Keskiviikkona pohdittiin kumppanin kriteerejä ja nou nou -ominaisuuksia sekä kauhisteltiin joka vuotista laturaivoa. Viihdekornerissa ihmeteltiin mikä Tauskia harmittaa ja miksi hän on menossa käräjille. Onko jollakin noussut vauvakuume?
Tiistai toi tullessaan viralliset toppahousuvinkit, vettä vaan menevät asiat ja fubbailun. Missä tilanteissa löytäjä saa pitää? Entä käydäänkö avannossa jos ei ole avantoa?
Onnellisuutta, flakseja ja kiusaantuneita hetkiä vanhempien seurassa. Kuinka siivota kaverilistaa? Entä mitä Anssin mieleenpainuvimmalla työkeikalla oikein tapahtuikaan?
Arvolatautuneita kommentteja ja rikkoutuneita pulkkia. Löytyikö paistinpannulle uusi käyttötarkoitus? Yllättikö talvi taas hesalaiset? Entä kuka sitä autoa ajaa parhaiten ja missä?
Tiistai toi tullessaan erilaisia kasoja sekä silmien muljauttelua. Mistä Anssi ja Niina eivät ole ylpeitä? Entä ontuuko Niinan faktasää?
Kaks nolla kaks yks on täällä ja paluu arkeen on heti aiheuttanut ongelmia -samoin kuin Niina Backmanin auto... Inttiajan helppous jakaa mielipiteitä, joten olisiko Suomen armeijan Mental force -joukko-osastolle käyttöä? Entä syökö joku siis vielä jouluruokaa?
Erikoinen vuosi toi mukanaan pieniä lisämausteita, mutta mikä oli parasta tässä vuodessa? Ei kai Anssi ole jo avannut joululahjaansa? Entä mitä eeppistä on tapahtunut autokorjaamolla?
Silmätonttusia ja taskuparkkeja, yksin matkustamista ja tähtitiedettä. Laitetaanko jouluna ykköset päälle vai pukeudutaanko rennosti rumaan joulupaitaan? Mitä se intiaanikesä nyt oikein tarkoittaa?
2020-luvun aromipesä puhuttaa, joulutähti poikineen ihmetyttää ja lapsuuden kolttoset naurattaa. Mitä tapahtui kadonneelle lahjakortille? Entä mikä kruunattiin tämän vuoden turhakkeeksi?
Parkkiruudun omimista, kaihoa ja kateellisuutta. Friikkikonvehdit puhuttaa ja kuumentaa jopa tunteita -vertailiko sipsitestimestari Honkanen niitä juuri norjalaiseen kirkonpolttoheviin? Pelastaako sellofaani kaiken? Siis oikeasti kaiken?
Keskiviikko toi mukanaan aggressiiviset tööttääjät, heippalaputtajat ja talviset koulumatkat. Sunnuntaisin ollaan kuulemma hyviä. Vai sittenkin kaikkitietäviä ja niiiiin hienostuneita, tärkeitä ja tätimäisiä?
Lipeäkala ja laatikot -siinäpä vasta kuuntelijan jouludilemma. Anssin uusi joulutraditio puhuttaa, samoin Niinan Egyptin matkan tapahtumat. Mutta mitä shokeeraavaa tapahtui jouluhittien hautausmaalla?
Viikko polkaistiin käyntiin Espoon luontoreiteiltä -kirjaimellisesti. Onko Niinan joulukuusi hylkiö? Entä kuka ne Kaija Koon kappaleen sanat nyt alunperin on kuullut väärin? Pitäisikö Anssin alkaa työstää mustia pieniä palleroita?
Turboahdettua Turun murretta, Suomi-neidon pyllykkää sekä älyvaloja. Mutta mitä tapahtuikaan Egyptissä ja eräässä alelaarissa?
Keskiviikkona saatiin Niinalta tiukkaa analyysiä niin purkasta ja sydänleikkauksesta kuin auton lämmityksestäkin. Mutta millaisen mullistavan musiikkivinkin Anssi antoi identtisille kaksosille?
Joulukuussa ollaan, joten on aika haudata ensimmäinen joululaulu ja avata kalenterin ensimmäinen luukku, mutta millaisia kalentereita Niinalta löytyykään? Aivot meni solmuun salaojista ja ensimmäisen naisen tehtävistä. Mistä Anssi tuli mustasukkaiseksi ja miltä se Mysteeriääni oikein kuulostaakaan?