Kuva: Fotolia

Oletko löytänyt uuden rakkaan? 4 keinoa vahvistavat suhdetta heti alkumetreiltä lähtien

25.07.2017 16:45 - Emmi Moilanen

Yhteinen harrastus, jonka parissa molemmilla on mahdollisuus näyttää myös epäonnistumisen hetkensä, vahvistaa tuoretta suhdetta tehokkaasti.

Uuden parisuhteen alussa toiveet ovat korkealla ja odotukset jopa koko loppuelämän kestävästä parisuhteesta saavat perhoset liitelemään vatsanpohjassa. Vaikka olo on vastarakastuneena ihanan keveä ja maailma näyttää vaaleanpunaiselta, on totta, että myös tuore suhde vaatii työtä heti alusta lähtien.

Lifehack-sivusto kokosi yhteen keinot ja neuvot, joiden avulla vahvistat uutta parisuhdetta heti alkumetreistä lähtien.

1. Älä puhu vain itsestäsi

Parisuhteen alussa on yleistä, että suhteen osapuolet haluavat korostaa erityisesti omia hyviä puoliaan. Tällöin sortuu puhumaan helposti vain itsestään, omista toiveistaan ja siitä, mitä on omassa elämässään aikaisemmin kokenut.

Jotta välillenne muodostuisi vahva side heti parisuhteen alusta lähtien, toisen teistä on oltava aloitteellinen ja keskittyä omien vahvuuksien sijaan puhumaan enemmän rakkaansa hyvistä puolista ja asioista, jotka yhdistävät teitä molempia. Kun toimitte molemmat vastavuoroisesti, parisuhteenne kehittyy luontevasti vakaalle pohjalle heti alkumetreiltä lähtien.

2. Yhteinen harrastus

Yhteinen harrastus on erinomainen tapa luoda vahvempi side toiseen ihmiseen. Erityisesti sellainen aktiviteetti, jossa teillä molemmilla on mahdollisuus myös epäonnistua ja näyttää omia heikompia puolia, on hedelmällinen myös parisuhteenne kehittymisen kannalta. Yhteisen harrastuksen parissa tuette toinen toisianne niin epäonnistumisien kuin ilonkin hetkillä.

3. Hoitakaa lemmikkieläintä yhdessä

Myös lemmikin hoitaminen on mainio tilaisuus kehittää orastavaa parisuhdetta vahvemmaksi. Eläintä hoitaessa joudutte tekemään yhteistyötä ja päätöksiä tiiminä, sillä asetatte lemmikin hyvinvoinnin omien tarpeidenne edelle.

4. Heittäytykää uusiin kokemuksiin rohkeasti

Lifehackin artikkelissa todetaan, että pariskunnat jotka kykenevät heittäytymään äärimmäisiin kokemuksiin ja seikkailuihin, pystyvät tekemään paremmin myös vaikeita päätöksiä yhdessä. Uskaliaat kokemukset tarkoittavat eri pariskunnille eri asioita, sillä toiset nauttivat todellisesta adrenaliiniryöpystä, kun taas toiset parit kokevat jännitystä matkatessaan ensimmäiselle ulkomaanmatkalle yhdessä.

Olipa nämä kokemukset mitä tahansa tärkeintä on se, että luotte unohtumattomia muistoja yhdessä.

Lue myös: Millaista deittailu todellisuudessa on? Armottoman rehelliset vastaukset naurattavat

Lue myös: Eikö deittailu tunnu tuottavan tulosta millään? 7 tapaa, joista tulisi luopua välittömästi

Lähde: Lifehack

Kilpailut

Uusimmat