NHL-huippupestin saanut Kekäläinen ei saanut paikkaa helpolla: Olen joutunut pettymään ja nielemään kiukkua

14.02.2013 13:52 -

Jokerien SM-liigajoukkueen toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen on valittu NHL-seura Columbus Blue Jacketsin uudeksi toimitusjohtajaksi. Enbuske & Linnanahde Crew tavoitti Kekäläisen puhelimitse kommentoimaan uutta pestiään.

- Voin sanoa rehllisesti, että olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että tää unelma toteutuisi. Olen joutunut monta kertaa pettymään, nielemään kiukkua ja palaamaan ruutuun yksi.

- Kyllä tässä loppuun saakka tehtiin tiettyjä vääntöjä. Olen oppinut sen, että ennen kuin paparit on allekirjoitettu, niin mikään ei ole varmaa, Kekäläinen tuumaa.

- Eilisaamuun saakka meni, ennen kuin paperit oli allekirjoitettu ja jokainen yksityiskohta oli laitettu just niinkuin ne piti olla. Muutaman päivän tiesin, että tästä sopimus tulee, Kekäläinen summaa tapahtumia.

Kekäläisestä tulee historian ensimmäinen eurooppalainen NHL-seuran GM. Hän on aiemmin toiminut St. Louis Bluesin varatoimitusjohtajana. Onko oletettavissa epäluuloja, koska hän tulee Euroopasta?

- Saattahan se olla joillekin "issue", että olen Eurooppalainen, mutta kyllä mä sanoisin, että se on niiden ihmisten heikkoutta. Mä oon siellä 13-vuotta asunut ja oppirahani maksanut. Suomi on kuitenkin mun kotimaa ja tulee aina olemaan.

Jarmo Kekäläinen on valmiudessa lähtemään Yhdysvaltoihin pikaisesti, mahdollisesti jo lähipäivien aikana.

- Heti kun tulee työlupa, niin sitten lähdetään samantien, Kekäläinen kertoo lähdöstään.

Kuuntele koko haastattelu:Kuva: MTV3/Katsomo

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat