Suosio alkaa näkyä jo muun muassa Googlen hakutuloksissa.
Pitkäkestoisella aliravitsemukella voi olla haitallisia vaikutuksia.
Kestävyysharjoittelu vapauttaa nopeasti mielihyvähormoneja.
Joidenkin tutkittavien yöunet pitenivät jopa 40 minuutilla.
Olympialaishengessä Esko ja Suvi pohtivat urheilua ja sen luomia yllättäviä tilanteita, joissa reaktiot ovat yllättäneet jopa reagoijan itsensä. Sen lisäksi mietitään ratkaisua potkujen jälkeiseen aikaan, miten siitä tilanteesta kannattaa lähteä eteenpäin. Esko on myös laajentanut maustevalikoimaansa Hans Välimäen suosituksesta, kun suvi luottaa klassikon voimaan.
Urheilun ei kuulu sattua.
Kävely ei ole lainkaan tylsä tai tehoton laji - päin vastoin.
- Karsten Warholm juoksi kuin meikäläinen äsken, uutisankkuri Toni Immonen veisteli, kun sai vihdoinkin mikrofonin.
Oletko sortunut krapulaurheiluun?
Radio Novan Aamussa Minna tunnustaa, onko vieraillut Levin koronamökissä. Miksi Akia ottaa kupoliin niin kovasti, että pääsee motko? Mikä on tuottaja Parta-Markuksen urheilulaji kesällä? Luvassa iso viikko! Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa Aki ja Minna hehkuttavat heidän yhteisen projektinsa, tuottaja Parta-Markuksen Finlandia-hiihdon, onnistumista. Ja mikä siinä Mika Salmisessa nyt oikeasti viehättää? Mukana myös Akistoteleen filosofianurkkaus ja parhaimmat hemmotteluvinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa mietitään palkintoja ja ihmisten palkitsemista. Hiusmuoti on molempien huulilla ja mietitään Elton Johnin pianoa, mutta miten nainen pokataan? Kuuntele parhaat palat tästä!
Sporttimuoti saa uusia ulottuvuuksia.
Treenin pariin palaaminen tuntuu pehmeämmältä näissä tyyleissä.
Suurin osa ihmisen iholla olevista mikrobeista on vaarattomia.
Berry voitti vuonna 2002 Oscar-palkinnon elokuvasta Monster´s Ball.