Jääkiekon miesten MM-kilpailut järjestetään tänä keväänä Tšekissä 10.–26. toukokuuta Prahassa ja Ostravassa.
Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan kuuntelijaa, jonka puoliso kommentoi hänen hiustyylejään. Esko sai ihanan ja hellyyttävän rakkauden tunnustuksen. Entä millaista on avata jääkaappi Pippa Laukalle? Studiossa hämmennystä aiheuttaa myös jääkiekko-ottelu, sekä liian hyvät elämäntavat.
Kimanttia-podcastissa Kimmo Timonen ja Antti Mäkinen käyvät läpi muun muassa kuulijoiden kysymyksiä.
Studiossa ihmetystä aiheutti kiekkokisojen hintataso. Kimmolla on eriävät ajatukset Minnan lempisarjasta, jota Markus ei aio edes katsoa. Käärijä palasi Suomeen, mutta mitä huomioita Minna teki euroviisuedustajan paluusta?
Euroviisujen finaali tulee olemaan jännittävämpi spektaakkeli, kuin tulevat lätkän alkuerän pelit. Jarkko Valtee on tullut myös studioon kertomaan omaa euroviisutietämystään. Minna ja Kimmo molemmat ovat palanneet sorvin ääreen, mutta oliko Kimmo pimennysverholomalla?
Kimanttia-podcastissa Kimmo Timonen ja Antti Mäkinen käyvät läpi muun muassa kuulijoiden kysymyksiä.
Radio Novan Iltapäivä startataan kultajuhlien merkeissä, tai ainakin toinen on kultajuhla tunnelmissa. Kaverin puolesta kyselen -osiossa autetaan Kitiä, jonka ongelmana on, ettei hän voi tapailla miestä, joka harrastaa frisbeegolfia. Esko kävi viikonloppu reissussa Kööpenhaminassa ja kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä. Esko ihmettelee merkkiääntä, joka saa vuodesta toiseen suomalaiset nousemaan samantien seisomaan. Miten kävi Eskon rakkaustarinan vuonna -95 MM-kisoissa? Kuuntele Radio Novan Iltapäivän parhaat TÄSTÄ.
Kultaranta on presidentin kesävirka-asunto,
Leijonat kaatoi Kanadan eilen sunnuntaina MM-finaalissa lukemin 4-3.
Suomi voitti sunnununtai-iltana Kanadan jääkiekon MM-finaalissa.
Esko kertoo intoutuneensa ryhmäliikuntatunneista. Tämä saa Eskon ja Suvin miettimään voiko ryhmäliikuntatunnilla epäonnistua. Kuulijoiden tarinat saavat Suvin mielikuvituksen laukkaamaan. Kaverin puolesta kyselen -osiossa on kinkkinen työpaikkaromanssi selvitettävänä. Suvi kertoo normaalista poiketen urheilu-uutisen, tämä uutinen saa Eskon muistelemaan vanhoja lätkäaikoja. Mysteerikisassa esitetään tärkeitä kysymyksiä ja maanantaina potissa 240 €.
Olympialaiset alkavat suomalaisten osalta tänään. Ensimmäisinä lajeina nähdään kumparelaskua sekä jääkiekkoa.
Siim Liivikistä on julkaistu elämäkertakirja Fuck You Liivik, jossa Liivikin hyvä ystävä Samu Haber muistelee kaksikon "kuumottavaa" kohtaamista.
Rikkinäinen painepesuri aiheuttaa päänvaivaa Anssille, kun hän ei löydä löydä oikeaa roskista. Keskuteluun nousee myös Anssin neuroottinen tapa, johon kuuntelijat samaistuvat. Miksi Anssi on kateelinen Niinan saamasta puhelusta?
Radio Novan Aamussa on lätkämylly! Mihin Minnalla on tekijänoikeudet ja miksi Aki tuo esille sissijuuston? Lisäksi selviää onko tuottaja Parta-Markuksella darius kasparaitis? Kuuntele parhaat palat tästä!
Novan Aamussa perehdytään ihmisen anatomiaan ja koulujen avautumiseen. Minnasta on tullut sosiaalisen median influensser ja Akista kiireinen bisnesmies.