Kuva: AOP

Jokerien ulkoilmaottelun järjestelyt saivat fanit hermostumaan - "Ei tuolla voinut katsoa peliä"

02.12.2017 19:22 - Sami Ikonen

Jokerien ja Pietarin SKA:n välinen ulkoilmaottelu synnytti mielipahaa, sillä katsomo oli liian ahdas suurelle yleisömäärälle.

Jokerien ja Pietarin SKA:n välinen ulkoilmaottelu houkutteli valtavasti jääkiekon ystäviä Kaisaniemen puistoon rakennetulle kiekkostadionille lauantai-iltana. Monet paikalle tulleet joutuivat kuitenkin pettymään, sillä stadionin katsomot olivat liian ahtaita suurelle yleisömäärälle. Suuri osa yleisöstä seisoi vielä jonottamassa, kun ottelun ensimmäinen erä oli puolivälissä.

Monet tilanteesta hermostuneet päättivät lähteä erätauolla seuraamaan peliä muualle. 

- Ei tuolla voinut katsoa peliä. Tapahtumaan oli myyty liikaa lippuja, eikä sinne voinut mahtua. Lähden katsomaan loput ottelusta telkkarista, kertoi yksi erätauolla paikalta lähtenyt Jokeri-fani Voice.fi:lle.

Ulkoilmaottelun katsomot olivat ääriään myöten täynnä. (kuva: AOP)

Tilanne aiheutti ylimääräistä päänvaivaa myös järjestyksenvalvojille. Fanijoukot kohdistivat kritiikkiä myös heihin, kun jonottaminen oli kestänyt liian kauan.

Läpi ensimmäisen erän, ottelun kuuluttuja toisti useasti pyyntöä, että yleisö tiivistäisi sisäänkäyntien lähettyvillä. Erityisen ahtaita paikkoja olivat stadionin keskiosat, kun sieltä poistuminenkin tuotti ongelmia. 

Ennen ottelun alkamista Jokereiden omistaja Harry Harkimo kiitti paikalle tulleita ja paljasti, että tapahtuma rikkoi KHL:n yleisöennätyksen. Paikalle mahtui arviolta 18 000 silmäparia.

Lue myös: Eeli Tolvanen kerää ääniä tähdistöottelun äänestyksessä - on KHL:n suosituin hyökkääjä!

Kilpailut

Uusimmat