Kiinnostaisiko voittaa tontti Lapinjärveltä? Nyt se on mahdollista.
Torstai toi tullessaan saatanallisen jäätelöauton ja sen tutun tunnusmusiikin. Millaisia kalastajia Anssi ja Niina ovat? Entä miten kävi Niinan järjestämässä Kesävisassa?
Keskiviikkona saatiin päivitystä Niinan varisperheen tilanteesta, ja pohdittiin iän tuomia ongelmia. Saako pojat itkeä? Entä miten panomies sukupuolineutralisoidaan?
Tiistaina demonstroitiin, miltä viimeiset kymmenen viikkoa ovat kuulostaneet ääninä, ja listattiin Suomen parhaita rantoja. Millaisia härveleitä ja hilavitkuttimia oli käytössä 90-luvulla, ja miten siihen liittyy syntymäpäivälahja Anssin vaimolle? Mikä ääni paljastui mysteeriäänen takaa?
Nyt on etästudioaika metsän siimeksessä takanapäin, mutta mitkä ovat parhaat muistot, jotka siitä jäi mieleen? Millaisia möläytyksiä on kuultu lasten suusta? Mitä se äestys oikein tarkoittaa ja kuuluuko se muka yleissivistykseen? Entä missä on skutsi?
Viimeinen lähetys salaisesta lokaatiosta, metsän siimeksestä käynnistyi Niinan vedätyksellä. Mitä tarkoittaa viskari-ikä ja millaisia erityistaitoja silloin voi olla? Mitä muistoja oma ripari toi mieleen? Entä menikö nyt pepperit ja ötkerit vähän sekaisin?
Tiistaina Niinalle selvisi kymmenen etästudioviikon jälkeen Anssin vessapyyhkeen käyttötarkoitus. Käärmeet aiheuttivat suurta inhotusta, mutta millainen teoria Anssilla oli naisista ja käärmeistä? Millaisia etuuksia löytyy työsopimuksesta? Entä tunnistatko 80- ja 90-luvun animaatiosarjojen tunnusmusiikit?
Viikko käynnistyi Anssi Honkasen musavisalla ja Kauniit ja rohkeat -tilannepäivityksellä. Mitä tapahtui aikoinaan luokkaretkellä? Kuultiinko vihdoin vitsi, joka sai Niinan nauramaan? Entä onko jollain oikeasti kivoja tequila-muistoja??
Viikon viimeisessä Iltapäivässä päänvaivaa aiheutti juhannuksen ajankohta, ja se, onko suklaa karkkia. Milloin on oikea aika muuttaa omilleen? Voittiko nuori Anssi Karibian matkan? Entä mitä tapahtui Niinan järjestämässä kissavisassa?
Keskiviikkona ihasteltiin erilaisia isovanhempien kutsumanimiä. Poliisit ja hävittäjälentäjät keräävät ihailevia katseita, mutta miten käy radiojuontajalle. Millaisia herkkuja on tänään tarjolla ja millaisen tuloksen Anssi sai sipsitestissä? Entä voiko hämähäkkiä syyttää sakoista?
Tiistai piti sisällään onnitteluja 23-vuotiaalle Radio Novalle, hyvää kotikasvatusta ja kivoja ääniä. Millaisia supervoimia on järkeistäjällä ja tunteistajalla? Mikä biisi oli kuuntelijalla hukassa? Entä ymmärsikö joku vitsin?
Viikko polkaistiin käyntiin Narniasta. Pari vuotta sitten saunan pesuaine oli kovassa käytössä, mutta miten se liittyy autoihin? Milloin voit kutsua itseäsi kirjailijaksi tai putkimieheksi? Miksi Anssi ei kuuntele kutumusiikkia? Entä miten ne pitkät ajovalot saakaan päälle?
Torstaina seurattiin Niinan luontoliveä ja visailtiin Anssin eläinaiheisessa kisassa. Miksi tv:n katselu vanhempien kanssa pelotti lapsena? Entä miten Anssi onnistui kouluavustajana?
Keskiviikkona viriteltiin juottopisteitä ja linnunpönttöjä. Anssin lempieläin on selkeä, mutta miten kävi Niinan lempivärille? Miltä kuulostaa Anssin kirjoittama Esposessakin julkaistu runo? Entä sääennuste naantaliksi? Oliko Anssilla kuitenkin taka-ajatus?
Tiistaina pohdittiin vessapuheluita ja muisteltiin omien lempibiisien nauhoittamista c-kaseteille. Pyyhkiytyykö osa Anssin lapsuudesta pois? Oliko Niinalla oma myyntivaltti malliaikoinaan? Entä keitä Anssi ja Niina kutsuisivat 50 hengen kokoontumiseen?
Uusi viikko käynnistyi liveseurannan ja huussin tyhjennyksen merkeissä. Mitä kuuluu Niinan vespalle, ja miten siihen yhdistyy froteepyyhe? Leskenlehden nimen alkuperä mietityttää, mutta roilottaminen se vasta hämmennystä aiheuttaakin...