Heinäkuussa kesäaamuja Eerikäisen kanssa luotsaavat Mikko Leppilampi, Mikko Töyssy ja Ile Uusivuori.
Sampo Kaulanen kertoi, että oli odottanut Metallican keikkaa vuoden verran.
Eskolla on ennustajan kykyjä ja hamstrauksen jalo taito. Antti kertoo festarimuistoista ja miten poliisi liittyy niihin?
Antti Holma saapuu Novan aamuihin Eskon aisapariksi. Antilla on kokemuksia kesätöistä, jotka eivät alkaneet hyvin. Esko fiilistelee ihmisiä, jotka uskaltavat hypätä pois oravanpyörästä.
Holma on tehnyt viimeisen vuoden aikana pääasiassa podcasteja, mutta nyt hän pääsee hyppäämään radion aamulähetykseen yhdessä Esko Eerikäisen kanssa.
Sanni on kuin kala vedessä sosiaalisessa mediassa. Toisinaan hänellekin sattuu kommelluksia.
Radio Nova juhlii tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Radio Novan Kesäaamuissa viihdyttivät heinäkuun ajan tutut juontajat vuosien varrelta. Eppu Salminen juonsi Kesäaamuja viikon verran. Kuuntele yläpuolelta Epun tunnelmia ja muistoja.
Eppu ja Roope Salminen juonsivat yhdessä Radio Novan Kesäaamua. Studioon saapui puhelu Tiinalta, jota oli jo pidemmän aikaa vaivannut eräs asia koskien Roopen Madafakin darra -hittibiisiä.
Radio Novan Aamun Minna Kuukka viettää syntymäpäiväänsä 26. heinäkuuta. Kesäaamulaiset Eppu Salminen ja Heidi Suomi päättivät soittaa Minnalle onnittelulaulun merkeissä. Entä millä fiiliksillä Minna palaa töihin ensi maanantaina 31.7? Kuuntele yläpuolelta.
Mitä tapahtuu, kun laittaa isän ja pojan maanantaiaamuna klo 6 maananataiaamuna samaan radiostudioon? Kuuntele Eppu ja Roope Salmisen lähetyksen parhaat palat yläpuolelta.
Ravustuskausi oli alkamassa ja se aiheutti keskustelua myös Radio Novan Kesäaamussa. Janne Virtanen kertoi hieman erikoisemmasta syntymäpäivälahjasta, jonka hän oli saanut 7-vuotiaana. Kuuntele yläpuolelta, mitä Janne kertoi perjantaiaamuna Joonas Hytöselle ja kuuntelijoille.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Neljännelle viikolle Janne sai seurakseen muun muassa juontajana ja tuottajana tunnetun Joonas Hytösen. Joonas muisteli oman uransa alkuvaiheita ja ensimmäistä kohtaamistansa Jannen kanssa. Kuuntele maanantaiaamun hetkiä yläpuolelta.
Tangokuningatar Erika Vikman yllätti Radio Novan Janne Virtasen ja Silvia Modigin tekstiviestillä.
Heinäkuun Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä Radio Novan 20-vuotiselta taipaleelta yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kolmannen viikon lopuksi Janne sai seurakseen Silvia Modigin. Silvia on ollut viimeisen vuosikymmenen mukana politiikassa. Sitä ennen hän oli tuttu ääni Radio Novalta ja monelta muultakin radiokanavalta. Minkälaisen kommelluksen kautta Janne ja Silvia lähtivät ensimmäiseen yhteiseen aamuunsa? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamussa Janne Virtanen ja Janne Kataja peräänkuuluttivat hauskoja vitsejä. Kuuntelijat innostuivatkin lähettämään niitä vaikka kuinka paljon. Mikä sai Katajan pokan pettämään? Mikä vitsi kruunattiin parhaaksi? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen kolmannen viikon alussa studiossa istuu kaksi Jannea – Virtanen ja Kataja. Virtanen ja Maria Guzenina ottivat yhteyttä Katajaan. Mitä herran kesään kuuluu ja missä tunnelmissa hän palaa Radio Novaan? Kuuntele yläpuolelta.