Tiistaina oltiin öttiäisten ja välineurheilun vallassa. Mistä erottaa kaupunki- ja landehyttysen? Kuinka törkyisiä me oikein ollaankaan? Entä meneekö Raision parjaaminen nyt täysin yli?
Maanantaina käynnisteltiin koneita ja koettiin vaivaantumisen merkkejä. Kokiko Anssi väheksyntää? Entä mikä sai Niinan aivan sekaisin, ja ymmärsikö sitä kukaan?
Niina uskoo jälleen aisteihinsa! Tällä kertaa hän väittää maistavansa, onko kahvin maito laitettu kahvin alle vai päälle. Tämähän tietenkin laitetaan heti testaukseen. Ruutuaika saa Anssin muistelemaan nuoruuden pihaleikkejä ja erityisesti Turtleseja, kunnes Niina yllättää hänet haarukoidensa kanssa, miten haarukat liittyvät kookoskonvehteihin?
Neljän tuulen hattuja ja kanteleita, liian halvalla myytyjä Pokemon-kortteja ja kuuraketteja. Saiko purut, porot ja purot vihaviestit laulamaan? Entä miten kävi The end-kisassa?
Tiistaina tukittiin teitä ja pohdittiin onko kaupunkisuunnittelija ollut krapulassa. Miten sujui Niinan munan heilutus? Entä mistä lähtien glitterit ovat tarkoittaneet kivoja vaatteita?
Viikon alkuun oltiin niiiin onnellisia! Miten on käynyt kolme viikkoa sitten tehtyjen poikkeusolojen poikkeuksellisten lupausten kanssa? Miltä näyttävät hesalaiset plikat luonnossa? Entä miten ne nopeusrajoitukset oikein vaihtuvat ja miten sinne nostokurkeen oikein kavutaan?
Torstaina fiilisteltiin jo virtuaalista Radiogaalaa ja pohdittiin, millainen auton lisävaruste olisi Niinalle tarpeellinen. Kannustettiinko kuuntelijoita hamstraamaan? Entä mitä kuuluu köyhän miehen Enrique Iglesiakselle?
Keskiviikkona testattiin uutta tekniikkaa robotiikan suhteen. Mikä on väkisin hymyilyä ja mikä puolestaan passiivis-aggressiivista haistattelua? Kuinka ennen vanhaan tuttipulloon lisättiin loraus konjakkia?
Rekkaspottausta ja sydämenmuotoisia asioita. Mitä on tapahtunut Anssin allergioille? Ei kai nyt vaan palattu vanhoihin mitä Hämeenlinnaan tulee? Entä mitä on tapahtunut vain viikossa?
Anssi ja Niina jakavat kokemuksiaan Hymy-lehdestä ja Niina pohtii miten uusin teknologia oikein toimii. Mitä asioita ihmiset sanovat väärin ja miksi Marco C:llä pääsee treffeille muuta Marko K:lla ei? Kuuntele Novan Iltapäivän kooste tästä!
Pääsiäinen kolkuttelee jo oven takana, mutta eräs asia sen suhteen huolettaa Niinaa. Onko Anssi valmis keräämään koko sarjan? Mitä on tapahtunut Harry Potterin silmälaseille? Entä mikä on ensi kesänä kuuminta hottia?
Maneerit ärsyttävät yli kaiken! Niina haluaa ihmisen luo, mutta mitä tekevät VR:n kuuluttaja tai Nicke Lignell? Pyörivätkö silmämollukat ja nousevatko jalat? Lähtikö po-po-pointsit nyt Lapualle?
Tiistaina googlailtiin tietoja, saatiin vääriä viestejä ja käytettiin muiden tunnareita. Löytyikö Marja-Terttu Kiisseliä? Entä mitä tapahtui miinaharavalle?
Ralliraitoja ja muita ärsytyksiä, uima-altaita ja deeämmiä. Onko ylläpitäjällä valtaa ja voiko sillä briljeerata sinkkumarkkinoilla? Onko Anssi vienyt itsepetoksen nextille levelille?
Tiistaina rikottiin poikkeusolojen poikkeuksellisia lupauksia ja koettiin todennäköisyyslaskentaongelmia. Suututettiinko taas yksi kaupunki niiden monien aikaisempien lisäksi? Entä onko kaikelle olemassa looginen selitys?
Viikko käynnistyi kakomisvaroituksella ja presidentteihin liitetyillä sukulaissuhteilla. Miltä näytti nuori Anssi Honkanen? Entä pitäisikö Niinan liittyä johonkin yhteisöön?