Petteri Sihvonen tuomitsee liiallisen väkivallan jääkiekossa: Mä pelkään rakkaan lajini puolesta

03.09.2012 08:03 -

Kaukaloväkivalta nousi jälleen esiin lauantaina, kun Jokerien ja HIFK:n ottelussa kahdeksan pelaajaa tappeli itsensä ulos ottelusta. Lisäksi molempien joukkueiden päävalmentajat joutuivat pois vaihtoaitiosta. Enbuske & Linnanahde Crew selvitti asiaa ja soitti asiasta urheiluanalyytikko (toimittaja) Petteri Sihvoselle.

Petter Sihvonen kirjoitti uusimmassa Urheilu-lehdessä, että Jokerien Semir Ben-Amorille tulisi antaa koko kauden mittainen kilpailukielto tappelustaan Peltosen kanssa. Millä Sihvonen perustelee kirjoitustaan?

- Perustelen sillä, että olen vuosia hartiavoimin puolustanut suomalaista jääkiekkoperhettä tässä väkivaltakeskustelussa. Näin tilanteen paikanpäältä ja olen sitä mieltä, että mahtaako tässä syytekynnys ylittyä.

- Silloin kun pelaaja kaatuu jäähän, niin se lopetetaan se tappelu siihen. Jäässä makaavaa ei enää lyödä yleensä, nyt lyötiin ja se on raskauttava tekijä se, Sihvonen miettii.

- Mä pelkään rakkaan lajini puolesta.

Mistä poikkeuksellinen väkivalta Sihvosen mielestä alkoi 1.9 ottelussa? Mitkä olivat taustat? Kuuntele koko puhelu:Tässä amatöörin kuvaamaa videotallennetta ottelusta (Youtube):(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat