Kuva: Heikki Leis / Don Films

Suomalaisohjaajan kauhuelokuva julkaistaan pian - pääosassa Hollywood-tähti

17.02.2022 15:45 - Lauri Kujanpää

The Twin - Paha kaksonen on kielletty alle 16-vuotiailta.

Suomalaisen Taneli Mustosen odotettu kauhuelokuva The Twin - Paha kaksonen saa kotimaassa ensi-iltansa elokuvateattereissa 6. huhtikuuta.

Kovassa nosteessa oleva Hollywood-tähti Teresa Palmer nähdään pääroolissa Suomeen sijoittuvassa psykologisessa kauhutarinassa, joka valloittaa elokuvateatterit Yhdysvalloissa ja Kanadassa kuukautta myöhemmin. 

- Onhan se jokaisen elokuvantekijän unelma saada soitto Palmerin kaltaiselta näyttelijältä, joka valitsee kaikista hänelle tarjotuista rooleista juuri sinun elokuvasi seuraavaksi pääroolikseen, Mustonen kertoo tiedotteessa.

The Twin - Paha kaksosen -elokuvassa Rachel-niminen nainen joutuu kohtaamaan jokaisen vanhemman pahimman painajaisen tietämättä, että se on vasta alkusoittoa hänen koettelemuksilleen. Traagisen onnettomuuden jälkeen Rachel päättää aviomiehensä Anthonyn kanssa muuttaa toiselle puolelle maailmaa, suomalaiselle syrjäseudulle. Ulkomaailmasta eristäytyneessä rajakylässä perheen on tarkoitus keskittyä onnettomuudesta elossa selvinneen kaksospojan Elliotin toipumiseen.

Identtisen kaksoisveljensä menettäneen Elliotin käytös saa kuitenkin pian muuton jälkeen yhä pimeämpiä ja synkempiä piirteitä. On kuin jokin olisi saanut Elliotista otteen, uskotellen olevansa hänen kuollut veljensä. Lopulta Rachelilla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kohdata perheen traaginen menneisyys vielä viimeisen kerran - ja samalla paljastaa karmiva totuus omasta lapsestaan.

Suomalaisuutta elokuvassa edustaa tarinan lisäksi kotimaisesta Bodom-kauhuhitistä tuttu tekijätiimi. Menestyneimpiin suomalaisiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Mustonen on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä tuottaja Aleksi Hyvärisen kanssa, ja tuotantoyhtiönä toimii kaksikon Don Films.

The Twin - Paha kaksonen on kielletty alle 16-vuotiailta.

Näet elokuvan trailerin alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Kylmäverinen murhaaja kämppiksenä - uusi Netflix-sarja sukeltaa hyytäviin tositapahtumiin

Lue myös: Paranormal Activity -elokuvasarja sai uuden osan - monet katsojat tyrmäsivät

Kilpailut

Uusimmat