Kuva: Shutterstock

Kaipaatko kauhua halloweeniin? Lue vinkit hyytäviin katseluelämyksiin

27.10.2023 18:15 - Lauri Kujanpää

Tänä vuonna suoratoistopalveluihin on tullut suuri määrä uusia kauhutarinoita.

Halloween tekee tuloaan ja monet ihmiset katsovat juhlan kunniaksi kauhuelokuvia- ja sarjoja.

Viime aikoina suoratoistopalveluihin on lisätty suuri määrä uusia kauhuelämyksiä, joista Voice.fi esittelee nyt kuusi erilaista.  

Voit katsoa kauhuvinkit alta. Jos kaipaat klassikoita, lue vinkit täältä.

No One Will Save You, Disney+

No One Will Save You kertoo Brynnistä, lahjakkaasta nuoresta naisesta, joka on vieraantunut yhteisöstään. Yksinäinen mutta toiveikas Brynn saa lohtua kodistaan, jossa hän on asunut lapsesta saakka. Eräänä yönä hän kuitenkin herää yliluonnollisten tunkeutujien outoihin ääniin. Siitä seuraa toiminnantäyteinen Brynnin ja avaruusolioiden yhteenotto. Muukalaiset uhkaavat hänen tulevaisuuttaan pakottaen hänet kohtaamaan menneisyytensä 

30 Coins, HBO Max

Sarjassa Isä Vergara pakenee menneisyyttään ja paholaista, joka jahtaa häntä saadakseen aarteen – yhden 30 kolikosta, joiden takia Juudas petti J. Kristuksen. On tullut aika kohdata hänet uudelleen. Sarjasta on julkaistu toinen tuotantokausi.

The Fall of the House of Usher, Netflix

Kyseinen kauhudraama seuraa Roderick Usheria, joka on toimitusjohtaja lääkeyrityksessä. Lopulta hänen täytyy kohdata karmiva menneisyytensä, sillä hänen lapsensa alkavat kuolemaan yksi kerrallaan. Yliluonnolliset voimat jylläävät. 

The Boogeyman, Disney+

The Boogeymanissa lukiossa opiskeleva Sadie ja hänen nuorempi siskonsa surevat äitinsä kuolemaa eivätkä he saa tukea isältään, joka toimii terapeuttina. Yksi isän potilaista ilmestyy yhtäkkiä perheen kotiin ja jättää jälkeensä yliluonnollisen voiman, joka saalistaa perhettä ja ruokkii itseään uhriensa kärsimyksellä

Run Rabbit Run, Netflix

Elokuvassa Succession-sarjasta tuttu Sarah Snook näyttelee lääkäriä, joka uskoo lujasti elämään ja kuolemaan, mutta huomattuaan nuoren tyttärensä oudon käytöksen hänen täytyy haastaa omat arvonsa ja kohdata menneisyydenhaamut. Jotain karmivaa on tapahtumassa. 

Nunna 2, HBO Max

Alle 16-vuotiailta kielletyssä elokuvassa pappi murhataan Ranskassa ja paha leviää kaupunkiin. Sisar Irene kohtaa jälleen Valakin, eli demoninunnan, ja hyytävät tapahtuvat saavat alkunsa. 

Lue myös: Stephen King hehkuttaa uutta kauhuelokuvaa - "Todella uniikki"

Lue myös: Netflixin uusi kauhusarja herättää mielenkiintoa - "Vaikuttaa mestariteokselta"

Kilpailut

Uusimmat