Kuva: Emmi Moilanen

Radio Novan Kesäaamut ovat Esko Eerikäiselle yksi vuoden kohokohdista: "Tulee vauhdikkaita tilanteita"

29.05.2020 10:05 - Emmi Moilanen

Heinäkuussa kesäaamuja Eerikäisen kanssa luotsaavat Mikko Leppilampi, Mikko Töyssy ja Ile Uusivuori.

Kesä on jo aivan nurkan takana ja Radio Nova panostaa tänäkin vuonna Suomen viihdyttävimpiin kesäaamuihin. Radio Novan päivälähetyksestä tuttu juontaja Esko Eerikäinen isännöi heinäkuussa kesäaamuja suomalaisen viihteen kirkkaimpien tähtien kanssa.

Radiojuontajan pestissä tulevat debytoimaan näyttelijänä ja juontajana tunnettu Mikko Leppilampi ja vuoden 2020 Putous-voittaja Mikko Töyssy. Eerikäisen pariksi hyppää heinäkuussa myös radiokonkari Ile Uusivuori.

Leppilampi tarttui haasteeseen innolla, kun hänelle soitettiin ja tarjottiin kesäpestiä radiossa.

- Lähdin välittömästi mukaan. Tämä on asia, jota haluan muistella sitten kiikkustuolissa, mies iloitsee.

- Olen muissa asioissa saattanut jättää tilaisuuksia käyttämättä ja ajatellut, että ”joku päivä sitten”. Aika harvoin se päivä tulee, asioita kannattaa kokeilla silloin kun siihen on mahdollisuus, Leppilampi jatkaa.

Myös Eerikäinen odottaa tulevia kesäaamuja innostuneissa tunnelmissa.

- Tämä on yksi vuoden kohokohta. Tämä on sellainen paketti, josta itsekin saa puhtia. Jännittävä ja odottava fiilis, vähän kuin odottaisi joulua kesällä, hän kuvailee.

Eerikäinen ylistää kesän juontajakollegoitaan. Kaksi heistä on ensimmäistä kertaa radiolähetyksen puikoissa.

- Kiva, että he pääsevät nyt näkemään millaista radion tekeminen on. Leppilampi sanoi, että on kiva tulla kuuntelemaan, kuinka hektistä se arki radiossa on ja kuinka nopeasti täytyy pystyä paketoimaan tarina kuuntelijalle.

Eerikäinen toteaa, että kesästä on tulossa hauska.

- Tulee vauhdikkaita tilanteita. Kuulijat oppivat jotain uutta Mikko Leppilammesta, Mikko Töyssystä ja Ile Uusivuoresta. Uskon, että tulee tosi hauskoja hetkiä.

- Aamuherätykset, onhan se taas erilainen rytmi… Sanotaanko näin, ettei voi luvata mitä kaikkea voi tapahtua, kun ei itsekään aina tiedä mitä siellä voi tapahtua, Eerikäinen toteaa pilke silmäkulmassaan.

Radio Novan Kesäaamu

Esko Eerikäinen, Mikko Leppilampi, Mikko Töyssy, Ilkka Uusivuori

arkisin klo 6-10

6.7.-31.7.

Lue myös: Radio Novan ihastuttava tempaus - välittää kuuntelijoiden viestejä toisilleen

Kilpailut

Uusimmat