Yorkshiren museo aloitti museoiden välisen haasteen Twitterissä.
Siitä tosin on eriäviä mielipiteitä, kuuluuko ensimmäisen suomalaisen kauhuelokuvan titteli Rautakylän vanhalle paroonille (1923) vai Noidan kiroille (1927).
Keskiviikkona Rouva suklaamunien lutkuttaja jakoi vinkkejä herkkuhimon hillitsemiseen. Miten viinirypäleet poksahtelevat ja milloin voikkuleipäkisa on julistettu alkaneeksi? Polvipussit, golf-vaatteet ja abiverkkarit joutaisivat roviolle, mutta entäs tee se itse -Bulahattu ja trumpettihousut? Entuismi, entusiasti -eiku mikä? Kompastuiko sipsi-intoilija sivistyssanaan?
Anssi, Niina ja tuottaja Petra ideoivat omista remppakokemuksistaan uuden ohjelmaformaatin. Lisäksi selvitetään, miksi kauhuleffoja voi verrata kiihottumiseen. Mutta missä olikaan Saint Lucia, Andalucia, Santa Lucia....vai mikä se nyt oli?
Leffan ensi-ilta on 28. helmikuuta.
Tuottaja Piiparin kauhutarinat 1 ja 2 saavat tänään jatkoa ja nyt liikuntaan ajankohtaisessa ympäristössä. Ei heikkohermoisille!
Niinan lapset ovat syyslomalla kertoneet toisilleen kummitusjuttuja. Aika moni muukin varmasti muistaa lapsuudestaan nämä tarinat. Tuottaja Petra pisti pöytään kauhuklassikon, kuuntele jos uskallat!
Manaaja, Saw, Linnut... Se minkä ihmiset kokevat pelottavaksi muuttuu ajan mukana.
Kone joutui palaamaan lähtöpaikkaan.
Miehen tempaus sai aikaan monenlaisia reaktioita.
Eerie-elokuva sopii hänelle, joka ei pienestä hätkähdä.
Jo muutamalla sanalla voi saada aikaan kauhua.
It perustuu Stephen Kingin romaaniin.
Listalta löytyy viisi erilaista kauhuleffaa.
Uinu, uinu lemmikkini perustuu Stephen Kingin romaaniin.
Elokuva saa ensi-iltansa 28. kesäkuuta.