Kuva: Fotolia

7 ihanaa polttari-ideaa rohkealle morsiamelle - katso vinkit

03.08.2017 22:45 - Senja Rapila

Koska morsiamen polttareista halutaan tehdä ikimuistoiset, kannattaa kaikkia aktiviteettivaihtoehtoja harkita ennen päätöstä.

Voit lukea Elite Daily -julkaisun ehdottamat aktiviteetit polttariporukalle alapuolelta.

1. Lähtekää koskiseikkailulle

Suomessakin on mahdollisuus varata aikoja koskiseikkailulle, vaikkakin ne löytyvät usein muualta kuin Etelä-Suomesta. Jos haluatte säästää rahaa, koskiseikkailu löytyy myös Helsingistä huvipuistosta.

2. Lähtekää festareille

Mikä olisikaan parempaa kuin viettää päivä ystävien kesken musiikkien täyteisillä festareilla? Bileet on taattu ja festareilla morsiamen voi taivutella tekemään vaikka mitä hassua, mikä nyt teemaan kuuluukaan!

3. Varatkaa aika rentoutuskelluntaan

Ehkä adrenaliiniryöppyjä rakastava morsiankin haluaa jossain vaiheessa rentoutua, joten mikä olisikaan parempi tapa lievittää häitä edeltävää stressiä kuin ihanan rauhallinen rentoutuskellunta?

4. Ilmoita koko polttariporukka värijuoksuun

Jos olette vähänkin urheilullisia, pistäkää koko polttariporukka vuotuisaan Color Runiin mukaan. Päivästä tulee varmasti ikimuistoinen, jos jatkatte iltaa vielä juoksemisen jälkeen.

5. Testaa onneasi Escape Roomissa

Seikkailua rakastava morsian pitää varmasti pakohuoneen antamasta jännityksestä.

6. Pyjamabileet

Miksikäs ei? Pyjamabileet ovat usein unohdettuja nuoruuteen, mutta ne voivat olla myös todella ihana idea polttareissa. Jos haluatte jotain ekstraa, voitte ostaa pilailupuodista ihanat eläinhaalarit, joissa voitte viettää illan.

7. Käykää hyppäämässä laskuvarjolla

Tai jos budjetti on pieni, pistäkää morsian lentokoneeseen hyppäämään ammattilaisen kanssa. Toinen vaihtoehto on varata adrenaliinia rakastavalle morsiamelle aika benjihyppyyn.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Sari, 28, piti polttarinsa netissä keskustelufoorumilla: "Nauroin vedet silmissä"

Lue myös: Miehet kertovat, mitä he tahtovat omilta polttareiltaan

Lue myös: Polttariporukka teki metsästä hellyyttävän löydön - lopputulos ihastuttaa netissä

Kilpailut

Uusimmat