Minna pohtii, mitä teetä tarjota vieraille ja Kimmo kertoo, mikä häntä ärsyttää sovelluksien palautekyselyissä. Markus avaa top3 lapsuuden traumaansa, mikä pelko löytyykään ykköspaikalta?
Keho alkaa palautua alkoholin haitoista jo lyhyen tauon aikana.
Virallinen viherkasvipäivä saa Eskon ja Suvin tutkimaan erilaisia teemapäiviä - Miksi opetella morsettamaan oma nimi? Kaverin puolesta kyselen -osiossa Ninskua askarruttaa ystävyyteen ja anteeksipyyntöön liittyvä ongelma. Mitä Esko ja Suvi eivät osaa, vaikka ovat kovasti opetelleet? Mysteerikisa ratkeaa vihdoin, ja Jennille lähtee 440e! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tietyt tekijät lisäävät lakanoiden vaihtotarvetta entisestään.
Martoilla on ohjeet myös joulutähteiden pelastamiseen.
Bakteerit vain viuhuvat, jos vedät pytyn kansi auki.
Radio Novan Aamussa Minna antaa vinkkiä kaikille asujille ja Kimmo tuo (taas) mielenkiintoisia tutkimuksia tiedelehdestä. Isyysvapaita mietitään ja pitäisikö facebookiin julkaista kuvia aviomiehistä.
Elokuva sai ensi-iltansa kuukausi sitten.
Säärystimet tekevät näyttävän paluun syksyllä.
Ennen lähetystä Suvilla oli liikenteessä läheltä piti tilanne, josta selvittiin jarrutuksella. Kaverin puolesta kyselen -osiossa jeesattiin Samia – treenaako edes, jos siitä ei kerro somessa. Nuoruuden rötöstelyt puhuttavat studiossa ja Suvi esittää julkisen anteeksipyynnön 30 vuoden jälkeen. Suvia jännittää tyttärensä tulevat Halloween kemut – Eskolla on vahva luotta Suvin tyttäreen, puolestaan Suvista hän on huolissaan. Miksi?
Elokuvan traileri on jo nähtävillä.
Elokuva on kuvattu Irlannissa.
Voice.fi listasi seitsemän vinkkiä, joiden avulla vaatekaupassa shoppailu on sujuvampaa sinulle ja henkilökunnalle.
Voice.fi listasi viisi asiaa, jotka kannattaa muistaa vaateostoksilla.
Sukkien haistelu ja likakalsareiden piilottaminen eivät ole puolisoiden mieleen.
Radio Novan Päivässä oltiin erilaisten murresanojen kiemuroissa. Hirvikärpästen määrä kauhistutti mökkeilevää Niinaa ja kuulijat ovat olleet todistamassa erikoisia lentomatkoja. Studiossa vierailivat uuden albuminsa julkaissut Olavi Uusivirta sekä Mielipäiväkirja-podcastin tekijät Jenni Janakka ja Emilia Kujala.