Disneyn satu ja tuleva kauhuelokuva perustuvat Felix Saltenin kirjoittamaan romaaniin.
Jos kauhuelokuvien historia on tuttu, olet vahvoilla!
Radio Novan Päivässä pohdiskeltiin GTA-pelin soveltuvuutta pienille lapsille. Niinalla ja Lorella oli erimielisyyksiä siitä, mikä on laturi ja uusi kauhuelokuva poistaa ihmisiä leffateattereista. Mukana myös ihana dippiresepti kesäisiä hetkiä varten. Kuuntele kooste tästä!
The Twin - Paha kaksonen on kielletty alle 16-vuotiailta.
Suvi saa Thaimaan matkalleen yllättäen lisää matkakumppaneita. Ei, Esko ei lähde Suvin seuraksi, vaikka miehellä tuntuukin olevan ostohousut jalassa. Hän kuulostaa ostavan kaiken mitä tarjotaan autosta alkaen. Kaverin puolesta kysellään vessa-asioiden vaikutuksesta romantiikkaan, minkälaisia neuvoja Suvi, Esko ja kuuntelijat antavat tähän?
Jos kauhuelokuvien historia on tuttu, olet vahvoilla!
Anssi, Niina ja tuottaja Petra ideoivat omista remppakokemuksistaan uuden ohjelmaformaatin. Lisäksi selvitetään, miksi kauhuleffoja voi verrata kiihottumiseen. Mutta missä olikaan Saint Lucia, Andalucia, Santa Lucia....vai mikä se nyt oli?
Manaaja, Saw, Linnut... Se minkä ihmiset kokevat pelottavaksi muuttuu ajan mukana.
Listalta löytyy viisi erilaista kauhuleffaa.
Anssi ei uskalla katsoa kauhuelokuvia lainkaan, ja Niina inhoaa kauhuleffoista syntyvää henkistä jälkipyykkiä. Iltapäivän kuuntelijat sen sijaan rakastavat kunnon horroria ja kertovat, mikä pelossa kiehtoo.