Kuva: Fotolia

Personal trainer syö vain kaksi ateriaa päivässä - ei suostu koskemaan proteiinijauheisiin

01.09.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Huikeassa kunnossa oleva Max Lowery viittaa kintaalla proteiinivalmisteille.

Personal trainerina toimiva Max Lowery, 27, toimi pitkään ammattiurheilijana ennen personal traineriksi ryhtymistä. Hän liputtaa muun muassa sen puolesta, että nopean painonpudotuksen salaisuus on kahden aterian syöminen päivässä. 

Lowery ei itse myöskään suostu koskemaan proteiinivalmisteisiin, joita hän ei suosittele asiakkaillekaan. Proteiinin pitäisi auttaa lihasten parantumisessa ja kasvattamisessa yhdessä treenin kanssa. Lowery kuitenkin sanoo Independent-julkaisulle antamassa haastattelussa, että niin sanotusti tavallinen treenaaja ei hyödy valmisteista. 

-Ainut kenelle voisin suositella proteiinilisää, ovat kasvissyöjät. He saavat usein liian vähän proteiinia, joten heidän kohdallaan se on perusteltua, Lowery sanoo. 

Suurin osa ihmisistä saa proteiinikiintiön täyteen syömällä normaalisti. Suuresta määrästä proteiinia voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä. 

-Liika proteiini varastoituu rasvaksi, jos sitä ei kuluta, Lowery muistuttaa. 

Urheilija ei myös anna hyvää arvosanaa proteiinivalmisteille, jotka ovat hänen mukaansa täynnä keinotekoisia väri- ja makeutusaineita. 

-Ei ole olemassa oikotietä onneen urheilun ja laihdutuksen kanssa. Näin ollen terveellinen ruokavalio ja liikunta ovat kaiken lähtökohta, hän kiteyttää. 

Lue myös: Jennifer Aniston vannoo aamupalan nimeen - upea vartalo suomalaisillekin tutulla tuotteella

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat