Kuva: YouTube / Netflix

Murhakauhuelokuva nousi Netflixin katsotuimmaksi - pääosassa Oscar-palkittu Christian Bale

10.01.2023 08:15 - Lauri Kujanpää

Elokuva kertoo etsivä Augustus Landorista, joka on hälytetty etsimään murhaajaa Yhdysvaltojen alueilta.

Netflixin katsotuimmaksi leffaksi Suomessa on noussut murhakauhuelokuva The Pale Blue Eye, jossa pääosaa esittää Oscar-palkittu Christian Bale

Elokuva kertoo etsivä Augustus Landorista, joka on hälytetty etsimään murhaajaa Yhdysvaltojen alueilta. Eräs kadetti on kuollut julmalla tavalla, sillä hänen sydämensä on revitty irti rinnasta ja paikalliset etsivät vastauksia. Landor tapaa tehtävänsä aikana myös nuoren Edgar Allan Poen, joka voi olla suureksi avuksi.

Christian Balen lisäksi elokuvassa näyttelevät muun muassa Harry Melling, Gillian AndersonLucy BoyntonCharlotte Gainsbourg sekä Toby Jones. The Pale Blue Eye on kielletty alle 16-vuotiailta. 

Katsotuimpien leffojen listalla ovat myös viime viikolla kärkipaikkaa pitänyt Glass Onion: A Knives Out Myster sekä Risto Räppääjä ja Pullistelija. 

Sarjojen katsotuimpana on Ginny & Georgia -sarja, josta on julkaistu uusia jaksoja. Se kertoo vapaaluontoisesta Georgiasta, joka muuttaa lastensa kanssa pohjoiseen aloittaakseen puhtaalta pöydältä. Pian kuitenkin selviää, että uusi alku on hyvinkin hankala eikä draamoilta vältytä.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Oscar-palkittu Christian Bale tähdittää Netflixin uutta kauhuelokuvaa - jännittävä traileri sai katsojat innostumaan

Lue myös: Netflixin jättisuosittu Wednesday-sarja saa jatkoa - "Emme malta odottaa"

Kilpailut

Uusimmat