Anssi koki järkytyksien järkytyksen ja Niinalla olisi pieni probleema Facebookin kanssa. Mitä ihmettä on haputtaminen ja mitkä munajutut Niinalla oikein on mielessä?
Suomessa on parhaillaan käynnissä käpybuumi, mysteeriäänessä tapahtui jännittävä käänne ja Reilukerhossa puhutaan täyttä asiaa nuorten tekemistä podcasteista. Maistuiko Anssille uni viime yönä ja mitä kuuluu Niinan täsmäsäälle?
Niina huutaa aamen ja hallelujah, kun hän jakaa pyykkietikan ilosanomaa ja Anssin harteilla koristelee uuden uusi vaatekappale. Tuottaja-Petra kertoo lapsuuden muisteloitaan ja mitä tapahtui linnanjuhlille?
Anssi vietti rennon viikonlopun lomaillessa ja Niina hajosi aivan täysin. Mikä on Anssin elämän paras sarja ja missäpäin Suomea berliininmunkki on melkein kirosana?
Iltapäivässä kehiteltiin uudet liitenimet Anssille ja Niinalle ja pohdittiin itkuntirautteluja. Miten ihokarvat oikein toimii? Missä menee Hesan ja Stadin raja?
Anssi ja Niina ovat käyneet reissussa aamupäivästä ja oppivat toisistaan, mutta myös taajama-alueista aivan uusia ulottuvuuksia. Olisivatko ihmiset onnellisempia ilman sosiaalista mediaa? Missä menee napostelun ja syöpöttelyn raja?
Pitkään sitä arvailtiin ja viime viikolla se ratkesi! Tähän asti yksi hellyyttävimmistä arvuuttelijoista heitti oman veikkauksensa, joka tuli kuin suoraan apteekin hyllyltä! Mikä siis olikaan oikea vastaus?
Torstaina palautettiin pulloja, lähdettiin lelukauppaan ja löydettiin Niinan autosta jälleen uusi ominaisuus. Mitä tapahtuikaan Mysteeriäänessä? Kestääkö Anssin trampoliiniviritys?
Viikon alkuun hemmoteltiin Börjeä ja vedettiin spandexit jalkaan. Miten Niina saatiin yllätettyä? Oliko mainokset ennen parempia?
Torstai, tuo viikon paras päivä, koska pannari. Aiheuttiko Kånkenit ruotsalaisella oolla pientä sekaannusta? Suututtiko pieni moka jälleen erään paikkakunnan?
Keskiviikkona puettiin terapiahattu päähän ja oltiin piparit törröllään. Onko mäet kutistunut vai ollaanko me vaan tultu vanhoiksi?? Mitä tapahtui Vuolenkoskella?
Tiistaina Niina aikoi tehdä rikoksen, kun Anssi puolestaan kunnostautui sananmuunnoksilla. Mihin se elohopea on kadonnut? Entä miten voi sanoa "ei"?
Viikon alkuun laitettiin hippulat vinkumaan, kerättiin kimpsut ja kampsut ja puettiin tryffelpalttoo päälle. Miten saa kärpäsen kiinni ja miltä näyttää sudenkorennon purukalusto, koska sehän puree -vai pureeko?
Torstaina paljastettiin pelottavimpia tekoja ja vedettiin ostohousut jalkaan. Niinan kuuluisasta autosta löytyi jälleen uusi ominaisuus, mutta miten onkaan parkkeeraamisen laita? Miltä kuulostaisi Anssin juonto klassisen musiikin kanavalla?
Keskiviikko aiheutti valtavasti mielihyvää, vaikka tavaroita heitettiinkin roskiin... Millaisen väännön mökkihöperöt saivat aikaan? Laitetaanko tilaukseen Niinan nimikoidut toppahousut sekä 'Tänään on T-paitakeli' -T-paita?
Tiistaina kutsuttiin kadonneita avaimia ja makusteltiin mummon reseptejä. Onko Anssista tullut kissaihminen? Entä lähtikö mummoilu hieman laukalle?