Lätkäjoukkueella ja levy-yhtiöllä yhteinen paitamallisto

08.06.2014 09:16 -

Espoo Blues ja JVG:n sekä Sini Sabotagen levy-yhtiönä tunnettu PME Records julkaisevat yhteisen BLUES X PME –paitamalliston, jonka keulakuvana toimii Bluesin liigajoukkueen hyökkääjä Siim Liivik.

Uuteen BLUES x PME –mallistoon kuuluu amerikkalaisvalmistetut t-paita ja collegepaita sekä Suomessa käsin ommeltu pelipaita. Malliston suunnittelivat yhteistyössä Espoo Blues ja PME Records, joka tunnetaan JVG:n ja Sini Sabotagen tallina.

– Tämän tasoinen levy-yhtiön, seuran ja pelaajan yhteinen projekti on ennennäkemätön juttu suomalaisessa urheilussa. Paidat on tyyliltään ajankohtaisia, laadukkaita ja täysin mun näköisiä, kertoo Siim Liivik, joka on itsekin ollut mukana suunnittelussa.

– Siim on hyvä frendi ja pyörinyt meidän jutuissa mukana alusta asti. Mallisto on luonnollista jatkoa musahommille. Siimillä on ollut iso vaikutus JVG:n uraan Häissä- ja Voitolla Yöhön -biisien kautta. Iso arvostus Blues-organisaatiolle paitamallistosta, harvalla liigajoukkueella osataan panostaa pelaajien imagopuoleen tällä tavalla, kommentoi Antti Kosonen PME Recordsilta.

BLUES x PME t-paidat ja collegepaidat ovat myynnissä Espoo Bluesin viralliseen verkkokaupassa.

(Radio Nova)

Kuva:

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat