Voiko mies ja nainen olla ystäviä keskenään? Tämä puhuttaa tänään Radio Novan Iltapäivässä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan uskaltaako vara-avaimen antaa uudelle naapurille. Esko saa ruumisautoista kylmiä väreitä ja Suvi puolestaan on valmis majoittumaan ruumisautoon. Mysteeriäänikisassa on toiveikkaat merkit ilmassa. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä puhuttaa kuskin neuvominen ja tuottaja-Jenni kertoo, miksei ajanut autoa lähes kymmeneen vuoteen. Kaverin puolesta kyselen -osiossa paljastetaan migreenin vuoksi kaikki salaisuudet. Hilpeyttä aiheuttaa myös parisuhdetestit ja tamperelainen tolppa, jolla on oma Facebook-ryhmä. Mysteeriäänikisassa kisaaja Jannen aamu alkoi erikoisella tavalla, mutta kuinka käy 300 euron potin? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Illan Tähtivieraana kuultiin Suomen drag-viihteen kuninkaallista Jarkko Valteeta. Osku Heiskasen kanssa ”ShoWhat”-kiertueelle lähtevä tähti avasi tarinaa hahmojen takaa ja kertoo tarinansa siitä, miten päättyi suosituksi Drag-artistiksi. Mitä asiaa emme tienneet Jarkko Valteesta? Kuuntele haastattelu tästä!
Pienet ärsytystä aiheuttavat asiat puhuttavat ja Esko ei voi ymmärtää laiskoja ihmisiä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa opetellaan sanomaan ei. Eskon studioon kantama lehti naurattaa Suvia, kun taas tuottaja-Jenni nauraa Suvi lukemalle lehdelle. Onko Esko valmis maksamaan 500 euroa kuukaudessa löytääkseen rakkauden? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Mikä Vesalan biisi ällöttää Eskoa ja Suvia ja miksi? Esko kieltäytyy kuvaamasta jumppavideota erikoisesta syystä. Kaverin puolesta kyselen -osion ongelma kuulostaa Suvista vitsille, mutta Esko puolestaan ymmärtää. Kuulijoille jaetaan varoittava esimerkki ja kehotetaan tarkastamaan lastenpuhelimet. Mysteeriääni -kisassa 240 euroa potissa, mutta kuinka Jeren käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Ovatko Esko ja Suvi saikuttaneet turhaan? Esko vaatii Suvilta flunssanäytettä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa nimimerkki Bridezilla kaipaa apua kaason irtisanomisen kanssa. Myös katsastukset ja yllätysvieraat puhuttavat. Minkä paikan kotona Esko ja Suvi siivoavat ensimmäisenä yllätysvieraan saapuessa? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Haminan mursu päätettiin täyttää Luonnontieteellisen keskusmuseon kokoelmiin.
Radio Novan Iltapäivässä pohditaan, miksi Suvia haastateltiin aiemmin päivällä päärynällä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa remppaongelmia ja Esko saa kuulijoiden vihat niskaan. Esko sekoittaa koiran kouluttamisen ja työpaikan pelisäännöt. Suvi on löytänyt Tinderistä Eskon erikoisesta kontekstista - Esko innostuu ja kertoo voittajan löytyneet, Den Glider In soimaan! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kertoo varkaudesta, jota ei tehnyt – vartija heitti loppuun mieleenpainuvan kommentin. Nimimerkki ”mikä meni pieleen” kaipaa vertaistukea kasvatukselliseen asiaan. Studiossa hilpeyttä aiheuttaa myös autonkaupat, jossa oman elämänsä MacGyver korjaa auton naurettavalla tavalla. Uusi Mysteeriääni starttaa! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eskolle uusi ura Kylien Minoguen hovimestarina, mutta täyttyykö kriteerit? Kaverin puolesta kyselen -osiossa pureudutaan ongelmaan, jossa ensi kesän häät aiheuttaa harmaita hiuksia kutsuvieraalle - Esko jakaa jälleen kyseenalaisia vinkkejä. Mysteeriäänikisassa koetaan kutkuttava tilanne, kun potissa on 440 euroa - lähteekö potti viimein? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!  
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Kaverin puolesta kyselen -osiossa pohditaan turhia lupauksia ja BESS sekä Esko myöntävät molemmat sortuvansa näihin. Ihmisten pakkomielteet puhuttavat studiossa ja BESS kertoo kotonaan vallitsevasta tiukasta juustosäännöstä. Mysteeriääni -kisassa potissa 320 €, mutta kuinka käy Heidin, joka on satavarma arvauksestaan. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Kimmo kertoo hankalasta viime yöstään, kun uni keskeytyi monta kertaa kimeään ääneen.
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja BESS. Esko kertoo uudesta hiustenleikkauskokemuksesta ja BESS muistelee nuoruuden hiustenleikkauksia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ongelmana tunteiden sanoittaminen toisella kielellä. Ihmetystä studiossa aiheuttaa Sveitsille liian ärsyttävät ihmiset ja BESS kertoo mikä kieli on hänelle, kuin hepreaa. Mikä unettomuuteen liittyvä asia yhdistää Eskon äitiä, BESSiä ja hänen isoäitiään? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä Esko ja Bess. Esko mietti Bessin kanssa, onko olemassa huonoa kohteliaisuutta. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Sini pohtii mitä tehdä lapsensa lauluharrastuksen kanssa - Bessillä on oma näkemys asiaan ja kertoo myös tärkeän faktan laulamisen vaikutuksista. Bess kertoo Tallinnan-risteilystä äitinsä kanssa ja millainen maku hänellä on edelleen suussa. Mysteeriääni-kisassa potissa 280 €. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko ja Suvi käsittelevät Meiju Suvaksen nukkumisjärjestelyä ja toteavat, ettei Meijun biisit toimi heillä kotona. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ihmettelee Hikikallen ongelmaa, mutta kuulijat samaistuvat. Esko koittaa takoa Suville urheilun hienoutta, mutta Suvi haluaisi laittaa säännöt uusiksi. Piia lähtee Mysteeriääni kisaan 100 % varmuudella, mutta kuinka käy? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Esko kokee huonoa omatuntoa väsymyksestä, mutta Suvi sekä kuulijat rientävät apuun. Kaverin puolesta kyselen -osiossa käsitellään hyvin henkilökohtaista ongelmaa raskauteen liittyen. Esko ja Suvi seuraavat molemmat päivämääriä, mutta molemmat hyvin erilaisia. Mysteeriääni -kisassa Jouni havittelee 220 euron pottia. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!