Kaija Koo kertoo Sunnuntaibrunssi-podcastissa äitiydestä, joka alkoi yllättäen.
Kiertue pysähtyy kuudella paikkakunnalla ja huipentuu risteilyyn.
Kaija Koo valloittaa Olympiastadionin lauantaina 19. elokuuta.
Radio Novan Aamussa Kimmo pitää Minnalle ja tuottaja-Markukselle legendaarisen visan ja Minna juontaa yhdellä korvalla. Minna miettii periytyviä ammatteja ja Kimmo pyytää Minnaa tuomaan lankunpätkiä, kuuntele Iltapalat tästä!
Kaija Koolle Olympiastadionin keikka on ensimmäinen.
Radio Novan Päivässä Niina kertoi oudosta mausta suussaan ja myös eräästä hieman henkilökohtaisemmasta falskaamisesta, johon myös kuulijat pystyivät samaistumaan. Keski-Suomessa eletään kuin Häjyt konsanaan, sillä poliisi löysi pysäytetystä autosta suuren erän mahdollisesti väärennettyä koskenkorvaviinaa. Studiossa vieraili myös kesällä Olympiastadionin valloittava tinakenkäkuningatar Kaija Koo. Kuuntele kooste tästä!
Rakastettu artisti valtaa Helsingin Olympiastadionin 19. elokuuta.
Suosikkiartisti avaa Tinakenkäkuningatar-dokumentissa ajatuksiaan elämästä ja urastaan. Hän haluaa antaa omalla tarinallaan voimaa muille. Muun muassa julkisuuden varjopuolet tulevat elokuvassa esiin.
Uudessa jaksossa puhutaan muun muassa naismuusikoiden asemasta.
Kaija Koo kiertää yhteensä viidellä eri paikkakunnalla.
Mestarit-kiertuetta tähdittävät Vesala, Ellinoora, Kaija Koo sekä Jenni Vartiainen.
Radio Novan Päivässä etsittiin parhainta kotiruokaa. Niinan fyssarikäynnillä jännitti eniten oma alusvaatevalinta ja monet kuulijat ovat toimineet sokkotreffien amorin lähettiläinä. Viikon aikana studiossa oli rutkasti naisenergiaa, sillä päivässä vieraili Vesalan ja Kaija Koon lisäksi myös Erika Vikman. Kuuntele lounastunti tästä!
Uudesta singlestä on julkaistu myös lyriikkavideo.
Mestarit Areenalla -nimen käyttämisestä uuden kokoonpanon kohdalla luovutaan.
Alkuperäinen kokoonpano syntyi 1990-luvulla.
Kaija Koo on yksi valtavan konserttikiertueen artisteista.