Kuva: Fotolia

"Kurvikkaan" teinitytön asu leimattiin epäsopivaksi koululuokkaan - katso, oletko samaa mieltä

14.09.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Tyttö koki olonsa nöyryytetyksi, kun hänet lähetettiin rehtorin puhutteluun pukeutumisensa takia.

17-vuotias Kelsey Anderson järkyttyi, kun hänen opettajansa lähetti hänet pukeutumisensa takia rehtorin kansliaan. Teinityttö oli pukeutunut farkkuihin ja pitkähihaiseen paitaan, jossa oli rintamuksen kohdalla nyöritetty yksityiskohta. Andersonin äiti Melissa Barber on jakanut tyttärestään kuvan Facebookissa ja samaisessa päivityksessä kertonut erikoisesta välikohtauksesta. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

”Kun tyttäreni kysyi, miksi hänet lähetetään kansliaan, opettaja kertoi hänelle, että ’kurvikkaampien naisten pitää käyttää vaatteita, jotka peittävät heidän rintamuksensa’", äiti kirjoittaa. Tämän lisäksi tyttöä oli kutsuttu myös ”plus-kokoiseksi” luokkansa edessä.

Tyttären äiti kutsuttiin kouluun tapauksen takia, ja he kokoontuivat yhdessä oppilaanohjaajan ja rehtorin kanssa keskustelemaan tyttären pukeutumisesta.

”Sanoin, että opettaja oli juuri seksualisoinut tyttäreni koko luokkansa edessä. Hän oli nöyryytetty ja kauhuissaan. Hän pyysi, että hänet poistettaisiin kyseiseltä luokalta, mutta rehtori kieltäytyi”, äiti jatkaa.

Äiti ihmettelee tekstissään, miten tytön pukeutuminen koetaan häiritseväksi ja miten häneltä kielletään oppitunnille osallistuminen pukeutumisen perusteella. Äidin Facebook-päivitys on noussut suureen suosioon, ja sitä on jaettu jo yli 60 000 kertaa.

Lue myös: Mies käännytettiin työpaikalta shortsien pitämisen takia - iski yllättävällä tavalla takaisin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat