Espoo United kertoi konkarin paluusta tiistaina nettisivuillaan.
Tuleva blues-vaikutteinen albumi tulee olemaan bändin ensimmäinen levy 11 vuoteen.
Suomen bluesmuusikot palkitsivat merkittäviä bluesmuusikoita Finnish Blues Awards -gaalassa. Gaala järjestettiin nyt toista kertaa, ja sen tarkoituksena on koota yhteen suomalainen bluesväki ja esitellä yleisölle bluesin eri taitajia ja tyylisuuntia.
Suomalaisten bluesmuusikoiden palkitsemistilaisuus Finnish Blues Awards järjestetään tällä viikolla. Toista kertaa järjestettävä gaala kokoaa yhteen sekä bluesmuusikot että alan toimijat.
Alkuperäinen The Blues Brothers Band Helsingin Kulttuuritalossa 8. elokuuta kello 20.00. 
Espoo Blues ja JVG:n sekä Sini Sabotagen levy-yhtiönä tunnettu PME Records julkaisevat yhteisen BLUES X PME –paitamalliston, jonka keulakuvana toimii Bluesin liigajoukkueen hyökkääjä Siim Liivik.
Vuodesta 1978 lähtien järjestetty Järvenpään Puistoblues on Suomen suurin talkoovoimin järjestetty musiikkitapahtuma. Koko festivaali tehdään alusta loppuun talkootyöllä, festivaalijohtoa myöten.
Blueskitaristi Erja Lyytinen on julkaissut uuden studioalbumin Forbidden Fruit. Kyseessä on Erjan viides sooloalbumi.
Puistoblues täyttää Järvenpään kadut jälleen tällä viikolla. Vuonna 1978 perustettu tapahtuma on vuosien aikana kasvanut Euroopan johtavaksi bluesfestivaaliksi. Puistoblues on Suomen ainoa kansainväliset mittapuut täyttävä festivaali, joka toteutetaan täysin talkoovoimin.