Viime vuonna Kelasta aikuiskoulutuksen lainatakauksen sai 9 074 henkilöä.
Sukupuolten väliset erot päihteidenkäytössä näyttävät olevan kaventumassa.
Lakko järjestetään jo toistamiseen.
Ainoastaan 5 prosenttia yksinäisyyttä kokevista opiskelijoista kertoi saavansa apua.
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n ilmoittaman lakon on tarkoitus edesauttaa työehtosopimuksen syntyä.
Joka vuosi yli 25 prosenttia korkeakoulujen opiskelupaikoista myönnetään opiskelijoille, joilla on jo olemassa oleva opiskelupaikka korkeakoulussa tai toinen samantasoinen korkeakoulututkinto.
Ratkaisu lähtee liikkeelle kokeiluluontoisesti.
Suomen tulos on hyvin yhteneväinen muiden Pohjoismaiden tulosten kanssa.
Radio Novan Illan Tähtivieraana kävi Anna Perho. Annalta ilmestyi hetki sitten kirja "Olipa kerran talo"- joka kertoo talon remontoinnista, mikä on ollut Annan haave pienestä pitäen. Remontissa oli monenlaisia eri vaiheita, mutta tässä teoksessa jaetaan ne vaikeimmat ja hankalimmat. Anna Perho odottaa innolla joulua ja paljasti tekevänsä myös uutta kirjaa. Kuuntele haastattelu tästä.
Esko lähti kesken unien hakemaan jäätelöä huoltoasemalta, Suvi ei voi uskoa tätä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa hyvän mielen lähettiläs aiheuttaa ärsytystä työkavereissa. Voiko rakastuminen vaikuttaa urheiluun huonolla tavalla? Entä millaisia ajatuksia aiheuttaa lasten syömättömyys kouluissa.
Radio Novan Aamussa koko tiimi käy läpi eilen ajettua inssiä ja Kimmo kyselee tuottaja-Markukselta hänen käyttämistään aikamääreistä. Kimmo suututti koko toimituksen heti aamusta ja palataan vielä kerran Minnan tyttöjen mökkiviikonloppuun, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä muisteltiin erilaisia mielenilmauksia, joiden takia koulua ei käyty tai sinne ei menty. Niina hämmästeli Lapin suunnille satanutta ensilunta ja tuottaja-Nea testaili Niinaa hankalan sanahirviön kanssa. Kuumassalinjassa löydettiin valtava määrä tarinoita raskausajan himoista. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmon sairastaessa studiossa Minna ja Tuottaja-Markus. Minna tuo tekniikkanurkan esiin yhtäkkiä yllättäen ja Loch Nessin hirviötä etsitään nyt tosissaan. Avokadot tuovat jännitystä elämään ja kuka saakaan opettaa ajamista ja mitä siihen tarvitaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivä on vihdoin palannut kesälomiltaan takaisin studioon. Niinan loman viimeinen päivä ei mennyt suunnitelmien mukaisesti, vaan vastoinkäymisiä tuli pitkin päivää. Kuumassalinjassa pohdittiin omien rajojen asettamista sekä erilaisia muistisääntöjä. Kuuluuko saunaan mennä suihkun kautta vai ei? Kuuntele kooste tästä!
Helsingin kaupunki vetoaa, että vanhemmat lukiolaisopiskelijat eivät järjestäisi nuorempiaan alistavia nasujaisia kouluajan ulkopuolella.
Radio Novan Päivässä keskusteltiin voiko ex-puolison läheisten kanssa jatkaa yhteydenpitoa eron jälkeen. Niina oli alkuviikosta herkillä, sillä hänen poikansa lähti leirikouluun ja perheen imuri veti viimeiset imunsa. Oletko koskaan nähnyt unta, mutta luullut että se uni on totta? Kuuntele kooste tästä.