Tuomion saari saa ensi-iltansa vielä tämän vuoden puolella.
Radio Novan Aamussa käydään läpi Minna ihmetys pingviineistä ja mietitään myös koputuspalvelun syvintä olemusta. Suomalaiset kauhutarinat neljällä sanalla aiheuttavat hilpeyttä ja käy ilmi etteivät Minna ja Kimmo kuule ja sisäistä ohjeita, kuuntele Iltapalat tästä!
Tänä vuonna suoratoistopalveluihin on tullut suuri määrä uusia kauhutarinoita.
Elokuvan budjetti oli huimat 190 miljoonaa dollaria.
The Boogeyman -elokuva perustuu Stephen Kingin samannimiseen kirjaan. Nyt ohjaaja kertoo, kuinka elokuvaa muokattiin ennen sen virallista julkaisua.
Jatko-osan tekijäksi on valittu Oliver Park, joka on ohjannut muun muassa elokuvat Vicious ja The Offering.
The Boogeyman -elokuva perustuu Stephen Kingin samannimiseen kirjaan. Nyt ohjaaja kertoo, kuinka elokuvaa muokattiin ennen sen virallista julkaisua.
Tuottajana elokuvassa häärii Sam Raimi, joka on ohjannut muun muassa klassikkokauhuleffa Evil Deadin sekä kolme Spider-Man-elokuvaa.
The Boogeyman -kirjaan perustuva samanniminen elokuva julkaistaan kesäkuussa.
Knock at the Cabin julkaistaan myös Suomen elokuvateattereissa 3. helmikuuta.
Elokuva kertoo etsivä Augustus Landorista, joka on hälytetty etsimään murhaajaa Yhdysvaltojen alueilta.
Muutama kuukausi sitten elokuvasta saatiin hyytävä traileri, joka antaa esimakua elokuvan synkästä tunnelmasta. Videota on katsottu jo yli 22 miljoonaa kertaa.
Disneyn satu ja tuleva kauhuelokuva perustuvat Felix Saltenin kirjoittamaan romaaniin.
Elokuva ilmestyy helmikuussa.
Jos kauhuelokuvien historia on tuttu, olet vahvoilla!
Radio Novan Päivässä pohdiskeltiin GTA-pelin soveltuvuutta pienille lapsille. Niinalla ja Lorella oli erimielisyyksiä siitä, mikä on laturi ja uusi kauhuelokuva poistaa ihmisiä leffateattereista. Mukana myös ihana dippiresepti kesäisiä hetkiä varten. Kuuntele kooste tästä!