Kuva: Jirina

Kaija Koo esiintyy ensimmäisellä Olympiastadion-keikallaan elokuussa - "Toiveiden täyttymys"

25.01.2023 09:15 - Iiro Myllymäki

Rakastettu artisti valtaa Helsingin Olympiastadionin 19. elokuuta.

Rakastettu pitkän linjan artisti Kaija Koo, 60, valloittaa Helsingin Olympiastadionin omalla keikallaan lauantaina 19. elokuuta. Kyseessä on artistin ensimmäinen Olympiastadion-konsertti, ja samalla se on Kaija Koon ainoa keikka tälle vuodelle.

- Nyt se on vihdoin totista totta! Superstadion-konserttini pidetään tässä meille suomalaisille rakkaassa paikassa elokuussa 2023 ja tietysti Tinakenkäkuningattaren nimeen! Kaija Koo kommentoi tiedotteessa.

Artisti lupailee keikoilta muun muassa yllätyksiä ja yhteislaulua.

- Vuosikymmenten hitit, tutut ja uudistuneet sovitukset seuraavat toisiaan. Iltaan on luvassa yhteistä rakkautta musiikkiin, nostalgista rakkautta menneeseen ja uskoa tulevaan. Annetaan mielen lentää aikakausien yli vapaasti kotkan lailla kotipesään saakka. Tämä ikimuistoinen konsertti on tarkoitettu meille kaikille ja tietysti se on myös toiveiden täyttymys! Kaija Koo kuvailee.

Lipunmyynti konserttiin alkaa ensi viikon keskiviikkona 1. helmikuuta kello 9 Lippupisteessä.

Kaija Koo on aiemmin esiintynyt isoilla keikoilla Hartwall Arenalla vuosina 2014, 2015 ja 2018.

Nainen on viime vuosina summannut tähänastista uraansa elämäkertakirjan ja dokumentin merkeissä. Jouni K. Kemppaisen kirjoittama Kaija Koo - Taipumaton julkaistiin vuonna 2021, ja vuoden alussa Yle julkaisi Pia Asikaisen ohjaaman Tinakenkäkuningatar-dokumentin. Artisti puhui dokumenttinsa lehdistönäytöksessä Voice.fi:lle muun muassa esikuvan asemastaan.

Olen esikuva monelle naiselle siitä, että elämä ei pääty siihen, että paino nousee yli 60 kilon ja ikä nousee yli 60:n. Me vielä painamme menemään täällä. Se on hyvä viesti, Kaija Koo sanoi.

Koko haastattelun voi kuunnella alta tai Podplaysta.

Lue myös: Kaija Koo avoimena uutuusdokumentissa, käsittelyssä avioero, libido ja yksinäisyys - "Tämä on minun näköiseni"

Lue myös: Kaija Koo joutui olemaan "hyvä jätkä", jotta miesmuusikot ottivat tosissaan: "Vahingoitti naiseuttani"

Kilpailut

Uusimmat