Heidi Klumin asut ovat yksi halloweenin kohokohdista, sillä koskaan ei tiedä, millaisessa asussa huippumalli tulee esiintymään.
Tänä vuonna suoratoistopalveluihin on tullut suuri määrä uusia kauhutarinoita.
"Pyhä E oli scary af", Vikman kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.
Radio Novan Aamussa vietetään Halloweenia kammottavien tehtävien parissa, hirvittäviä juttuja unohtamatta! Minna pitää luennon ja Aki motkottaa tutusta aiheesta – jos viesti menisi vihdoin perille. Viikonlopun ruokavinkkinä mättöä, mitä voi tarjoilla vaikka Halloween-juhlissa. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Radio Novan Aamussa Minna avautuu himoistansa, joita Aki yrittää parhaansa mukaan toppuutella. Ihmetystä herättää myös itsensä liimaajat sekä sähkökatkojen maakuntaerot. Kuuntele jälki-istunto tästä!
Halloweenin asukriisiin ratkaisu on pukeutua vuoden 2022 viraalien muotihetkien inspiroimana.
Vantaalla asuva perheenisä on jo vuosia koristellut omakotitalonsa kauhujen tyyssijaksi, jossa yksityiskohtiin kiinnitetään valtavasti huomiota.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu aloitetaan mainion herrasmiehen Mikko Suursalmen seurassa. Marraskuun ajan Suvin seuraksi Iltapäivään tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä.
Koulut muistuttavat, että ei ole soveliasta pukeutua asuihin, jotka ovat peräisin väkivaltaisesta sarjasta.
Radio Novan Aamussa suuri Halloween - spesiaali! Tampere puhuttaa ja jollain on ruuveja suussa. Mukana myös Minnan Perjantai - laulu, spesiaaliversiona, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Iltapäivässä ratkee vihdoin jo pitkään arvuuteltu Mysteerikisa.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo oven takana vierailleista ihmisistä ja Minna on käynyt kaupoilla. Mietitään myös munakarvoja sekä käydään läpi nuarisokiältä, kuuntele parhaat palat tästä!
Laulaja Janna esitteli perheensä hauskat naamiaisasut Instagramissa.
Radio Novan Aamussa tehtiin karmea lähetys lähestyvän Halloweenin kunniaksi. Henkilötodistukset ja viranomaisten kysymykset aiheuttivat keskustelua, visaillaan ja puhutaan aisteista. Mukana myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Hintikka oli sonnustautunut Scream-elokuvista tuttuun asuun.