Vantaalla asuva perheenisä on jo vuosia koristellut omakotitalonsa kauhujen tyyssijaksi, jossa yksityiskohtiin kiinnitetään valtavasti huomiota.
Radio Novan Iltapäivän Mahtava marraskuu aloitetaan mainion herrasmiehen Mikko Suursalmen seurassa. Marraskuun ajan Suvin seuraksi Iltapäivään tulee toinen toistaan mielenkiintoisempia henkilöitä.
Koulut muistuttavat, että ei ole soveliasta pukeutua asuihin, jotka ovat peräisin väkivaltaisesta sarjasta.
Radio Novan Aamussa suuri Halloween - spesiaali! Tampere puhuttaa ja jollain on ruuveja suussa. Mukana myös Minnan Perjantai - laulu, spesiaaliversiona, kuuntele Jälki-istunto tästä!
Radio Novan Iltapäivässä ratkee vihdoin jo pitkään arvuuteltu Mysteerikisa.
Radio Novan Aamussa Aki kertoo oven takana vierailleista ihmisistä ja Minna on käynyt kaupoilla. Mietitään myös munakarvoja sekä käydään läpi nuarisokiältä, kuuntele parhaat palat tästä!
Laulaja Janna esitteli perheensä hauskat naamiaisasut Instagramissa.
Radio Novan Aamussa tehtiin karmea lähetys lähestyvän Halloweenin kunniaksi. Henkilötodistukset ja viranomaisten kysymykset aiheuttivat keskustelua, visaillaan ja puhutaan aisteista. Mukana myös viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Hintikka oli sonnustautunut Scream-elokuvista tuttuun asuun.
Kurpitsat saavat nyt uudenlaisen ilmeen.
Laulajatar inspiroitui Disney-pahiksesta.
Kuvat ovat keränneet Facebookissa noin 89 000 reaktiota ja 60 000 ylistävää kommenttia.
Prinsessat näyttävät upeilta myös astetta synkempinä.
Minnan taloyhtiössä tehdään remonttia ja tämä aiheuttaa perheen teineille SUURIA, siis KÄSITTÄMÄTTÖMÄN suuria ongelmia. Aki on ihan Halloween hengessä ja kyllä molempia puhuttaa ensi yö, se Lokakuun viimeinen yö ja onhan mukana myös se ainoa oikea, errrrrroottinen aamusatu.
Pariskunnan pukeutumisessa näkyi Justin Timberlaken oma historia.