Kuva: Shutterstock

Polttarikuva sisälsi karmean yksityiskohdan - naiset huomasivat sen myöhemmin (Päivitetty: Huijaus!)

19.01.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Naisten mukaan lähimaillakaan ei pitänyt olla yhtään ketään.

Kun kuvassa on enemmän kuin pari ihmistä kannattaa varmuudeksi ottaa ryhmästä useampi kuva, jotta kaikki näyttäisivät hyvältä. Eräs polttariryhmä oli viettämässä Skotlannissa tärkeää päivää, kun ryhmä päätti ottaa itsestään kuvan luonnonkauniilla alueella.

Kun naiset kävivät läpi ottamiaan kuvia, he huomasivat karmaisevan yksityiskohdan. Toisessa kuvassa takaa näyttäisi kurkkivan pieni poika. Holly-niminen nainen, joka oli myös polttareissa mukana, julkaisi kuvan Twitterissä. 

Monet olivat varmoja, että kyseessä olisi läheisen kartanon kummitus, pieni poika, joka hukkui lampeen. Polttariryhmän mukaan lähimaillakaan ei ollut ketään, kun he ottivat kuvan. 

Läheisessä kartanossa kerrotaan kummittelevan. Tarinan mukaan poika olisi ollut vanhempiensa kanssa yöpymässä kartanossa, kun hän oli onnistunut katoamaan sängystään kävelemällä unissaan. Poika olisi tarinan mukaan kävellyt unissaan jäätyneen lammen jäälle, jolloin tämä hukkui kylmään veteen. 

Pojan ruumis löytyi seuraavana päivänä kylmänä ja sinisenä. Hänen kerrotaan usein kävelevän kartanossa ja siirtelevän esineitä paikasta toiseen. 

Kuvassa pojan voi erottaa selvästi kurkkivan vasemalla puolella. Kartanon mailla otettu kuva on kerännyt kauhistuneita kommentteja. '

Katso alta suurennos jälkimmäisen kuvan alakulmasta.

(kuva: Twitter)

PÄIVITYS KLO 15.40: Alkuperäisen postauksen tehnyt nainen jäi sosiaalisessa mediassa kiinni siitä, että oli varastanut postauksen kuvat ja keksinyt omasta päästään kuvaan liittyvän tarinan. Asia paljastui, kun yksi kuvan naisista huomasi valeuutisen leviävät sosiaalisessa mediassa. Hän astui julkisuuteen ja kertoi totuuden kuvista. Kuulemma fakta oli se, että kuvan polttariporukan takana todella poseerasi poika, mitä naiset eivät olleet kuvaa otettaessa huomanneet, mutta muu juttu kummituksesta on täysin keksittyä. 

Lue myös: Mies jakoi karmaisevan tarinan yöllisestä kävelystään - luettuasi et enää kävele yksin yöllä

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat