Naisen tapa käyttää kaasupoljinta kiihdytyksessä on astetta erikoisempi.
Radio Novan Anssi ja Niina saivat valtavan määrän palautetta puheenaiheestaan.
Suomalaismorsian haluaisi käydä miehensä polttareiden ohjelman läpi etukäteen. Radio Novan kuulijat suhtautuivat pulmaan lähes yksimielisesti.
Myös Niina Backman sai arvokkaan muistutuksen tavatessaan ekaluokkalaisen poikansa opettajan.
Radio Novan iltapäivän Anssi Honkanen selvitti juontoparilleen, miksi kommunikaatio naisen ja miehen välillä ei aina toimi.
Anssi Honkanen kertoi ystävänsä kollegasta, joka otti sairauslomaa kolmen kuukauden suhteen päätyttyä.
Radio Novan Iltapäivän juontajien Anssi Honkasen ja Niina Backmanin saama asiaton palaute muuntui Apulannan käsittelyssä biisin muotoon.
Niina päätti pestä autonsa ja sen lomassa syntyi idea auton sisustamisesta. Miltä kuulostaisi viherkasvi keskikonsolissa tai kenties viltti ja sisustustyyny -kombo takapenkillä? Jos oikein hurjaksi heittäytyy niin vanhat kunnon puuhelmiset penkinsuojaimet ovat oiva valinta.
Anssin auto on Niinan mielestä tunkkainen, lymyääkö siellä penkkien alla kenties märkä pyyhe vai ylikypsä banaani? Niinan ehdottamat suitsukkeet eivät innosta Anssia, hän pitää mielellään Intialaisen basaarin ja auton erillään toisistaan. Mutta miten kävi? Pääsivätkö he yhteisymmärrykseen kuuntelijoiden vinkkien avulla?
Anssi ja Niina pohtivat Suomen kuuluisimman Juuson tarinaa. Kyseessähän on siis taiteleva karhu mutta Anssi kyseenalaistaa Juuson suosion vertaamalla häntä Ähtärin pandoihin.
Novan iltapäivän kuuntelijalla meni Niinan arskailu tunetisiin. Kuuntelemalla selviää miten Niina puolustautui ja kumman puolella Anssi oikein oli.
Astianpesukoneen esihuuhtelu luo väärinymmärrystä ja tämä saa Niinan suorastaan kiehumaan. Mutta onneksi Anssi auttaa parhaansa mukaan ja heittää kuuluisan Afrikka-kortin kehiin.
Mikä voi olla syynä siihen että Anssi tajuaa olevansa aikuinen ja on jopa valmis kirjottamaan tiukkasävytteistä palautetta Facebook-ryhmään?
Projektinimi Pentti muuntuu Penaksi ja Arska-juna meni jo. Millä perusteilla lapsille valitaan nimet? Entä voiko jonkin nimen varata, vaikka lapsesta ei ole vielä tietoakaan?
Jotkut päivät ovat vähän vaikeampia kuin toiset.
Kuuntelijan kysymys lasten leikkien siivoamisesta sai Niinan tekemään pienimuotoisen paljastuksen.