Niina Backman ja Anssi Honkanen ovat juontaneet Radio Novan Iltapäivää yhdessä viisi vuotta. Nyt yksi aikakausi on tulossa tiensä päähän. Se on juontajista pelkästään hyvä asia.
Mitä kaikkea vanhemmat ovat valmiita tekemään saadakseen lapsensa nukahtamaan? Tämän seurauksena tulee studioon myös viesti Niinan lapsuudesta ja Anssi innostuu kehittelemään mukulakivimattoa. Niina myös pääse Anssin pikakuorokurssille ja mietitään äkäisen elämän merkitystä.
Torstaina kuultiin, miten autoammattilaisten v. 2005 Ford Mondeo koki muodonmuutoksen ja on nykyään kuin pakasta vedetty 2021 Ford Mondeo. Miten moraalia mitataan? Mitä jonnet ei muista? Entä miten köyhästi häitä voi viettää?
Keskiviikkona sekä kuntavaaliehdokkaat että Niina saivat sapiskaa. Onko kadonneille sukille olemassa musta aukko? Entä missä ovat kaikki kadonneet teelusikat? Miksi vihamiestä ei kutsuta henkilöksi?
Kahvilayrittäjien ylistystä, mummojen violetteja tukkia ja pikipurkan pureskelua. Oliko elämä joskus huomattavasti vaarallisempaa vai oltiinko silloin vain tyhmempiä, koska kuka nyt ei 4-vuotiaana ensimmäistä autoa olisi saanut...
Vääriä vastauksia väärien vastausten perään... Potissa oli 2280€, kun Mirva soitti. Ja kuinkas sitten kävikään!?!
Torstaina retkeiltiin, mutta mikä lasketaan retkeilyksi ja millaisia kokemuksia siihen liittyy. Ketkä juovat yhä enemmän, ja miten 'yhä' määritellään? Mitä kuuluu luokkien häiriköille ja missä he ovat nyt?
Keskiviikkona kurkistettiin tulevaisuuteen, mutta miten siihen liittyivät harava, ilmakivääri ja ninjapotkut. Esille nousivat myös kolme koota ja kiittämättömyys sekä myyjien palvelualttius.
Tiistai toi tullessaan väittelyä, kuka nyt on siitepölyallergikko ja kuka ei. Anssi ei halua olla isi kakkonen, mutta Niina puolestaan tarvitsisi TNT:tä. Paljonko anssista joutuisi pulittamaan? Onko Niina aivan ulkona skenestä?
Anssi on tehnyt mahtavan löydön tien varresta. Tästä heräsi kiivas keskustelu, kuka on toiminut oikein ja miten tästä päästään jokamiehenoikeuksiin? Lähetyksessä mukana myös Niinan urhea Hopeasoturi, joka oli saattanut tehdä pienen yllätyksen, taas.
Helteet saavat Anssin ja Niina suunnittelemaan tulevan kesän vesileikkejä, mikä on heidän mielestänsä kesän ykkösjuttu ja miten baby oil liittyy siihen? Lisäksi uintitekniikat herättävät keskustelua, miten aikuisen kuuluu uida? Niinan ongelma herättää Anssin sisäisen terapeutin, vaan johtaako tämä terapia mihinkään ratkaisuun?
Anssi oli törmännyt Tiktokin ihmeellisessä maailmassa uuteen sheivaustyyliin ja valistaa Niinaa tästä, vaikka Niinalla taitaa olla omakohtaisia kokemuksia tyylistä jos toisesta. Karavaanarielämä on saanut Anssissa myös ajokorttikateuden heräämään, miten tästäkin selvitään?
Niinan hopeasoturi on viikonloppuna kokenut oikean muodonmuutoksen katolle on esimerkiksi ilmestynyt suksiboksi ja Ford-ressu sai myös uudet öljyt. Linjoilla on myös Rauman Lukon menestyksen johdosta lomaa ottanut tuottaja Tytti Kiviharju ja tämä saakin aikaan melkoisen maalilaulumietinnät studiossa.
Torstai toi tullessaan hänet, eli herra peipposen ja hänen pelastusoperaationsa. Kannattaako tässä vaiheessa hylätä koko länsimainen lääketiede? Millaiset hajut ovat vallanneet asuntoja?
Keskiviikkona juhlittiin Radio Novan Aamun 5-vuotissynttäreitä niin kisojen kuin onnittelubiisinkin muodossa. Millaisen "lisävarusteen" Niinan Hopeasoturi on saamassa? Kuka sen tulisen Paso Doblen nyt oikein hallitsikaan?
Tiistaina lainailtiin tavaroita, mutta miten oli palauttamisen laita. Eikö Anssi saa enää ooooo -reaktiota? Entä voisiko Niina vaan lompsia talokaupoille?