Kuva: AOP

Klassikoksi noussut kauhuelokuvasensaatio on saamassa jatkoa

10.05.2023 13:15 - Lauri Kujanpää

Jatko-osan tekijäksi on valittu Oliver Park, joka on ohjannut muun muassa elokuvat Vicious ja The Offering.

Ikoniseksi kauhuelokuvaksi noussut The Blair Witch Project julkaistiin vuonna 1999 ja se oli yksi aikakautensa puhutuimmista elokuvista. Elokuvaa nimittäin luultiin oikeaksi dokumentiksi, sillä se on kuvattu käsikameroilla ja sitä markkinointiin varsin erikoisesti: sitä varten perustettiin esimerkiksi salamyhkäinen nettisivu, jossa kerrottiin mystisestä Blairin noidasta. Myös lehdissä "uutisoitiin", kuinka "joukko teinejä on kadonnut".

Elokuvassa nuoret lähtee etsimään Blairin noitaa ja yhtäkkiä metsässä alkaa tapahtumaan todella ahdistavia asioita. The Blair Witch Project oli taloudellisesti jättimenestys: sen budjetti oli vain 60 000 dollaria, mutta se tuotti maailmanlaajuisesti yli 248 miljoonaa dollaria, eli noin 223 miljoonaa euroa.

The Blair Witch Project on saanut tähän mennessä kaksi jatko-osaa. Nyt Coming Soon -julkaisu uutisoi, että elokuvien tarina jatkuu. Kuvaukset alkavat näillä näkymin kesän lopulla tai syksyllä. Tekijäksi on valittu Oliver Park, joka on ohjannut muun muassa elokuvat Vicious ja The Offering. 

Jatko-osan juonesta ja näyttelijöistä ei vielä tiedetä.

Lue myös: Blair Witch Project oli monelle suomalaisteinille ahdistava kokemus: "Koko kroppa meni sekaisin"

Lue myös: Uuden Blair Witch -elokuvan traileri saa aikaan silkkaa kauhua - katso

Lähde: Coming Soon

Kilpailut

Uusimmat