Radio Novan Päivässä vietetään hyvän olon viikkoa, ja tänään saatiin vinkkejä kasvojumppaan hyvinvointiguru Marja Putkistolta.
Treenin voi soveltaa omaan kuntotasoon sopivaksi.
Kehonpainotreeni nostaa hien pintaan ja kehittää lihasvoimaa.
Radio Novan Aamussa mietitään palkintoja ja ihmisten palkitsemista. Hiusmuoti on molempien huulilla ja mietitään Elton Johnin pianoa, mutta miten nainen pokataan? Kuuntele parhaat palat tästä!
Tarvitset avuksesi vain tuolin.
Jos päätä särkee ja hartiat ovat jumissa, kannattaa ottaa pieni tauko veryttelyhetkelle.
Väsyneet silmät voivat vaivata kaikenikäisiä. Onneksi vaivaan on helppo lääke.
Torstaiaamuna mitattiin empatiaa, taisteltiin syysväsymystä vastaan ja täytettiin kaavakkeita. Mitä tunnustettavaa Minnalla oli sydämellään? Pitikö Akin ruokapäiväkirja sisällään myös valheita? Kuinka urheilusankareita pitäisi tukea? Kuuntele Radio Novan Aamun parhaat palat.
Torstaiaamuna studiossa jumppasivat Radio Novan Aamun Kaido Kuukap, Minna Kuukka ja Xmotion Oy:n Jaana Aaltonen. Löytyivätkö Akin pakarat? Vaikuttiko erikoinen radiokeli aamun kulkuun? Mitä Littoistenjärven uumenista löytyi? Kuuntele parhaat palat.
Jumppapallo on edullinen ja kannattava hankinta kotiin, jos salille vaivautuminen tuntuu työläältä.
Etenkin istumatyöläisen kannattaa pitää taukoja työpäivän aikana.
Ihan jokainen jumppapallon päällä kiikkuva ei tähän pystyisi. Kolmen pallon päällä akrobaattisia temppuja tekevän naisen esitys on huikeaa katsottavaa. 
Womans Health -lehden Facebook-sivuilla oleva video kerää katselukertoja ja jakoja. Viiden minuutin treenin väitetään riittävän.
Radio Novan Konttori -ohjelman Sari Seppälän keppijumpan oppiäitinä toimi Keppijumpan äiti Sirpa Arvonen.
Keppijumpan äiti Sirpa Arvonen tuli jumppauttamaan Saria ja Annikaa ja siinä samalla koko Suomen kaikkia konttorilaisia.