Kuva: Fotolia

Kiukusta eroon hetkessä: 5 helppoa tapaa

10.04.2017 12:15 - Emma Ylistalo

Kiroilu voi toisinaan saada olosi tuntumaan paremmalta.

Harva pysyy kokonaista päivää täysin tyynenä. Usein stressaantuneena ja kiukkuisena on hankala saada asioita aikaiseksi ja toisinaan tunnetilasta on hankala päästä irti. Olipa kyseessä sitten sressaava työtehtävä, kinastelevat lapset tai liikenneruuhka, kiukusta on mahdollista päästä eroon muutamassa minuutissa, kunhan vain löytää oikean tavan.

Lue alta viisi tapaa irrouttautua kiukusta ja löydä itsellesi paras. 

1. Syö välipala

Mieti kuitenkin tarkkaan, mitä suuhusi laitat. Mielesi tekee kenties suklaapatukkaa, mutta pidemmällä tähtäimellä se ei kuitenkaan ole paras valinta. Valitse mieluummin välipala, jotka tutkimusten mukaan nostavat mielialaa, kuten klementiini tai avokadoleipä.

2. Katso hauska Youtube-video

Etsi video, joka saa sinut nauramaan ja katso se. Myös kissavideoiden on todistettu kohentavann mielialaa. Lue uutinen aiheesta täältä. Muutama loistava kissavideo löytyy täältä.

3. Kuuntele hyvä biisi

Sen ei välttämättä tarvitse olla pirteä kappale. Tärkeintä on, että se on biisi joka saa hymyn juuri sinun kasvoillesi.

4. Kiroile kiukku ulos

Tutkimuksen mukaan ihmisillä, jotka kiroilevat vapaasti, on korkeampi kipukynnys. Joten kun tunnet olosi stressaantuneeksi, älä pidä sitä sisälläsi. Päästä ennemmin muutama kirosana, jos siltä tuntuu.

5. Ikkunashoppaile netissä

Mene suosikkinettikauppaasi ja valitse sieltä esimerkiksi uutuudeet nähtäville. Selaile ihania vaatteita, kenkiä ja asusteita. Hyvän mielen saat jo ilman, että klikkailet ostoksia ostoskoriin.

Stressistä eroon pääsemisessä auttaa myös hengitysharjoitus. Lue lisää täältä.

Lähde: Pure Wow

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat