Kuva: Shutterstock

Joanna laihtui lähes 90 kiloa, mutta pettyi tulokseen: "Näytän Frankensteinilta"

04.04.2019 15:45 - Katariina Auvinen

Lakimiehenä työskentelevä Joanna Pearson halusi muuttaa elämänsä suuntaa, kun hän joutui lentokoneessa kiusalliseen tilanteeseen.

Yhdysvalloissa asuva Joanna Pearson, 37, työskentelee asianajajana Arizonassa. Hänen ulkonäkönsä on muuttunut melkoisesti viime vuosina, koska hän on onnistunut karistamaan itseltään lähes 90 kiloa. 

Pearson ei ole kuitenkaan niin onnellinen, kuin hän voisi painonsa putoamisesta olla. Syynä on roikkuva iho, jota jäi melkoisesti jäljelle laihtumisen tuloksena. Pearson on itse kertonut tuntevansa olonsa kuin Frankensteinin hirviöksi löysän nahkansa vuoksi. Hän kuitenkin toivoo pääsevänsä isoon leikkaukseen, jossa poistettaisiin ylimääräinen iho hänen vartalostaan. 

- Minun unelmani on päästä jonain päivänä pois tästä vartaloni kantamasta raskaasta taakasta, Pearson kertoo Daily mail -julkaisun mukaan. 

Pearson lihoi hiljalleen vuosien saatossa. Lopulta tilanne oli jo niin paha, että nainen söi kolme pikaruoka-ateriaa päivässä ja kulautti kyytipojaksi hurjan määrän limonadia. Vaikka vaatteet kiristivät, hänen elämänsä muuttui lentomatkalla, kun lentokoneen turvavyö ei mennyt kiinni. Pearson joutui pyytämään turvavyölle lisäpalan, joka sai hänet nolostumaan täysin ja nainen päätti muuttaa elämänsä suunnan ennen kuin on liian myöhäistä. 

- Se oli hirvittävä hetki elämässäni. Olin todella häpeissäni, hän kertoo. 

Hän alkoi kokkaamaan omat ateriansa ja luopui limonaadista kokonaan. Kolmen vuoden aikana nainen karisti yli puolet painostaan. 

- Fyysisesti minusta tuntuu urheilijalta, mutta ylimääräinen iho aiheuttaa ongelmia, hän kertoo. 

Nykyisin nainen syö viisi kertaa päivässä terveellisesti. Hän aloittaa aamunsa proteiinipirtelöllä ja syö kasvispainotteisen lounaan. Proteiinia hän saa vähärasvaisista lihoista, kuten kanasta. 

Katso kuvat alta. 

Lue myös: Kyykky on todellinen superliike - katso, montako kertaa se kannattaa tehdä viikossa tulosten saamiseksi

Lue myös: Laulajakaunotar Ciara lihoi raskauden aikana 30 kiloa - yksinkertainen muutos pudotti painoa

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat