Radio Novan Aamussa Aki kertoo oven takana vierailleista ihmisistä ja Minna on käynyt kaupoilla. Mietitään myös munakarvoja sekä käydään läpi nuarisokiältä, kuuntele parhaat palat tästä!
Laulaja Janna esitteli perheensä hauskat naamiaisasut Instagramissa.
Radio Novan Aamussa tehtiin karmea lähetys lähestyvän Halloweenin kunniaksi. Henkilötodistukset ja viranomaisten kysymykset aiheuttivat keskustelua, visaillaan ja puhutaan aisteista. Mukana myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Hintikka oli sonnustautunut Scream-elokuvista tuttuun asuun.
Kurpitsat saavat nyt uudenlaisen ilmeen.
Laulajatar inspiroitui Disney-pahiksesta.
Kuvat ovat keränneet Facebookissa noin 89 000 reaktiota ja 60 000 ylistävää kommenttia.
Prinsessat näyttävät upeilta myös astetta synkempinä.
Minnan taloyhtiössä tehdään remonttia ja tämä aiheuttaa perheen teineille SUURIA, siis KÄSITTÄMÄTTÖMÄN suuria ongelmia. Aki on ihan Halloween hengessä ja kyllä molempia puhuttaa ensi yö, se Lokakuun viimeinen yö ja onhan mukana myös se ainoa oikea, errrrrroottinen aamusatu.
Pariskunnan pukeutumisessa näkyi Justin Timberlaken oma historia.
Kuvassa näkyy myös vielä suurempi taideteos.
Valokuvaajan otoksissa nähdään hänen tyttärensä halloween-tunnelmissa.
Kolmevuotias Charlie näytti sisukkaan luonteensa, kun kauppakeskuksen Halloween-asetelman tekohämähäkki hyppäsi häntä kohti.
Jokainen vanhempi tietää sen tunteen, kun heistä tuntuu huonolta vanhemmalta.
Saksalaisen Julian taidot ovat vailla vertaa.