Tutkimus tehtiin Jyväskylän yliopistossa.
- Olen palkinnosta iloisesti yllättynyt, Korhonen kertoo Suomen Olympiakomitealle.
Aloittelijoille hyvä määrä treenata on 2-3 kertaa viikossa.
Tuloksissa korostetaan reippaan ja rasittavan liikunnan lisäämistä sekä paikallaolon vähentämistä.
Ihotautilääkärit eivät myöskään suosittele meikin kanssa nukkumista.
Suosikkiurheilijoiden kärkeen palasi naisurheilija ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019.
Nyt on aika testata urheilutietämyksesi.
Radio Novan Aamussa Minna käy läpi säännöt vaalimainosten kiinnittämiseen ja Kimmo hyppää Lapualle. Urheilugaala on käyty ja saadaan viestiä eläinten märkäruuasta, kuuntele iltapalat tästä!
Radio Novan Iltapäivässä tänään Suvi Hartlin ja Heidi Suomi. Heidin lomamatkan bussimatka tuntui pitkältä, mutta miksi? Mitä kuvottavaa Suvi näki Heidin takana studiossa? Tänään myös lyödään eurot tiskiin, kun Suvi ja Heidi yhdessä kuulijoiden kanssa pohtivat paljonko heillä menee kuukaudessa rahaa kauneudenhoitoon. Entä kumpi tietää paremmin taiteesta ja kumpi urheilusta?
Radio Novan Aamussa Kimmo on palannut sairastuvalta. Minna tuo esiin halunsa ryijyyn ja kysytään Kimmolta top3. Urheilijoiden esittely puhuttaa myös, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamun studiossa Mari, Kimmo sekä tuottaja - Markus, Minna on jo kesälomilla! Mari kertoo jalkapallopelistään, Kimmo on nauttinut vähän liikaakin ja tuodaan pöytään vielä inttivinkit, kuuntele Iltapalat tästä!
Suosio alkaa näkyä jo muun muassa Googlen hakutuloksissa.
Pitkäkestoisella aliravitsemukella voi olla haitallisia vaikutuksia.
Kestävyysharjoittelu vapauttaa nopeasti mielihyvähormoneja.
Joidenkin tutkittavien yöunet pitenivät jopa 40 minuutilla.
Olympialaishengessä Esko ja Suvi pohtivat urheilua ja sen luomia yllättäviä tilanteita, joissa reaktiot ovat yllättäneet jopa reagoijan itsensä. Sen lisäksi mietitään ratkaisua potkujen jälkeiseen aikaan, miten siitä tilanteesta kannattaa lähteä eteenpäin. Esko on myös laajentanut maustevalikoimaansa Hans Välimäen suosituksesta, kun suvi luottaa klassikon voimaan.