Eeli Tolvanen kerää ääniä tähdistöottelun äänestyksessä - on KHL:n suosituin hyökkääjä!

30.11.2017 13:28 - Sami Ikonen

Suomalaishyökkääjän unelmakausi KHL:ssä ei ole jäänyt huomiotta.

Monikansallisen jääkiekkosarja KHL:n pelaajaäänestys kauden tähdistöotteluun on käynnissä. Sarjan kannattajat saavat mahdollisuuden päättää kaksi hyökkääjää ja puolustajaa jokaisesta sarjan neljästä eri divisioonasta. 

Bobrov-divisioonassa pelaava Helsingin Jokerit on saamassa ainakin yhden edustajan tähdistöotteluun, kun joukkueen huippulupaus Eeli Tolvanen,18, on saanut kaikista sarjan hyökkääjistä eniten ääniä. 

Tolvasen äänimäärä on viimeisten tietojen mukaan jo 4032. Divisioonan kakkospaikkaa pitää Dinamo Minskin Alexander Kitarov, jolla on 3935 ääntä. KHL:n ykköstähti Ilja Kovaltshuk on kaksikon takana äänillä 3905.

Tulokaskautta pelaava Tolvanen on pelannut erinomaisesti KHL:ssä. Hän on sarjan maalipörssissä kolmannella sijalla. Kolmessakymmenessä kolmessa ottelussa hän on tehnyt huimat tehot: 17+13= 30. Kaiken lisäksi hänet on valittu kahdesti kuukauden tulokkaaksi.

Sami Lepistö on divisioonan puolustajien äänestyksessä kolmantena.

Jokereiden Sami Lepistö on myös lähellä paikkaa tähdistöottelussa, kun hän on Bobrovin puolustajien äänestyksessä neljäntenä. Edelle kiilaavat äänestyksen kärkinimi Dinamo Minskin Marc-Andre Gragnani, Spartak Moskovan Dmitry Kalinin ja Pietarin SKA:n kaksikko Patrik Hersley,

Äänestys päättyy ensi perjantaina. Median edustajat päättävät ottelun loput pelaajat. Tähdistöottelu pelataan Kazakstanissa tammikuussa.

Lue myös: Eeli Tolvaselle huikeaa ylistystä: Parempi kuin Pavel Datsjuk!

Lue myös: Eeli Tolvanen: Lähden olympialaisiin, jos kutsu käy

Lue myös: Erkka Westerlundille tunnustusta: "Yksi viisaimmista valmentajista"

Lähde: Allstarweek

Kilpailut

Uusimmat