Radio Novan Aamussa Akilla on teknisiä ongelmia ja hätiin herätetään myös tekniikan esimies. Minnan käy läpi yhden aikakauden loppua sekä tuo pöytään bisnesidean tuottaja Parta - Markuksen kanssa. Akistotelestä tarvitaan myös studiossa ja selviää myös, söisikö Minna pähkinän, kuuntele parhaat palat tästä!
Jokerien ja Pietarin SKA:n välinen ulkoilmaottelu synnytti mielipahaa, sillä katsomo oli liian ahdas suurelle yleisömäärälle.
Espoo United kertoi konkarin paluusta tiistaina nettisivuillaan.
Suomalaishyökkääjän unelmakausi KHL:ssä ei ole jäänyt huomiotta.
Jokerien superlupaus haluaa pelata mahdollisimman paljon Leijonissa.
Studiosta kuului tänään tuttuja ääniä ja legendaarisia kommentteja, kun Seitsemän okein -ohjelmassa Antero Mertaranta keskusteli Hjallis Harkimon kanssa.
Jokerien SM-liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen on valittu NHL-seura Columbus Blue Jacketsin uudeksi toimitusjohtajaksi. Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti Kekäläisen puhelimitse kommentoimaan uutta pestiään.
Kaukaloväkivalta nousi jälleen esiin lauantaina, kun Jokerien ja HIFK:n ottelussa kahdeksan pelaajaa tappeli itsensä ulos ottelusta. Lisäksi molempien joukkueiden päävalmentajat joutuivat pois vaihtoaitiosta. Enbuske & Linnanahde Crew selvitti asiaa ja soitti asiasta urheiluanalyytikko (toimittaja) Petteri Sihvoselle.