Kim Hirschovits palasi kaukaloon vuoden tauon jälkeen: "Kuntoutusjakso on ollut raskas ja hankala"

30.11.2017 15:00 - Sami Ikonen

Espoo United kertoi konkarin paluusta tiistaina nettisivuillaan.

Viime vuonna vain kolmessa Mestis-ottelussa pelannut Kim Hirschovits palasi vuoden tauon jälkeen takaisin tositoimiin, kun hänen edustama seura Espoo United kohtasi turkulaisen TuTon keskiviikon Mestis-kierroksella. Ottelun kokoonpanoon merkitty Hirschovits pelasi joukkueen neljännessä hyökkäysketjussa.

Espoo United voitti turkulaisen vieraansa 3-2 voittomaalikilpailun jälkeen. Kiekkokaukaloon palannut Hirschovits jäi otteluissa pisteittä, eikä hän onnistunut myöskään rankkarissaan.

Hirschovitsilla on takanaan 689 SM-liigaottelua ja hän on edustanut niiden aikana Kärppiä, HIFK:ta, Jokereita ja Bluesia. Pelatessaan Suomen korkeimmalla tasolla hän keräsi yhteensä 443 tehopistettä. Pelatessaan helsinkiläisessä IFK:ssa kaudella 2008-2009 hän voitti sarjan syöttö- ja pistepörssin. Hirschovitsilta löytyy myös kokemusta Ruotsin pääsarjasta ja KHL:stä.

Paluu pelaamaan on ollut helpotus loukkaantumisista kärsineelle konkarille.

- Viimeinen vuosi on vaatinut paljon. Näin pitkään kuntoutumiseen takapakkeineen on joutunut tekemään kovaa työtä ja ennen kaikkea se on vaatinut kärsivällisyyttä, joka sekin on ollut ajoittain kovalla koetuksella, pelaaja kertoi Espoo Unitedin verkkosivuilla.

- Kuntoutusjakso on ollut raskas ja hankala. Sen aikana erillään joukkueesta oleminen on ollut ehkä raskainta. Arki on rullannut eri tahdissa joukkueen kanssa oman treeniaikataulun mukaisesti. Nyt on mukavaa, kun on päässyt joukkueen normaalirytmiin mukaan

Toukokuussa 35-vuotta täyttänyt pelaaja kuului Suomen vakiokasvoihin Euro Hockey Tour -turnauksissa vuosikymmen sitten. Tässä eräs klassikkopätkä, kun Hirschovits pisti Tsekin maalivahdin kahdesti solmuun upeilla rankkariveiveillä.

Lue myös: Hirschovits: "Bussissa tyhmää tyynyyn" 

Lue myös: Tuomioistuin asetti Jääkiekko Espoo Oy:n konkurssiin

Lähde: Espoo United

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat