Kuva: Fotolia

Baarilla mahtava vastaus ylikontrolloivalle poikaystävälle - "Emme ole ammattimaisia pervertikkoja"

05.08.2017 22:15 - Iiro Myllymäki

Mies oli pyytänyt baarin henkilökuntaa vakoilemaan tyttöystävänsä käytöstä baarissa.

Eräs mies koki tyttöystävänsä osallistumisen polttarijuhliin niin uhkaavana ideana, että hän päätti lähestyä polttaribaarin henkilökuntaa pyynnöllä. Mies pyysi kyseiseltä Newcastlessa sijaitsevalta Filthy’s-baarilta, voisiko hän maksaa jollekin henkilökunnan jäsenelle pienestä vakoilusta.

”Voisinko maksaa jollekulle henkilökunnan jäsenelle, jos hän vahtisi tyttöystävääni ja pitäisi huolen, että hänen pöydässään ei istu miehiä? En kuitenkaan halua, että porukka huomaa, että heitä tarkkaillaan”, mies kirjoitti viestissään baarin henkilökunnalle.

Baari jakoi kuvakaappauksen saamastaan viestistä Facebookissa ja ilmaisi samalla painokkaasti oman kantansa kyseiseen pyyntöön.

”Tämä on kaikille niille muille, jotka harkitsevat maksavansa meille heidän kumppaniensa stalkkaamisesta. Me olemme baari, emme yksityisetsiviä tai ammattimaisia pervertikkoja. Voimme sen sijaan tehdä viimeisiä silauksia varatulle juhlatilalle, kuten laittaa personoituja nimikortteja tai tarjota kuohuvaa saapumisen yhteydessä”, baarin Facebook-sivulla kirjoitetaan. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Nainen lähetti selfieitä, jotka saivat poikaystävän puhkeamaan kyyneliin - kuvista nettihitti

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat