kummalla oli sinun mielestäsi hurjemmat polttarit Akilla vai Minnalla?
Polttareiden soisi olevan yllätys. Mutta joskus voi käydä näinkin. Kuuntele ja varaudu nauramaan! Rea Haverinen on SuomiRockin keskipäivän juontaja.
Kaikki rahasta -kirjassa puhutaan polttarijärjestelyistä, jotka laittavat erituloiset ihmiset kinkkiseen tilanteeseen.
Suomalaismorsian haluaisi käydä miehensä polttareiden ohjelman läpi etukäteen. Radio Novan kuulijat suhtautuivat pulmaan lähes yksimielisesti.
Novan Iltapäivään lähetetty kuulijakysymys sai selkeän vastauksen.
Naisten mukaan lähimaillakaan ei pitänyt olla yhtään ketään.
Tiistaiaamun Kulttuurinurkkauksessa hehkutettiin Minna ja jääkone -elokuvan ensimmäisiä arvosteluja ja lyötiin metrimuna pöytään. Mikä aiheutti lämpimän läikähdyksen Minnan rinnassa ja millaiset ovat Akin mielestä ihan höpöhöpö-polttarit? Kuuntele aamun parhaat palat.
Abigail Chandler myöntää olevansa kontrollifriikki, mutta hänellä oli myös toinen perustelu päätökselleen.
Yhteisöpalstoilla on käyty kiivasta keskustelua häiden sekä polttareiden vieraslistoista.
Teemaan sopivat juhlat voi toteuttaa monenlaisella budjetilla.
Mies oli pyytänyt baarin henkilökuntaa vakoilemaan tyttöystävänsä käytöstä baarissa.
Avioliiton auvoiseen satamaan tänä kesänä asteleva Hene ei arvannutkaan mikä häntä odottaisi Go 90's -festareilla.
Koska morsiamen polttareista halutaan tehdä ikimuistoiset, kannattaa kaikkia aktiviteettivaihtoehtoja harkita ennen päätöstä.