Taneli Lehtosen mukaan viinilaseilla on väliä, mutta asiasta ei silti kannata ottaa liikaa stressiä.
Ihmisrosvot on korvattu ryöstelevillä leopardeilla pelin 70-vuotisjuhlaversiossa.
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Se ei ole enää ihmishahmo, tuoteryhmäjohtaja Jenni Jalava kommentoi IS:lle.
Uuden sarjan kuvaukset ovat loppusuoralla.
Konvehtirasian oikeaoppisesta syömisestä käynnistyi kiivas kiista.
Radio Novan Aamussa käydään läpi konvehteja ja Aki on kävellyt taas tv:n ohi salkkareiden aikaan. Minna tuo peliin vinkit, siis monopoli - peliin ja parta - Markus tuo pöytään ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
2020-luvun aromipesä puhuttaa, joulutähti poikineen ihmetyttää ja lapsuuden kolttoset naurattaa. Mitä tapahtui kadonneelle lahjakortille? Entä mikä kruunattiin tämän vuoden turhakkeeksi?
Radio Novan Aamussa Aki onnistuu sotkemaan näppäimistönsä ja Minna miettii parta-Markuksen kanssa hittipastoja. Minna myös kyselee Akilta mitä hänellä on ollut ekana mielessä herätessään ja mietitäänhän studiossa myös miestenlehtiä, kuuntele parhaat palat tästä!
Legendaarisen elokuvan kappaleita julkaistiin suoratoistopalveluihin, mutta Spotifyssa Nelli-hahmon kappaleet menivät Nelli Matulan artistiprofiilin alle.
Elokuvasta tutut kappaleet on nyt julkaistu Spotifyssä.
Radio Novan Aamussa Aki saa Minnalta kotitehtävän. Minnasta kuoriutuu motivational speaker ja Aki nostaa esille synttärisankarin. Ostokiimaa on ilmassa yhdellä jos toisella, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamu saa postipaketista hämmentäviä asioita ja jollain on ollut hermot koetuksessa. Käy ilmi että arpaonni ei yleensä suosi Minnaa joten tuottaja Parta-Markus pitää arpajaiset huikeilla palkinnoilla. Aki saa vinkkejä lehtipuhaltimista ja esittää tiimille myös erittäin henkilökohtaisen kysymyksen, kuuntele parhaat palat tästä!
Suomen ensimmäinen kansainvälinen musiikin Tähtikatu avattiin Tampereella syksyllä 2019, jolloin kadulle upotettiin 11 ensimmäistä tähtilaattaa.
Kaksikkoa näyttelee Sofia Lehtinen ja Elmeri Ylä-Rautio.
Teemu Lehtilä kehitteli itse Aarolle sanoja toistelevan puhetavan.