Uusimmat
Suosituimmat

Suomalaismorsian ei halua miehensä polttareihin stripparia - kansalla vahva mielipide asiaan

08.05.2018 22:45 - Henna Koste

Suomalaismorsian haluaisi käydä miehensä polttareiden ohjelman läpi etukäteen. Radio Novan kuulijat suhtautuivat pulmaan lähes yksimielisesti.

Polttarit on aihe, joka herättää tunteita niin hääparissa kuin heidän ystävissäänkin. Hauskanpitoon tarkoitettu päivä voi aiheuttaa stressiä ja monesti myös mustasukkaisuutta.

Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen ja Niina Backman saivat viestin huolestuneelta morsiamelta, joka on ahdistunut tulevan aviomiehensä bestman-valinnasta. Morsiamen mukaan 35-vuotias bestman elää edelleen parikymppisen elämää ja esineellistää naisia. 

"Olen vihainen ja loukkaantunut, sillä tiedän, että polttarit ovat täynnä ohjelmaa, joka ei mielestäni ole sopivaa: stripparit yms. Onko mielestänne okei, jos pyrin etukäteen vaikuttamaan polttareiden sisältöön, ja ohjelmaa käytäisiin myös minun kanssani läpi ennen varsinaista tapahtumaa? Tiedän, että ahdistun kuoliaaksi, jos en yhtään tiedä, mitä polttareissa tapahtuu, enkä kaipaa stressiä ja ahdistusta juuri ennen elämäni tärkeintä päivää."

Niina toteaa, ettei nainen saa missään nimessä vaikuttaa miehen polttareihin. 

- Tilanteen pitäisi olla sellainen, että nainen luottaa tulevaan puolisoonsa sataprosenttisesti, vaikka sinne tulisikin strippari ja se olisi vain se polttaripäivä, niin nainen luottaa mieheensä sataprosenttisesti. Siitähän tässä vain on kyse, Niina huomauttaa.

- On ongelma, jos epäillään, että mies houkutusten edessä lähtee. Faktahan on se, että elämä on täynnä houkutuksia. Jos niitä ei ole polttareissa, niitä on firman pikkujouluissa, kun ollaan vähän kännissä. Tilanne tulee kuitenkin eteen, silloin pitää vain luottaa, Anssi korostaa. 

Aihe kirvoitti Radio Novan kuulijat osallistumaan keskusteluun. 

"Ei ole väliä, missä mies ruokahalunsa hankkii, kunhan tulee kotiin syömään", eräs kuulija kirjoittaa. 

Kuuntele lisää klikkaamalla artikkelikuvaa. 

Kuuntele Radio Novan Iltapäivää maanantaista torstaihin kello 14-18.

Anssi Honkanen ja Niina Backman.

Lue myös: Pitäisikö polttarivieraiden päästä häihin? Morsian vastaa, miksi ei