Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Ile Uusivuori. Minna ja Ile käyvät läpi muistisääntöjä ja tuottaja-Markus kyselee kohua herättäneestä tv-sarjasta. Melkein mahdoton marraskuu saa jatkoa ja nyt lähdetään ulos studiosta, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana Ile Uusivuori. Tuottaja - Markus täyttää pyöreitä ja juhlahumua on luvassa. Ile miettii silmälaseja ja lasereita, onko se sama silmäleikkauksessa kuin karvanpoistossakin? Minna miettii aistimarkkinointia sekä tuo esiin tilanteen jossa Norja on kasvanut ja Ruotsi kutistunut, mistä on kyse? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa tuottaja-Markus viettää viimeistä päivää kolmekymppisenä ja Minna on aina tarkastuksen alla. Ile saa melkein mahdottoman marraskuun - tehtävän ja siitähän tulee spektaakkeli, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon lomatuuraajana oli Ile Uusivuori. Minna ihmetteli saunalaituri-muotia esittelevää Balenciagan uutuutta, jota Ile ei osaisi kuvitella päälleen koskaan. Minna pohti, onko instagram saanut vihiä naisen inssiajosta? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa, Kimmon lomaillessa, Ile Uusivuori tuuraa. Minna halusi päästä paimentamaan lehtiä ja Ile inspiroitui keihäänheitosta keksiessään uutta lajia melkein mahdottomassa tehtävässä. Keski-iän harrastukset, here we come. Kuuntele Iltapalat tästä!
Pariskunta meni naimisiin vuonna 2011 ja heillä on kolme yhteistä lasta.
Muun muassa Benjamin Peltonen ja Marja Hintikka juhlivat yökyläilyteemaisilla synttäreillä.
Hahmojen henkilöllisyyksien selvittämistä jatkaa aiemmilta kausilta tuttu nelikko.
Ile Uusi vuori on vielä tänään Suvi Hartlinin kanssa, Eskon ollessa kipeänä kotona. Alun ikäriisi keskustelun jälkeen padot aukeavat, kun Kaverin puolesta kyselen osiossa puhutaan miesten itkusta. Ile myös selvittää mikä on räkäindeksi ja milloin se on korkeimmillaan. Suvi paljastaa miten tarkka silmä hänellä on lumitöiden suhteen, hän on oikea lumi kosmetologi. Lopuksi vielä muistellaan hammasrautojen ihanuutta!
Suvin kanssa iltapäivässä on Ile Uusivuori, Eskon ollessa kipeänä. Lähestyvät Olympialaiset saavat Suvin ja Ilen pohtimaan kelkkailun järkeä ja taktiikkaa, sekä Ile kertoo omakohtaisia kokemuksia laturaivosta. Kaverin puolesta kyselen osiossa meikkaus aiheuttaa jännitetä, kun Ile ei ymmärrä miksi ”temppelin pystytystä” ei saa katsoa. Hämmästelyä heillä aiheuttaa myös Victoria Beckhamin ruokavalio.
Hintikan ja Ile Uusivuoren arki on kiireistä, mutta parisuhde aikaa on löytynyt Hintikan lanseeraman termin avulla.
Radio Novan Iltapäivässä tänään Suvin seurana Ile Uusivuori!
Radio Novan Iltapäivässä Suvi Hartlin ja Ile Uusivuori syntyvyyden puolesta.
Suvi ja Ile on Novan Iltapäivässä isojen asioiden äärellä.
Ile Uusivuori ja Suvi Hartlin tarjoilee taas parastaan.
Radio Novan Iltapäivässä Mahtava marraskuu jatkuu, kun Suvi saa täksi viikoksi seurakseen Ile Uusivuoren.