Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa auringon vaarat, mutta Suvi haluaa sanoa epäsuositun mielipiteen. Esko ihmettelee Ronn Moss hypeä ja Suvi herättelee muistoja tuoksujen kautta. Mysteeriäänikisassa potissa 1480 euroa, ratkeaako mysteeri? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kyseenalaista mustanhuumorin työpaikkailmoituksessa. Suvi yrittää puhua patongista, mutta Esko kyseenalaistaa Suvin asenteen. Mikä sain Suvin raivostumaan asiakaspalvelutilanteessa ja miksi Eskolle on näytetty keskaria liikenteessä? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Suvin toiminta palaverissa on saanut Eskon kateelliseksi. Liian pieni pikkutakki ja baariasiakkaiden valinta aiheuttaa studiossa hilpeyttä. Suvi ihmettelee kolikkohäpeää ja tyrmää Eskon pinnalliseksi. Mitä on vastadeittailu? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa leijonien puutarhajuhlat ja Esko on hyvin pettynyt. Suvi kertoo tutkimuksesta, johon liittyy linnut, appelsiinin kuorinta ja parisuhde. Millaiset kysymykset ja lausahdukset parisuhteessa herättää paniikkia ja menetettyjä yöunia? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!  
Radio Novan Iltapäivässä Suvi vakavoituu ja puhuu huolestuttavista TikTok-trendeistä. Esko kaipaa apua lääkelaskuissa ja Suvi ei ymmärrä vertausta shottiin. Myös humalaiset linnut ja parkkipirkkojen lintsaus aiheuttavat hilpeyttä studiossa. Mysteeriäänikisassa Suvi jakaa erikoisia vinkkejä. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi on palannut lomalta ja lentokoneen miehistö puhuttaa studiossa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ongelmana työpaikkaromanssi ja Esko miettii jo eroa. Suvi on liittynyt jälleen uuteen Facebook-ryhmään ja tämän ryhmän innoittamana puhutaan syylistä. Tuottaja-Jennin syylänhoitovinkit aiheuttavat hilpeyttä studiossa! Mysteeriäänikisassa omistautunutta kisaamista. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko kertoo millaista ääntä pitää keskittyessään ja Suvi puhuu roskien penkojista. Parisuhteessa tapahtuva ulkonäön muutos puhuttaa studiossa ja Suvi nostaa esille myös asian kimurantin puolen. Mysteeriäänessä ennätyspotti 1000 euroa. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi purkaa tuntojaan liikenteestä ja Esko tuottaa pettymyksen isänä. Suvi alleviivaa Eskon ikää ja iskuja tulee menneestä elämästä. Pippa Laukan neuvot menee studiossa tunteisiin, ja vanhempien opettamat pelot puhuttavat myös. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Suvi kertoo Eskolle sad clean ja sad beige- vanhemmuudesta ja Esko kyseenalaistaa muutaman seikan. Suvi on liittynyt jälleen uuteen Facebook-ryhmään kerrostalokyttääjät, ja hilpeyttä studiossa aiheuttaa naapurien nimet. Millaiseen hämmentävään nenäkarva tilanteeseen Esko joutui kasvohoidossa? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään lomamatkaa, joka päätyi risteilyaluksen kiinniottamiseen. Millaisia Esko ja Suvi ovat kiukkuisina, entä miten kiukkuisena tulisi oikeasti toimia? Mikä mahtaa olla suomalaisten lemppari kahvi ja millaisen muutoksen Suvi on tehnyt kahvin juomiseen? Entä mitä Suvin on tehnyt väärin Ellin karvonlähtöaikana? Myös uutiset Tiger Woodsiin liittyen puhututtaa.
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Suvi pohtivat nukkumistyylejä, onko parempi nukkua toisen kanssa yhdellä peitolla vai pitääkö molemmilla olla oma? Suvia kummastuttaa Eskon tapa kouluttaa liikenteessä. Tänään lähetyksessä puhututti myös erilaiset hääkuvat ja rakkaustarina, jossa ei ollut yhteistä kieltä. Entä milloin se Teksti-TV nyt loppuikaan?
Radio Novan Iltapäivässä ihmetellään muovia purukumissa ja puhutaan hikoilusta. Eskoa ärsyttää ravintolassa kuppaajat ja studiossa mietitään, tuleeko pöydästä lähteä laskun maksettua. Myös järisyttävät uutiset Vantaalta puhuttaa, ja Esko ja Suvi käyvät läpi, kuinka asiasta tulisi puhua lapsille kotona. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä järkyttää ja naurattaa lohkaisut väärässä tilanteessa. Positiivinen luottorekisteri puhuttaa ja Suvi paljastaa millainen laskunmaksaja hän on. Mysteeriäänikisan potti on noussut 800 euroon ja Tytti on varma vastauksestaan. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhutaan ylinopeuden tutkaamisesta ja Esko kaipaa pelisilmän käyttöä sakkotilanteisiin. Suvin kertoma tutkimustulos ei vakuuta Eskoa, eikä Esko ymmärrä miksi lapselle annetaan nimi kasvojen perusteella. Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi kertoo nöyryyttävästä tilanteesta, jossa häntä luultiin myymälävarkaaksi. Eskolla on erikoinen traditio uusiin kenkiin liittyen ja Suvilla on kysymyksiä mörköjen karkotukseen liittyen. Whatsapp-ryhmät ja niihin pääseminen aiheuttaa hilpeyttä studiossa, mutta miksi Esko poistuu toistuvasti ryhmistä? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko suojelee kilpikonnia ja Suvia harmittaa tulevat muutokset. Parisuhteen erilaiset järjestelyt, sekä rajoja rikkova pappi puhuttavat studiossa. Mutta miten käy mysteeriäänessä, voittaako Minni vai ei? Kuuntele Iltapäivän kooste tästä!