Sukat voivat näyttää hyvältä sandaaleissa. Samoin kuin mustat ja ruskeat vaatekappaleet saattavat sointua kauniisti yhteen.
Käytännölliset perusvaatteet luovat erinomaisen pohjan monipuoliseen pukeutumiseen.
Antti ja Esko tuskailevat pukeutumisen kanssa kesällä. Eskolla on kerrottavaa fanittamisesta Helsinkicupissa. Antti kertoo miten valittajan voi Amerikassa tunnistaa.
Näissä tyyleissä nilkat eivät palellu.
Läskipohjalenkkarit nousivat juuri aivan uusiin ulottuvuuksiin.
Materiaalivalinnoilla saat särmää asuusi.
Vyö, korkokengät ja kerrospukeutuminen voivat pelastaa usealta vaatekriisiltä.
Dynastia, Dallas vai sittenkin Pink Panther - Miltä kuulostaa oman elämän tunnari?
Asiantuntijan mukaan töissä kannattaa välttää liian "paljastavaa" pukeutumista.
Kesän muoti on mutkaton. Täydellinen look voi syntyä vaikka valitsemalla vaatteet sokkona, sillä villit yhdistelmät ovat muotia.
Lämpö lisääntyy ja vaatteet vähenevät, myös työpaikoilla. Milloin on sopivaa pukeutua shortseihin työpaikalla, miettivät Anssi ja Niina.
Ryppyiset tai liian suuret vaatteet tekevät tyylistä nopeasti epäsiistin näköisen. Myös korujen määrän suhteen tulisi pysyä maltillisena.
Pääsiäinen on jo ovella ja sen kunniaksi käydään läpi erilaisia pääsiäisaktiviteetteja ja ohessa muistellaan myös menneitä pääsiäispäiviä hiljaisessa kapakassa. Päivän puheenaiheeksi nousee pyllyvakoon sujautettavat, nyt kovimmassa muodissa, olevat string-bikinit. Keskustellaan niiden käytöstä, syntyperästä ja käytännölisyydestä, jopa Aki paljastaa testanneensa kyseistä housutyyppiä! Kuuntele aamun parhaat palat!
Haalari on vaatekaapin luottovaate.
Epävarmojen tilanteiden varalta on hyvä turvautua kultaisiin tyylisääntöihin.
Pakkasella kerrostaminen on todella tärkeää.