Kuva: Fotolia

Onko herkkulakon aloittaminen sinulle vaikeaa? Taltuta makeanhimo helposti, niin onnistut

12.10.2017 17:15 - Senja Rapila

Herkullinen makutee auttaa hillitsemään himoja herkkulakon aloittaessa.

Oletko yksi niistä ihmisistä, jotka rakastavat napostella herkkuja pitkin päivää? Oletko huomannut, että olet hiilarikoukussa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saattaa olla aika miettiä vaihtoehtoja herkkujen napostelulle. Täysin sokerista ei kuitenkaan kannata luopua, vaan se kannattaa vain vähentää - tosin radikaalisti. 

Pop Sugar -sivustolla suositellaan kokeilemaan herkkujen korvaajaksi teetä. Teetä kun löytyy jos minkälaista; jos olet tottunut pelkästään Earl Gray -teehen, sinulla on edessäsi herätys. On olemassa monenlaisia jälkiruokateemakuja ja marjateetä, jotka sopivat varmasti suurimmillekin herkkusuille. Suurin osa teelajikkeista on myös täysin kalorittomia!

Herkkuteen voit juoda lämpimänä tai vaihtoehtoisesti kylmänä, jääteenä. Kunhan muistat, että teehen ei kannata lisätä sokeria tai hunajaa, onnistut todennäköisesti taltuttamaan makeanhimosi helposti ja vähäkalorisesti.

Koska teemakuja on satoja - ellei tuhansia - on teehen myös vaikea kyllästyä. Olemme myös aiemmin kertoneet, että teen juomisella on useita terveysvaikutuksia. Se muun muassa lievittää stressiä.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Neljä yleistä myyttiä teestä kumottiin

Lue myös: Musta tee auttaa painonpudotuksessa - katso miksi

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat