Heinäkuussa kesäaamuja Eerikäisen kanssa luotsaavat Mikko Leppilampi, Mikko Töyssy ja Ile Uusivuori.
Ile pähkäilee muutossa ilmennyttä viinakaappiongelmaa. Minna antaa kokeneena muuttajana vinkkejä, mutta kaikkiin niistä ei kannata tarttua. Minna kertoo tarinan bonsaipuustaan. Tämän seurauksena Ile ei lähettäisi Minnaa Marsiin, mutta ei hänestäkään ihan boho-tyylin ylläpitäjäksi olisi.
Minnan ja Ilen lapsuuden huippuhetkiä olivat diaillat, mutta miten Aragorn liittyy näihin iltoihin?Ile raottaa Minnalle verhoa sisustusohjelmien kulissien taakse ja vihreiden kuulien vallankumous on alkanut. Mihin tämä Minnan ja Ilen mielestä voi johtaa, kuuntele tästä.
Minna ja Ile etsivät ratkaisua päiväuniongelmaan. Samalla täytyisi keksiä ratkaisu myös Suomen lapsikatoon, löytyisikö tähän ratkaisu Teemu Selänteeltä? Minna myös pohtii lihasvasaran käyttötarkoituksia. Mistä on kyse, kuuntele tästä!
Aki lähtee armeijan kertaushajoituksiin niin Ile Uusivuori saapui Minnan seuraksi aamuihin. Minna Antaa Ilelle opit niin hellan ääreen kuin jääkauden termistöönkin, mutta minne häviää hiekat uimarannalta? Kuuntele aamun parhaat palat tästä!
Rokkari Michael Monroe on laittanut kuvaan sydämiä.
Marja Hintikka kertoo Instagramissa kiireisestä perhearjestaan.
Anssi ja Niina soittivat Ilelle ja kysyivät...
Ensimmäinen kerta festareilla voi olla traumaattinen kokemus. Valmistaudu kuuntelemalla Eskon ja Ilen vinkit!
Kamppailulajien harrastajat, etenkin aloittelijat, ovat Ilen pahin painajainen. Mitä tehdä, kun kaveri pyytää kuristamaan?
Toisinaan hiljaisuus on parasta asiakaspalvelua. Kuuntele, onko näin sinun ammattisi kohdalla!
Olisiko elämässä enemmän odotettavaa, jos ikärajat lisääntyisivät, Esko ja Ile pähkäilevät. Millainen olisi maailma, jossa ikärajoja olisi lähes kaikkeen?
Esko ja Ile etsivät kotien kiehtovimpia salaisuuksia. Kuulijat kertovat piilotetuista päiväkirjoista ja kätketyistä autoista, mutta yksi paljastus yllättää kaksikon täysin.
Mä en ole se tyyppi, joka rakentaa lautan, jolla päästään pois autiolta saarelta, Ile pohjustaa. Toista se on olla teltamyyjä Krisu!
Ile Uusivuori kohtasi sateisessa Skotlannissa näyn, joka ei poistu mielestä.
Jaffa, Sukka, Säkki.. Lempinimet ovat toinen toistaan erikoisempia, mutta parasta ovat tarinat niiden takana.