Lukeminen voi tuntua aluksi raskaalta, mutta muutaman niksin avulla sitä voi helpottaa.
Radio Novan Aamussa käydään läpi suden hetki, vaatemokat ja sekä kuullaan Kimmon top3 keksit. Kimmo omien sanojensa mukaan "hajottaa Minnan aivan pieniksi pirstaleiksi studion lattialle." Mistä on kyse? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo nukkui pommiin ja siitä keskustelu meni uniin. Minna ei ehkä muista mitä unta näki ja tuottaja - Markus on aikoinaan kirjannut ylös millaisia unia näki. Kimmo tuo esiin uuden harrastuksen ja Minna käy läpi lyhenteitä, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa annetaan huikeita katselusuosituksia. Minnalle löydettiin uusi harrastus ja Akille harmaita hiuksia aiheuttaa raastepöydän epäkohta. Kuuntele Aamun jälki-istunto tästä!
Esimerkiksi kukkasidonta on rentouttava ja ihana harrastus.
Novan Aamussa puhutaan liikunnasta ja uusista harrastusmahdollisuuksista.
Anssi ja Niina pohtivat sitä, voiko seksiä harrastaa ja millainen se harrastuksena olisi. Kuulet myös Anssin vinkin aktiivisempiin lemmenleikkeihin.
Yhteinen harrastus, jonka parissa molemmilla on mahdollisuus näyttää myös epäonnistumisen hetkensä, vahvistaa tuoretta suhdetta tehokkaasti.
Lapsi harjoittelee jopa 30 tuntia viikossa motorcrossia. Vanhemmat ovat joutuneet puolustamaan lapsensa harrastusta.
Jos sohvaperunana olosta on tullut vaivihkaa sinun ja kultasi yhteinen harrastus, kannattaa ottaa luovat keinot käyttöön.
Suomalaisten suosikkiartisti Spekti, eli Samuli Huhtala, on itse innokas linnustaja. Hän on kulkenut isänsä mukana metsällä siitä lähtien kun oppi kävelemään.
Netissä leviää kuva teinipojasta, joka tekee töitä unelmiensa eteen.
Maksuton valmennus käynnistyy pääkaupunkiseudulla syksyllä 2015 ja nyt mukaan haetaan nuoria musiikinharrastajia. Tavoitteena on jakaa bändeille tietotaitoa ja auttaa bändejä kehittymään ammattimaisemmiksi.
Polkupyöräily, ratsastus ja joukkuepelit aiheuttavat eniten harrastusperäisiä vakavia vammoja, kertoo tuore väitöstutkimus.